Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Tekstredigering (engelsk)

Danske Sprogseminarer
2 dage
Kursus
København
4.495 DKK ekskl. moms

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

tekstredigering

Kursus i tekstredigering (engelsk)

Hvor Danske Sprogseminarers kurser i engelsk korrekturlæsning fokuserer på at opdage og rette sprogfejl i tekster skrevet på engelsk (af danskere), vil vi i dette kursus udvide fokus til også at omfatte sådanne teksters vellykkethed i forhold til modtagerne.

Er vores engelsksprogede tekster overhovedet relevante for de mennesker vi håber vil læse dem, og er de opbygget på den mest hensigtsmæssige måde? Skinner danske formuleringer igennem så de gør teksten uidiomatisk på engelsk, og bliver viden om danske forhold taget for givet selv om teksten henvender sig til læsere uden for Danmark?

På dette kursus ser vi nærmere på hvad der karakteriserer en vellykket tekst, afhængigt af dens genre og publikum, og vi gennemgår desuden de faldgruber man som dansker risikerer at støde på når man skriver på engelsk. Målsætningen er at skabe tekster der appellerer til den engelsksprogede læser uden at sløre budskabet med danskklingende formuleringer eller uklar struktur.

Kursusindhold

På dette kursus får du gennemgået nogle grundregler for vellykket skriftlig kommunikation i almindelighed og for engelsk tekstproduktion i særdeleshed. Vi kigger især på områder hvor den engelske og den danske praksis afviger fra hinanden, fx med hensyn til formalitet og sætningslængde.

Formål

På dette kursus vil du få skærpet dit blik for uhensigtsmæssige træk i engelsk skriftlig kommunikation. Disse træk skyldes enten uheldig påvirkning fra dansk sprogbrug eller blot afslører en struktur der ikke harmonerer med tekstgenren og dens læsere. Du vil kunne bruge denne indsigt både når du selv skriver på engelsk og når du arbejder med andres tekster.

Målgruppe

Alle der enten selv skriver engelske tekster, hjælper andre med at skrive dem eller fungerer som korrekturlæsere og redaktører af engelske tekster.

Pris

Prisen for dette kursus er 4.495 kr. ekskl. moms. 

Rabatter

  • Du får 25 % rabat hvis du er medlem af vores sprognetværk.
  • Du får 15 % rabat hvis du er medlem af HK, Kommunikation og Sprog eller af DM.

Rabatterne kan ikke kombineres.

Om udbyderen

Danske Sprogseminarer

Danske Sprogseminarer blev stiftet i 1995 og ejes og administreres af cand.mag. Jane Hansen. Danske Sprogseminarer udbyder kurser og uddannelser om sprog og skriftlig kommunikation på dansk og engelsk. Vi holder primært kurserne i København; det varierer dog lidt fra sæson til sæson.  Kurserne henvender...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Tekstredigering (engelsk)
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Danske Sprogseminarer

Folke Bernadottes Allé 45
2100 København Ø

Telefon: 5194 9444

Få information

Udfyld formularen for mere information om Tekstredigering (engelsk)

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.