Kursus
Ingen anmeldelser

NLP Master Practitioner

Dansk NLP Institut, i København (+1 lokationer)
Længde
5 moduler á 5 dage
Pris
23.900 - 25.900 DKK ekskl. moms
Næste startdato
5 juni, 2023 (+7 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
5 moduler á 5 dage
Pris
23.900 - 25.900 DKK ekskl. moms
Næste startdato
5 juni, 2023 (+7 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Hvorfor vælge Dansk NLP Institut?

Vi giver dig optimale rammer for udvikling af viden og avancerede kommunikationsformer

Du får et trygt og nærværende studiemiljø hvor du kommer i fokus

Vi er kompromisløse, når det gælder at sikre høj standard og etik i anvendelsen af læring og udvikling

Startdato

Vælg mellem 7 startdatoer

5 juni, 2023

 • Holdundervisning
 • København

14 juni, 2023

 • Holdundervisning
 • Århus

6 september, 2023

 • Holdundervisning
 • København

20 september, 2023

 • Holdundervisning
 • København

11 oktober, 2023

 • Holdundervisning
 • Århus

8 november, 2023

 • Holdundervisning
 • Århus

22 november, 2023

 • Holdundervisning
 • København

Kursusbeskrivelse

NLP Master Practitioner

NLP Master Practitioner

Uddannelsen forudsætter, at du har gennemgået grunduddannelsen som NLP Practitioner

NLP Master Practitioner uddannelsen på Dansk NLP Institut er en overbygning til vores NLP Practitioner uddannelse, og så udgør den samtidig 2. år af vores Psykoterapeut og Coach uddannelse.

Dit udbytte med uddannelsen

Formålet med uddannelsen er at øge dine kommunikations-, relations- og dine kompetencer til forandring, så du lærer meget mere om dig selv, men også andres måde at tænke, føle og handle i forskellige situationer.

Du vil opleve, at de kompetencer du tilegner dig både kan anvendes privat såvel som på arbejdspladsen, fx når du fremlægger et forslag eller et ønske om forbedring. Her vil din måde at kommunikere på få dine budskaber til at brænde igennem.

Som studerende på NLP Master Practitioner får du redskaber, selvindsigt og selverkendelse, som du både kan benytte på din arbejdsplads, men også hjemme i privaten. Du får viden, stof til eftertanke og nye handlemåder i bl.a. konflikthåndtering samt forskellige forandringsprocesser, som man hver dag kan møde på arbejdspladsen eller i privaten.

Du får forståelse for forskellige menneske typer og deres tanke-, føle- og handlemønstre. Samtidig lærer du at håndtere og navigere i livet, så du også bliver i stand til at lære andre at navigere i deres liv.

Uddannelsens indhold

NLP Master Practitioner uddannelsen er en overbygning af NLP Practitioner uddannelsen. Du får endnu mere viden og færdigheder som bygger videre på den psykologiske viden og de konkrete færdigheder du opbyggede på 1. året NLP Practitioner.

Du bliver mere opmærksom og trænet i kommunikation- og forandringsprocesser. Det handler om anvendt psykologi, der hvor mennesker skaber resultater sammen, fx inden for ledelse, HR, undervisning, mentoring, coaching, borgerservice, familiemæssige sammenhænge m.m.

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til mennesker, der er sammen med mennesker, hver dag. Det kan fx være mennesker, der til daglig arbejder som leder, projektleder, HR-ansvarlig, underviser, formidler, mentor, coach og andre professionelle sammenhænge, hvor det handler om at møde, støtte og flytte mennesker. Der er ingen af de psykoterapeutiske værktøjer, der ikke også kan anvendes i en lederrolle. Enten som professionel leder eller som leder i sit eget liv.

NLP som metode kan anvendes i alle de sammenhænge, hvor mennesker skaber resultater sammen. Du vil derfor opleve, at de faglige og personlige kompetencer du lærer på uddannelsen, positivt vil præge dit liv. Derudover vil du opleve, at det du selv mestrer har du mulighed for at lære andre at mestre.

Pris

Master Practitioner 1. år (NLP Practitioner): 23.900 kr. 

Master Practitioner 2. år: 25.900 kr. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om NLP Master Practitioner
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser
Dansk NLP Institut
Hornemansgade 36A
2100 København Ø

Dansk NLP Institut blev etableret i 1989 som det første NLP-uddannelsessted i Skandinavien og har i dag afdelinger i Aarhus og i København. NLP Instituttet har bl.a. uddannelsen som NLP Psykoterapeut. Ved at skabe rammerne omkring seriøse og klassiske uddannelser...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret