Kursus

Coach Uddannelse

Dansk NLP Institut, i København (+1 lokationer)
Længde
3 år
Pris
19.500 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Længde
3 år
Pris
19.500 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Dansk NLP Institut?

Vi giver dig optimale rammer for udvikling af viden og avancerede kommunikationsformer

Du får et trygt og nærværende studiemiljø hvor du kommer i fokus

Vi er kompromisløse, når det gælder at sikre høj standard og etik i anvendelsen af læring og udvikling

Kursusbeskrivelse

Coach

Tag en uddannelse som Coach

Titlen som Coach giver dig stærke kompetencer og redskaber, der hjælper dig til at have en grundlæggende forståelse for de menneskelige dynamikker. Endvidere opnår du kompetencer, der gør dig i stand til at reducere eventuel splid, der måtte være på en arbejdsplads, og opnå en forståelse for, hvorfra den splid er opstået.

Dit udbytte af Coach Uddannelsen

Ved at tage en professionel coaching uddannelse vil du opnå kompetencer, der gør dig i stand til at forstå din klients verden. Samtidig indebærer uddannelsen også en del, hvor fokus vil være på at skabe klarhed, overblik samt positive forandringer på især arbejdspladsen.

Som uddannet Coach kan man både have sin egen praksis, men du kan også medbringe dine fagligheder og kompetencer på din nuværende arbejdsplads.

Dine kompetencer kan netop anvendes som praktiserende coach evt. kombineret med andet erhverv eller anvendes som supplement til nuværende eller fremtidigt job. Måske du arbejder i en HR afdeling eller har noget med borgerkontakt, forandringsledelse eller noget helt tredje at gøre i din nuværende stilling.

Personligt vil du opleve, at den forøgede livs kompetence vil præge dit liv positivt gennem uddannelsen og fremadrettet.

Uddannelsens indhold

Store dele af uddannelsen bliver taget sammen med studerende på den 4-årige psykoterapeutuddannelse. Første og andet år af uddannelsen består nemlig af henholdsvis uddannelsen som NLP Practitioner og NLP Master Practitioner, som også er første og andet år af psykoterapeutuddannelsen.

Coachuddannelsen er således en 3-årig uddannelse, der tages som et deltidsstudie, så du har mulighed for enten at studere eller arbejde ved siden af. På den måde kan du få både dit arbejdsliv samt privatliv til at hænge sammen – også selvom du er ved at tage en uddannelse.

3 forskellige niveaur

På Dansk NLP Institut kan du uddanne dig til NLP Coach på 3 forskellige niveauer:

1. NLP Practitioner Coach: NLP Practitioner (1. år) + Coach kurset

2.NLP Master Coach: NLP Practitioner (1. år) + NLP Master (2. år) + Coach kurset

3. NLP Councelor Coach: NLP Practitioner (1. år) + NLP Master (2. år) + NLP Councelor (3. år) + Coach kurset

Målgruppe

Du skal tage en coach uddannelse, fordi…
Du ønsker at lære, hvordan man gennem coaching kan støtte andre i at lave forandringer i sit liv. Det kan også være at du ønsker at lave en forandring i dit eget liv.

Du skal kunne lide at arbejde med mennesker og hjælpe mennesker med at sætte nogle mål og skabe klarhed over nogle problemstillinger. Inden for coaching er det nemlig vigtigt, at man har lyst til at få indsigt i forskellige mennesker – både forskellige typer, men også de mønstre som udspiller sig af forskellige menneskers væremåder.

For at være en coach skal du kunne håndtere alle redskaber i værktøjskassen, samt skabe målbare resultater for dine klienter. Ligeledes skal du kunne medvirke til en positiv forskel andre menneskers liv.

Video

Pris

Niveau 1: NLP Practitioner Coach (1. år): 23.900 kr. 

Niveau 2: NLP Master Practitioner Coach (2. år): 25.900 kr. 

NIveau 3: NLP Councelor Coach (3. år): 29.800 kr. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Coach Uddannelse
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 2 evalueringer
Evaluer udbyderen her!
5/5
Kim Warming
10 mar 2023
Powerfull

Jeg har sjældent modtaget så kompetent undervisning i øjenhøjde, hvor jeg har været sulten efter at komme ud og anvende de metoder og redskaber jeg har lært. Dansk NLP Institut...

Vis alt
5/5
Mark Frøslev
17 maj 2022
Enestående udbytte

Dansk NLP Institut formår at levere varen! Jeg har sjældent oplevet indhold der var så givende og lærerigt. Underviseren var med da Coaching startede i USA for 40 år siden og h...

Vis alt
Dansk NLP Institut
Hornemansgade 36A
2100 København Ø

Dansk NLP Institut blev etableret i 1989 som det første NLP-uddannelsessted i Skandinavien og har i dag afdelinger i Aarhus og i København. NLP Instituttet har bl.a. uddannelsen som NLP Psykoterapeut. Ved at skabe rammerne omkring seriøse og klassiske uddannelser...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret