Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Bliv Psygologisk Pædagogisk Supervisor

Dansk NLP Institut
12 dage
Kursus
Århus
Startdato: 07-09-2020 - Århus
18.700 DKK ekskl. moms

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Dansk NLP Institut?

Vi giver dig optimale rammer for udvikling af viden og avancerede kommunikationsformer

Du får et trygt og nærværende studiemiljø hvor du kommer i fokus

Vi er kompromisløse, når det gælder at sikre høj standard og etik i anvendelsen af læring og udvikling

Kursusbeskrivelse

Supervisor

Tag en Supervisor uddannelse

Mennesker, der arbejder med mennesker bliver udsat for psykisk belastning hver eneste dag. Som professionel supervisor har du både faglig viden inden for et bestemt fagområde og kompetencer, der gør dig i stand til at aflaste og modvirke belastningen på arbejdspladsen.

Dit udbytte med uddannelsen

En supervisor tilbyder et rum til refleksion, hvor supervisand leverer indhold fra det der sker i dagligdagen i det fagområde som supervisanden befinder sig i. Eksempelvis inden for coaching, psykoterapi, ledelse, undervisning, borgerservice m.m. Samtidig gør uddannelsen som supervisor dig i stand til at understøtte de forskellige lærings- og udviklingsprocesser, der finder sted på arbejdspladsen både på individ- og gruppe niveau.

Som supervisor arbejder du med et menneske eller en gruppe mennesker i virksomheden – det kan være et team af mennesker eller endda en hel afdeling. En supervisor har typisk mere kendskab og erfaring indenfor det område, der arbejdes med i gruppen, og kan derfor dele ud af sin viden og erfaring. Opgaven for supervisoren er derfor at igangsætte og guide supervisanden mod fælles mål, gennem refleksive tanker og læringsprocesser.

Uddannelsens indhold

Supervisor rollen går ud på at anvende solid psykologisk baggrundsviden og konkrete værktøjer inden for supervision. Formålet er at formidle sin faglighed til mennesker i en læringsproces på en optimeret måde. På samme måde skal en supervisor også være i stand til at hjælpe andre med at håndtere påvirkninger, når de hver eneste dag på deres arbejdsplads skal forholde sig til andre menneskers adfærd, psykiske smerte og eksistentielle udfordringer.

En supervisor arbejder inden for det pædagogiske, det psykologiske, det socialfaglige eller det sundhedsfaglige område – mennesker, der arbejder med mennesker. I deres daglige virke anvender de effektfulde kommunikationsværktøjer til at lede gruppe- og udviklingsprocesser og gennemfører dermed supervision på et professionelt grundlag.

Målgruppe

Dette kursus henvender sig til alle, der ønsker at arbejde med mennesker. 

Video

     

Pris

Uddannelsen koster 18.700 kr. 

Om udbyderen

Dansk NLP Institut

Dansk NLP Institut blev etableret i 1989 som det første NLP-uddannelsessted i Skandinavien og har i dag afdelinger i Aarhus og i København. NLP Instituttet har bl.a. uddannelsen som NLP Psykoterapeut. Ved at skabe rammerne omkring seriøse og klassiske uddannelser...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Dansk NLP Institut

Hornemansgade 36A
2100 København Ø

Telefon: +45 70 10 11 70


Få information

Udfyld formularen for mere information om Bliv Psygologisk Pædagogisk Supervisor

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.
Kundecase
Bettina Kastrup, HR

"Jeg har lært at være meget mere fleksibel i min relation til andre mennesker. Jeg har fået den evne at være åben og ”usikker” over det nye og tro på at jeg nok skal lære det med tiden."

Læs mere
Jens Kauffmann Lund, Socialpædagog

"I mit arbejde med børn og unge, er relationer, et af de vigtigste ”værktøjer” til at støtte den unge i sin udvikling. NLP har givet mig indsigt og forståelse for sindets struktur og de ofte bagvedliggende intentioner ved en given handling."

Læs mere
Lotte Tyrrestrup, Røde kors

"Det var rart at være på et hold med andre fagfæller med andre refleksioner – jeg er blevet udfordret, og det vil jeg tage med mig i forhold til mit arbejde – berigende og befriende." 

Læs mere
Ditte Baeré Petersen, Pædagog

"Jeg er blevet bedre til at dissociere mig, så jeg kan se en problematisk arbejdssituation fra flere perspektiver og ikke kun min egen. Jeg har undervejs fået arbejdet med egne problematikker."

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: