Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Samtaler med børn - Online forløb

Dansk Løsningsfokuseret Institut
2 dage
Dansk
Sidste ansøgningsfrist: 13-08-2021
Kursus
Online
Startdato: 17-08-2021 09:00 - Online
2.400 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Dansk Løsningsfokuseret Institut?

International akkrediteret undervisningsinstitut med høj faglig standard

Fokus på forandringsprocesser i og mellem mennesker

Praksisnær læring, der sikrer at teori forankres i praksis.

Kursusbeskrivelse

barn i vindue

En workshop om samtaler med børn - ONLINE

“Når vi relevant engagerer børn i samtaler om deres liv, skaber vi grundlag for at gøre dem ti aktive aktører i eget liv. Derfor er det mere end nogensinde nødvendigt at stille sig spørgsmålet: hvordan bliver jeg relevant for barnet?”

Den løsningsfokuseret tilgang fokuserer på den, vi taler med, og er derfor en oplagt tilgang at anvende, når du gerne vil gøre dig relevant for børn, når du gerne vil give dem stemme. Workshoppen er designet over en tæt kobling og vekselvirkning mellem teori og praksis, hvor du får arbejdet med de konkrete samtaleredskaber.

Du får teoretisk viden og praktiske færdigheder i at planlægge, forberede og afholde løsningsfokuseret samtaler med børn. Det er to intense dage med konkrete redskaber, tips og tricks, direkte til at implementere og bruge i dine samtaler, hvorfor det kan være nyttigt med nogen forkundskaber om den løsningsfokuserede tilgang.


Indhold på workshoppen

Workshoppen består af undervisning, hvor læringsdesignet er bygget op over en tæt kobling mellem teori og praksis. For at skabe et tilbud af høj faglig kvalitet består undervisningen af et vekselvirkning mellem oplæg, film og øvelser, hvor den enkelte for arbejdet med de konkrete samtaleredskaber.  

Indførende undervisning i løsningsfokuseret teori og metode, særligt fokuseres på de forhold, der gør sig gældende for arbejdet med børn og deres omsorgspersoner.

I løbet af dagene introduceres du for grundlæggende løsningsfokuserede antagelser om samtaler med børn, ligesom teknikker og redskaber til at engagere børnene i løsningsfokuserede samtaler og måder at medtænke barnets omsorgspersoner gennemgås. 

Med andre ord vil du stifte bekendtskab med løsningsfokuserede perspektiver på, hvordan man kan knytte an til børns sproglighed og kreativitet samt hvordan man kan inddrage netværk. Materiale udleveres, så den enkelte efterfølgende kan fordybe sig yderligere.

Målgruppe

Kurset henvender sig til professionelle, der i deres daglige samarbejder og samtaler med børn om at skabe og understøtte forandring, uanset funktion, dvs. pædagog, lærer, familiebehandler, socialrådgiver, sundhedsplejerske o.a. vil få gavn af kurset.

Eksamen og diplom

Deltagerbevis gives

Pris

Prisen for kurset er 2.400 kroner ekskl. moms. 

Om udbyderen

Vi ønsker at være dét uddannelses- og træningsinstitut i Danmark, du først tænker på, når du overvejer at styrke dine kompetencer indenfor den løsningsfokuserede tilgang. Vi sikrer at læring integreres i praksis, og du mestrer tilgangen efter endt uddannelse - At...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Dansk Løsningsfokuseret Institut

vangedevej 225
2870

Mobil +4526700509

Få information

Udfyld formularen for mere information om Samtaler med børn - Online forløb

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.