Dansk Løsningsfokuseret Institut

i København (+ 1 lokationer)
Få mere information om udbyderen

Dansk Løsningsfokuseret Institut

institut

Praksisnær læring om den løsningsfokuseret tilgang

Vi ønsker at være dét uddannelses- og træningsinstitut i Danmark, du først tænker på, når du overvejer at styrke dine kompetencer indenfor den løsningsfokuseret tilgang. 

Vi ønsker at være kendt for HØJ kvalitet, STÆRK faglighed og SOLID undervisning.

Vores uddannelser er uden sammenligning i Danmark, og den eneste der opretholder en international akkreditering - din sikkerhed for høj standard. 

Vores didaktiske designs sikrer, at læring integreres i praksis, så du efter endt uddannelse oplever at mestre tilgangen - at du og vi ved, at du faktisk arbejder løsningsfokuseret. For alt for mange, har været på alt for mange kurser, hvor viden og værktøjer bagefter er blevet glemt. 

Vi tilbyder kurser og uddannelser

Hos Dansk Løsningsfokuseret Institut kan du primært vælge længerevarende uddannelser - de korte intense kurser udbydes kun lejlighedsvist, og rekvireres primært af arbejspladser. 

Vores vision er klart at være toneangivende i det løsningsfokuseret univers, både nationalt og internationalt gennem metodeudvikling og publikationer om tilgangen på et både teoretisk og metodisk plan - og toneangivende og metodeudviklende sammen med andre, fordi fællesskaber er berigende og udviklende. Det er bare sjovere sammen end hver for sig.

... og særligt tilrettelagte forløb samt temaoplæg

Gennem årene har vi været involveret i tværfaglige borgerindragende udviklingsforløb, som Familiens Fremtid (Furesø), Familien i Centrum (Gentofte) og Sammen om Familien (Rødovre) enten med undervisning eller supervision, eller i kombination. Vi designer med jer et undervisningsforløbet, der matcher behov og muligheder, og hvor den løsningsfokuseret tilgang indgår som teoretisk og metodisk fundament.

Anne-Marie er ligeledes oplagt til udviklings- og temadage på arbejdspladsen. Repetoiret spænder bredt fra trivsel til stresshåndtering, til afsæt i de internationale artikler Anne- Marie har udgivet eks. “Text messages as dialogue tool in SF”, “Working as a solution focused mentor - what we do and how we do” og “As If I didn’t have a heartattack”  

Anne-Marie Wulf, grundlægger og indehaver af Dansk Løsningsfokuseret Institut.

Uddannet socialrådgiver, Familieterapeut samt Master i Pædagogisk Udviklingsarbejde. Gennem mere end 25 år har hun arbejdet i kommunalt regi som både rådgiver, terapeut og leder, samt siden 2009 været selvstændig. Hun er en erfaren praktiker med årelang praksis i undervisning, terapi, coaching og supervision. Siden 2014 bestyrelsesmedlem i European Brief Therapy Association (EBTA) og siden 2017 i bestyrelsen af International Alliance of Solution-Focused Training Institutes (IASTI). Anne-Marie bevæger sig på både den nationale og internationale løsningsfokuserede arena med workshops og publikationer. Etablerede i 2016 Dansk Løsningsfokuseret Institut, der som det eneste løsningsfokuserede uddannelsestilbud i Danmark har en international certificering og akkreditering. I 2019 er certificeret de første Solution Focused Master Practitioner  i DK.

Karin Pharés - Konsulent

Karin Pharés er uddannet cand. mag. pæd. og har med udgangspunkt i sine diplomuddannelser i henholds-vis systemisk familieterapi og løsningsfokuseret teori og metode, specialiseret sig i at arbejde med udvikling og forandring. Herudover er hun master i videnskabsteori, forskning og praksis.

Hendes fokus på hendes uddannelser har været det samme som i hendes praksis, nemlig spørgsmålet om, hvordan vi gennem kollaborative samarbejdsprocesser kan skabe læring, udvikling og forandring.

Siden 2004 har hun været optaget af at forme dette arbejde gennem et løsningsfokuseret perspektiv, da den løsningsfokuserede tilgang i høj grad er med til at skabe arbejdsglæde og i det hele taget stemmer godt overnes med, hvad der er vigtigt for hende i sit arbejde, nemlig den samarbejdende tilgang og utraditionelle tænkning, som giver hende mulighed for at arbejde lystfuldt og ressourceorienteret.

Kari Terndrup Hvilsom - Konsulent

Uddannet socialrådgiver og akkrediteret Master Solution Focused Practitioner.

Kari har siden 2008 arbejdet med børn, unge og familier i kommunale forvaltninger og startede i 2019 virksomheden “Håb Forude”, der tilbyder supervision og samtaler om forandring med udgangspunkt i den løsningsfokuserede tilgang. 

Derudover er Kari medstifter af læringsfælleskabet “Studereværelset”, som henvender sig til alle, der har lyst til nørderi i den løsningsfokuserede metode. Endvidere er Kari medstifter af det løsningsfokuserede strikkefællesskab “Masker Med Mening”, der søger at kombinere og fremhæve de positive egenskaber ved håndarbejde med den løsningsfokuserede tilgang og spørgsmål.


Vis alle uddannelser afholdt hos Dansk Løsningsfokuseret Institut

Hvorfor vælge Dansk Løsningsfokuseret Institut?

International akkrediteret undervisningsinstitut med høj faglig standard

Fokus på forandringsprocesser i og mellem mennesker

Praksisnær læring, der sikrer at teori forankres i praksis.

Uddannelser

Kursus
Ledelse og organisation Længde By Gennemsnit Pris
Løsningsfokuseret ledelse 4 dage København 7.500 DKK
Facilitering
Løsningsfokuserede inddragende netværksmøder 5 dage København 7.500 DKK
Psykologi og terapi
Intro til LØFT 3 dage København 4.500 DKK
Løsningsfokuseret Formidling & Supervision 9 måneder København 25.000 DKK
Løsningsfokuseret Terapi & Coaching 9 måneder København 25.000 DKK
Løsningsfokuseret Terapi & Coaching, 2. år 9 måneder København 25.000 DKK
Familieterapeut / Familievejleder
Familiesamtaler 5 dage København 7.500 DKK
Pædagogik
Samtaler med børn 2 dage Online 1.990 DKK

Kontakt mig

Få information

Kom I kontakt med Dansk Løsningsfokuseret Institut
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Kontakt

Dansk Løsningsfokuseret Institut

vangedevej 225
2870

Mobil +4526700509

Sponsoreret