Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Løsningsfokuseret praktiker™ - advanced level

Dansk Løsningsfokuseret Institut
1 år
Kursus
København
Startdato: Forventet opstart i løbet af 2021 - København
24.000 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Dansk Løsningsfokuseret Institut?

International akkrediteret undervisningsinstitut med høj faglig standard

Fokus på forandringsprocesser i og mellem mennesker

Praksisnær læring, der sikrer at teori forankres i praksis.

Kursusbeskrivelse

AdvancedLevel

Løsningsfokuseret praktiker, - advanceret niveau

Hvis du allerede har taget vores uddannelse på Basic Level har du her mulighed for at opgradere til dette avancerede niveau. Uddannelsen skaber mulighed for at lære om det teoretiske og filosofiske afsæt, der informerer en løsningsfokuseret tilgang, og indfører dig i den løsningsfokuserede tilgang i forskellige arbejdsmæssige kontekster som blandt andet Familier og Børn, Ledelse, Grupper & Team og Misbrug & Afhængighed 


Indhold på uddannelsen

Advanced level består af undervisning, øvelser og eksempler, samt uddybende gennemgange af ideer fra teoretikere som f.eks Bateson, Wittgenstein og Erickson samt disses betydning for praksis i det løsningsfokuserede felt.

Undervisningen tilrettelægges på måder, der giver mulighed for at knytte an til teoretiske og metodiske spørgsmål, der udspringer fra de studerendes arbejdsliv og praksisfelt, hvorfor meget af undervisningen knyttes an til dine optagelser af din løsningsfokuserede praksis.

Optagelseskrav

For at blive optaget på uddannelsen er det et krav, at du er er Certified Solution-Focused Practitioner eller har mindst 55 timers dokumenteret undervisning og træning i løsningsfokuseret uddannelse samt dokumenteret 100 timers praksis.

Du kan kontakte Dansk Løsningsfokuseret Institut for at høre nærmere om optagelseskrav.

Målgruppe

Denne uddannelse er for dig, der allerede har taget Løsningsfokuseret praktiker - bacis level og gerne vil udvide dine kompetencer. 

Eksamen og diplom

Du medbringer en optagelse af et stykke løsningsfokuseret praksis fra din arbejdshverdag, som du mener repræsenterer det, du har lært på DLI. For at bestå eksaminationen skal du demonstrere at have tilegnet dig solid viden om løsningsfokuserede grundantagelser, principper og teknikker og i øvrigt være i stand til at arbejde løsningsfokuseret på måder, der afspejler dine personlige kompetencer og foretrukne måder.

Dernæst formulerer du de ideer og refleksioner, der følger første del af eksaminationen. Således evaluerer eksaminationen ikke bare dit kendskab til og brug af løsningsfokuserede principper og teknikker, men også din evne til at reflektere over egen praksis i en løsningsfokuseret ramme, ligesom din unikke måde at forstå og udøve løsningsfokuseret teori og praksis på, belyses.

Certificering som Advanced Solution-Focused Practitioner gives ved dokumenteret 100 timers løsningsfokuseret praksis (50 timers samtale logs + 50 timers ordinær registrering), modtaget ekstern supervision samt bestået eksamen. For at sikre, at alle har mulighed for at nå dette, kan man gå til eksamen på to forskellige tidspunkter indenfor en tre måneders periode. Således kan hvert niveau strække sig fra ni til tolv måneder.

Pris

Prisen for denne uddannelse er 30.000 kroner. incl moms

Om udbyderen

Vi ønsker at være dét uddannelses- og træningsinstitut i Danmark, du først tænker på, når du overvejer at styrke dine kompetencer indenfor den løsningsfokuserede tilgang. Vi sikrer at læring integreres i praksis, og du mestrer tilgangen efter endt uddannelse - At...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Løsningsfokuseret praktiker™ - advanced level
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Dansk Løsningsfokuseret Institut

vangedevej 225
2870

Mobil +4526700509

Få information

Udfyld formularen for mere information om Løsningsfokuseret praktiker™ - advanced level

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.
Kundecase
Nnenna Matzon, deltager, 2020

"Den tilgang og metode der har været frem til nu på dette studie, har været præcist som det skal være. Der er rum til fordybelse og der er rum til refleksion."

Læs mere