Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Vil du hjælpe os med at forbedre din oplevelse? (2 spørgsmål - 5 sekunder) Klik her for at besvare spørgsmålene

Tim Albér, afdelingsleder Jydsk Tagteknik

”Jeg meldte mig til kurset for at dygtiggøre mig og blive en endnu bedre leder. Jeg ville gerne have værktøjer, der kunne hjælpe mig med at håndtere de forskellige situationer, som opstår i min hverdag.

Lone er en utrolig god underviser. Hun er virkelig kompetent og har en god måde at undervise på. Hun er meget rutineret og formår at få alle med. Undervisningen havde en fin blanding af teori og praksis, og det var virkelig godt at sparre med de andre ledere på holdet. Det giver rigtig god mening, at man bliver på kursusstedet om aftenen og får talt med de andre kursister oven på de lange undervisningsdage. Det var utrolig givende at udveksle meninger og holdninger med hinanden.”

Noget af indholdet på kurset havde jeg allerede godt styr på, men der var også meget nyt, som jeg fik rigtig meget ud af, fx konflikthåndtering. På kurset fandt jeg ud af, at jeg er på rette vej, men jeg kan også bruge meget af det, jeg har lært. Især det om konflikthåndtering, og hvordan man formår at være rolig, selv når bølgerne går højt.”
Læs mere om Grundkursus i ledelse 1

Bestil information


Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Dansk Industri og høre mere om deres uddannelser.