Viser 1-20 af 99
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 99
1
2
3
4
5

Supply chain management

Bliv ekspert i Supply Chain Management 

Det bliver du ved at tage en diplomuddannelse, nemlig HD 2. del i Supply Chain Management. Denne uddannelse giver dig indsigt i de mest gængse forretningsprocesser både inden for og mellem virksomheder. 

Uddannelsen er oplagt for dig, der enten er eller ønsker at være leder inden for logistik- og indkøbsområdet, da du bliver rustet til at påtage dig tværgående planlægnings- og udviklingsopgaver. 

Du får en bred indføring og bliver blandt andet undervist i at analysere materiale- og servicestrømme. Du bliver god til at udvikle og styre forsyningskæder i hele organisationen, og du får redskaber til at strategiplanlægning og implementering af logiske processer i virksomheden. 

Hvad er supply chain management?

Du er måske stødt på supply chain management før i dets forkortede form "SCM". Kort og godt så indebærer supply chain management som regel at håndtere en virksomheds vare- og materialestrømme fra leverandøren til slutforbrugeren. Dette indebærer ikke kun råmaterialet og produktionen, men også markedsanalyser, markedsføring og meget mere. Som supply chain manager har du altså en finger med i spillet, næsten hver gang din virksomhed skal lancere et nyt produkt. 

Sådan er uddannelsen bygget op:

Uddannelsen i Supply Chain Management er en diplomuddannelse og er normeret til at vare i 2 år som deltidsstudie med et opfang på 60 ETCS.

Uddannelsen er bygget op omkring en række obligatoriske fag, valgfag og en afsluttende HD-afhandling. Sidstnævnte vil typisk tage udgangspunkt i problemstilling, der relaterer sig til dit arbejdsområde. 

Det bliver du undervist i: 

På uddannelsen i Supply Chain Management vil du blandt andet blive undervist i følgende: 

  • Operations- og Supply Chain Management (15 ETCS)
  • Strategic Supply Chain Management (5 ETCS)
  • Økonomistyring (5 ETCS)
  • Business Project (5 ETCS)
  • Et af de valgte specialiseringsmoduler (10 ECTS)
  • Et valgfag blandt de udbudte (5 ECTS)

Undervisningen vil typisk variere mellem forelæsninger, seminarer, gruppearbejde og en del opgaveskrivning. Weekendundervisning og e-learning vil være en mulighed i visse tilfælde.

Der afholdes eksamener efter hvert modul, og uddannelsen afsluttes, som nævnt ovenfor, med et afsluttende afgangsprojekt. 

Sådan bliver du optaget: 

For at kunne studere supply chain management er det en nødvendighed, at du har én af følgende uddannelser for at kunne blive optaget: 

  • HD 1.del
  • En relevant erhvervsakademiuddannelse (Det kan for eksempel være finansøkonom, financial controller, markedsføringsøkonom eller jordbrugsteknolog)
  • En relevant akademiuddannelse (Det kan for eksempel være international handel og markedsføring, økonomi- og ressourcestyring eller finansiel rådgivning.
  • En anden relevant uddannelse på minimum samme niveau som de ovenstående (Det kan for eksempel være en erhvervsøkonomisk bachelor- eller kandidatuddannelse eller en professionsbachelor i finans)

Det er ligeledes et krav, at du har minimum 2 år relevant erhvervserfaring. Denne skal kunne dokumenteres og skal være erhvervet efter eller sideløbende med din adgangsgivende eksamen. 

Endvidere er det i sidste evne det givne uddannelsessted, der afgør om din uddannelsesbaggrund og erhvervserfaring er relevante. 

Din økonomi under uddannelsen:

Du skal selv betale for din uddannelse i Supply Chain Management. Prisen varierer alt afhængigt af modulets ETCS-point og undervisningsform. Dette er du nødt til at undersøge hos dit valgte uddannelsessted.

Du kan dog i helt særlige tilfælde ansøge om Statens Voksenuddannelsesstøtte.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen