Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Kursus
Middelfart, Roskilde
Startdato: september 2020 - Middelfart
35.000 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Making strategy happen

- et action learning forløb med fokus på at udvikle og implementere en mere ambitiøs procurement value proposition i din virksomhed.

DILF har med ’Making strategy happen’ skræddersyet en kombination af et strategi- og lederudviklingsforløb, som danner rammen for et fortroligt netværk, der vil give dig processer og værktøjer til at repositionere indkøb som en reel værdiskabende partner i virksomheden.

Med afsæt i en self assessment og med udgangspunkt i den konkrete virksomheds kontekst og indkøbsafdelings situation, tager vi dig med på en rejse, hvor du i løbet af et koncentreret og intenst forløb dels vil få input til at udvikle indkøbsafdelingen, value proposition, rolle og mandat. Du vil også få en dyb forståelse for værdibegrebet i indkøb, forskellige former for værdi samt hvordan man konkret kan måle værdi i indkøb.

Der vil være fokus på at udvikle strategier, som reelt understøtter både virksomhedens overordnede strategi og går i indgreb med øvrige funktionsstrategier samt bidrager med konkret og målbar værdi ud over besparelser.

Der vil ligeledes være fokus på, hvordan solution selling kan positionere og sælge indkøb internt til top management og øvrige funktioner. Derudover vil de typiske faldgruber inden for forandringsledelse og strategi-implementering blive belyst.

’Making strategy happen’ er et action learning forløb, som tager afsæt i egen virksomhed og vil give indspil til content, proces og værktøjer, du kan applikere i egen kontekst. Der vil i forløbet være løbende reviews og challenge sessions, og udover inspiration fra instruktørerne, vil der også være fokus på gensidig berigelse og sparring fra deltagerne indbyrdes. Forløbet har derved både karakter af et aktivt lærings- og udviklingsforløb, men har i høj grad også fokus på netværksdelen deltagerne imellem.

Forløbet vil være opdelt i følgende faser:

1. Self assessment
- Historie, kontekst og modenhed

2. As-is Procurement value proposition
- Hvad stiller vi forretningen i udsigt, og hvad forventer de af os?

3. To-be Procurement value proposition
- Procurements rolle og mandat
- Værdibegrebet – hvordan skabes og måles værdi?
- Analyse af strategisk kontekst
- Hvad gør de førende virksomheder?

4. Deployment - hvordan sikres buy-in fra topledelse og andre
funktioner?
- Mig selv som leder
- Stakeholder management
- Solution selling

5. Fra value proposition til strategi
- Kobling mellem value proposition og strategi
- Aktiviteter og målstyring af strategisk fremdrift

6. Change management
- Typiske faldgruber og modstand

Instruktører

Søren Vammen, adm. direktør i DILF og Kairos Commodities
Søren har mere end 20 års erfaring indenfor supply management og har været dybt involveret i flere europæiske virksomheders supply management praktik. Søren er ekstern censor på CBS på linjen Marketing og Indkøb og er censor på MBA i Business Strategy.


Start

’Making strategy happen’ starter i september 2020 og strækker sig over seks dage i sidste halvår af 2020 (inkl. en afsluttende challenge dag), og kan, hvis deltagerne ønsker det, videreføres i et netværk for deltagerne.

Om udbyderen

Dansk Indkøbs- og Logistik Forum (DILF)

Leder du efter kurser og kompetenceudvikling inden for indkøb, logistik og supply chain? Få ny viden, værktøjer og netværk inden for netop dit fagområde. DILF er Danmarks største medlemsforening og netværk for professionelle inden for indkøb, logistik og supply chain....


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Dansk Indkøbs- og Logistik Forum (DILF)

Vesterbrogade 149
1620 København V

Telefon: 33211666
Fax 33211566
www.dilf.dk


Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 3 evalueringer

Lise Rahbek Laursen
(5)
Inspirerende og praktisk anvendeligt kursus. Dejligt at vi var en lille gruppe, så der var tid til god dialog og mulighed for at spørge ind til indholdet. Mange relevante vinkler på strategiarbejde, som kan bruges i en rigtig bred sammenhæng.
Christian Nymark-Jacobsen
(5)
Making strategy happen er et glimrende forløb hos DILF, hvis du vil lære og forstå begreber som mission, vision, strategi, KPI, touchpoints, value proposition og stakeholder management. Søren Vammen forstår på inspirerende og begavet vis at binde forløbet sammen, udfordre dig og byde ind med sin erfaring, synspunkter og vinkler, så det hele give...
Vis alt
Steffen Jelswig
(5)
Styrken er man ikke "bare" får undervisning i teoretiske løsninger, men et indhold med høj faglighed og praktiske løsninger, som kan implementeres i hverdagen.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Making strategy happen

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 3 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,6)
Baseret på 8 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: