Strategi kursus

Digital? HR? Marketing? Ledelse?

Der er mange udbydere med kurser og efteruddannelse inden for området strategi. I kategorien nedenfor får du overblik over udbuddet uanset om du leder efter eksperter med baggrund i strategisk ledelse, marketing, HR mm.
Viser 1-20 af 53
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 53
1
2
3

Strategi kurser - find det rette strategi kursus for dig!

Er du strategisk tænkende? Vil du gerne udvikle dine strategiske kompetencer og nå dine mål? Hvad enten du har brug for fornyede værktøjer til din nuværende position, eller du gerne vil dygtiggøre dig indenfor et nyt felt, er et strategi kursus et godt sted at starte.

Strategi kurser - find det rette for dig!

Søger du et kursus indenfor kommunikation, forretningsudvikling, ledelsesstrategi, økonomistyring eller marketing? Disse kategorier er nogle af de mest populære indenfor strategi kurser, så læs med her og bliv klogere på, hvilken kategori, der passer bedst til dig. 

Kommunikationsstrategi

På et kommunikationsstrategi kursus lærer du at arbejde strategisk med kommunikation.Et sådant kursus henvender sig til dig, som gerne vil blive bedre til at skrive eller tale mere målrettet og virkningsfuldt. Du lærer bl.a. at knytte kommunikationsstrategi til forretningsstrategi, tænke i målgrupper og situationer og at få et klart budskab ud til dine modtagere ved hjælp af konkrete værktøjer til at skrive eller tale præcist. 

Der findes en lang række forskellige kurser i kommunikationsstrategi. Disse kan fx være:

  • Digital kommunikation
  • Kommunikationskampagner
  • Skriftlig kommunikation
  • Mundtlig kommunikation 

Forretningsudvikling 

På et kursus i forretningsudvikling vil du modtage undervisning i emner som værdiskabelse for forretningen, forretningsudvikling som drivkraft for vækstskabelse samt analyser til forretningsudvikling, 

Et kursus i forretningsudvikling henvender sig til dig, som fx er leder, konsulent eller arbejder med forretningsudvikling og værdiskabelse, men som har brug for en opdatering af værktøjer til dit daglige arbejde. 

Ledelsesstrategi

Et kursus i ledelsesstrategi henvender sig til dig, som enten allerede er leder eller som står til at blive leder. På et kursus i ledelsesstrategi udstyres du med en værktøjskasse til at blive en succesfuld leder. Du lærer bl.a. om kompetenceudvikling og coaching af medarbejdere, ledelsesprocesser og forandringsprocesser, så du klædes på til at udfylde rollen som den, der har overblik og samler alle trådende i din afdeling. 

Økonomistyring

Et kursus i økonomistyring henvender sig til dig, som arbejder med økonomi til daglig, eller som gerne vil dygtiggøre dig indenfor økonomi. Du modtager en række konkrete værktøjer til økonomiforståelse og økonomistyring i virksomheden. Du lærer fx om analyse af nøgletal, kalkulationsmetoder eller budgettering. 

Marketingstrategi 

Et kursus i marketingstrategi giver dig værktøjer til at arbejde strategisk med de mange facetter af marketing. Disse kan fx være vision og mission, analyse af interne og eksterne forhold, segmentering, forbrugeradfærd, differentiering, positionering og branding.  

Et kursus i marketingstrategi henvender sig derfor til dig, som arbejder med marketing, men som har brug for fornyede værktøjer, eller til dig, som gerne vil dygtiggøre dig til et job i marketing. 

Der findes en lang række kurser indenfor marketingstrategi. Disse kan fx være:

  • Social Media
  • Branding
  • Digital markedsføring

Her på Finduddannelse.dk har vi et bredt udvalg af strategi kurser indenfor disse områder + mange flere, så klik dig rundt og find det rette for dig. 

Se også: Kurser i beslutningprocesser

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen