Viser 1-15 af 15
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-15 af 15

Varmeanlæg kurser

Området inden for varmeanlæg er i konstant udvikling, og der er med tiden blevet udarbejdet mange forskellige tekniske løsninger på opvarmning af bygninger såsom fjernvarme, oliefyr, naturgasfyr eller elvarme. Et kursus i varmeanlæg er derfor nødvendigt, så du er sikker på at din viden er tidssvarende og kan anvendes på de varmeanlæg, der er blevet bygget for længe siden.

Hvad er et varmeanlæg?

Et varmeanlæg er det, der gør, at bygninger har en passende temperatur og et tilfredsstillende indeklima. Dette er uanset om der er tale om en institution, en virksomhed eller et privat hjem. Opretholdelsen af en sundhedsmæssigt tilfredsstillende temperatur er, i følge Bygningsreglementet, påkrævet. Det er derfor optimalt at holde sig opdateret på viden inden for branchen med et varmeanlæg-kursus. Du kender det måske også bedre som køleanlæg og varmepumper eller køle- og varmepumper. Uanset hvad finder du dit kommende kursus her. 

Hvorfor er et kursus i varmeanlæg en god ide

Der bliver stadig bygget varmeanlæg, som der gjorde tilbage for 50 år siden. Det er et problem, fordi kravene til anlæggene er blevet skærpet betydeligt siden – og det samme gælder forbrugernes krav til komfort. Konsekvensen er varmeanlæg, der ikke fungerer optimalt – med fejlretninger, tidskrævende afleveringer og utilfredse kunder og brugere til følge.

Med et varmeanlæg-kursus vil du få den nødvendige viden om den tekniske udvikling og nutidens myndighedskrav til varmeanlæg, så du bliver i stand til at projektere tidssvarende regulerbare varmeanlæg.

I dag er der et stigende politisk fokus på energibesparende varmeanlæg, hvilket har stillet høje krav til de tekniske udformninger. For eksempel forbrændes der husholdningsaffald, træflis og halm i affaldsforbrændingsanlæg, og varmepumper samt vedvarende energikilder såsom solvarme er centrale fokusområder.

Forskellige former for kurser i varmeanlæg

Der findes forskellige former for kurser i varmeanlæg. Du finder for eksempel kurser inden for køleanlæg og varmepumper, CTS anlæg og fjernvarmeanlæg. 

På kurserne kan du blandt andet forvente at få en gennemgang af funktionerne ved det respektive anlæg, gældende lovgivning samt anvendelsen af det pågældende varmeanlæg. 

Er et varmeanlæg-kursus noget for dig?

Vi har her samlet et bredt udbud af efteruddannelse i Danmark inden for området for varmeanlæg. Kurserne udvikler dine færdigheder og holder dem tidssvarende og er bl.a. for dig, der arbejder med projektering eller rådgivning som ingeniør eller er medarbejder i en kommune, et boligselskab eller et forsyningsselskab. Du kan også styrke dine færdigheder med kurser, der giver dig titler som energirådgiver eller fjernvarmemester. Kurserne er med andre ord rettet mod forskellige målgrupperne, men fælles er at de henvender sig til dig, der beskæftiger dig med dette, ønsker at beskæftige dig med ovenstående og/eller til dig, der ønsker indgående kendskab og viden omkring driften og udformningen af varmeanlæg.  

Klik på det varmeanlæg-kursus, der passer til dine behov og læs mere eller send en forespørgsel direkte til udbyderen for at få mere information om det enkelte kursus.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Relaterede kategorier
KMO