Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Executive Coach Uddannelse

Dansk Coach Akademi
Kontakt for information
Deltid
Diplomuddannelser
Online
Startdato: Kontakt for opstart - Online

Kursusbeskrivelse

Executive Coach uddannelse

- til dig, der vil coache på absolut højeste niveau

Vi du lære at coache på højeste niveau i erhvervslivet? Vil du lære at levere den mest
kompetente og avancerede coaching? Så tag et kig på denne spændende Executive Coach uddannelse. Uddannelsen foregår 100% online, så den kan let tages sideløbende med dit job, eller coach arbejde.

Dit udbytte af uddannelsen

Executive Coach uddannelsen klæder dig fuldt på til at kunne coache og udvikle disse ledere. Ikke kun lederfagligt, men som hele personer. Det at være leder handler ikke kun færdigheder, men også omkring personlighed, karisma og EQ. Alt dette lærer du at udvikle hos dine medarbejdere eller klienter på uddannelsen.

En stor del af den coaching, der udføres i erhvervslivet, retter sig i mod executives og ledere på andre niveauer. Executive Coaching er den mest effektive og personlige måde at støtte og udvikle dem på.

Executive Coaching af ledere kræver et meget højt niveau i dine coaching kompetencer. Det kræver coaching på et meget professionelt og kompetent niveau.

Executive Coach Uddannelse

Som Executive coach skal du selv have gode leder evner, en stærk personlighed, og du skal have styrke til at tage ledelsen i processen. Samtidig skal du have indsigt til at forstå lederen på en meget dybt niveau. Både igennem avancerede executive coaching teknikker og igennem en stor personlig styrke og balance. Denne spændende Executive coach uddannelse vil hjælpe dig op på det niveau. Og sætte dig i gang med en fantastisk professionel udvikling.

Uddannelsens indhold

Executive Coach uddannelsen er opdelt i tre sektioner.

Første sektion: Fundamentet for Executive Coaching

Første sektion i executive coach uddannelsen handler om din tilgang til executive coaching. Den indeholder tre lektioner der tilsammen danner basis for hele resten af uddannelsen. Her ser vi i første lektion på definitionen af hvordan DU coacher. Vi ser på din personlige coaching model. Anden lektion beskriver hvad det at være en executive coach kræver af interesser, færdigheder og kompetencer. Tredje definerer nøglepunkter i executive coaching og giver dig et bedre perspektiv og overblik.

Anden sektion: Executive coaching

Anden sektion ser på de forskellige dele af executive coaching. Her får du en god værktøjskasse af executive coaching teknikker, og en god indsigt i de forskellige psykologiske koncepter i det at coache ledere på højere niveau. Vi gennemgår nyeste og mest moderne praksis indenfor executive coaching. Denne sektion indeholder endvidere flere case studier, så du kan få mere praktisk indsigt i, hvordan executive coachingen foregår. Lektion 20 er dog lidt en undtagelse. Den omhandler den stigende rolle som interne coaches har.

Tredje sektion: Udvikling af din egen coaching stil

Tredje sektion hjælper dig med at bruge og integrere alt det du har lært ind til din personlige executive coach stil. På den måde kan du udvikle din helt egen coaching model, og coaching stil. Lektion 21 viser dig hvordan du præsenterer din coaching stil. Lektion 22 omhandler hvordan du opbygger din helt egen coaching praksis. Lektion 23 hjælper dig til at lave en plan for hvordan du udvikler dig endnu mere som executive coach.

Hvor lang tid tager uddannelsen?

Det tager typisk fra 6 uger til 3 måneder at gennemgå coach uddannelsen – alt afhængig af hvor hurtigt du vil gå frem. Du bestemmer fuldstændig selv. Der er ingen deadline for hvornår du SKAL være færdig. Hvis du vil bruge længere – så gør du bare det.

Målgruppe

Denne executive coachuddannelse retter sig mod dig der vil skabe store resultater inden for lederudvikling. Enten som ekstern eller intern coach. Den er meget relevant for ledere, HR medarbejdere, supervisors og projektledere, samt en bred vifte af coaches, konsulenter, rådgivere, psykologer og undervisere.

 • Dig der gerne vil lære professionel Executive, fordi det er en effektiv måde at relatere til dine ledende medarbejdere og kolleger.
 • Større organisationer som vil indføre en Executive coaching kultur – hvor ledere, afdelingsledere, supervisors og andre kan bruge executive coach uddannelsen til at udvikle deres rolle på arbejdspladsen.
 • Dig der er professionel coach eller konsulent og som gerne vil tilføje executive coaching til din kompetence ”værktøjskasse”.
 • Dig der er underviser, instruktør eller HR medarbejder – og som gerne vil have udviklet dine kompetencer indenfor executive coaching.

Executive Coach uddannelsen er en 100% online uddannelse til dig der gerne vil lære professionel executive coaching – uden at skulle bruge lang tid væk fra din travle hverdag. Du tager din coachuddannelse når du har tid og lyst til det – og den kan let kombineres med dit daglige job.

Hvis du læser et par timer om ugen – og implementerer det du lærer i din hverdag – så kan du have din Executive Coach uddannelse og dit certifikat i løbet af nogle måneder. Coaching og Executive coaching bliver stadig mere brugt i dansk erhvervsliv og mange organisationer implementerer Executive coaching som en helt central del af virksomhedskulturen. Flere og flere erhvervsfolk tager en coachuddannelse.

Eksamen og diplom

Executive coach uddannelsen afsluttes med en online prøve, hvor du efter at have
bestået for et flot Executive Coach certifikat.

Pris

Du kan vælge, om du vil betale din Executive coach uddannelse på en gang, eller over
flere gange. Du kan betale med Kreditkort, Debitkort, Bankoverførsel, eller MobilePay.
Hvis du køber til det offentlige med EAN nummer, så vælg Manuel betaling, og send os
en email med dine EAN faktureringsoplysninger. 

Prisen for Executive Coach Uddannelsen er 3995 kroner for en gangs betaling og 695 kroner for månedlig betaling over 6 måneder. Priserne er inklusiv 25% moms. Efter betaling sender vi faktura.

Med i prisen får du:

 • Komplet Master Coach uddannelse – 41 moduler
 • 23 omfattende Executive Coach uddannelses lektioner
 • Executive Coach værktøjskasse med masser af spørgsmål.
 • Coach cases + ekstra moduler
 • Fri e-mail support under din uddannelse
 • Adgang til Social del – Mød andre kursister – networking.
 • Adgang til Executive Coach forum
 • Online Master Coach eksamen
 • Online Executive Coach Examen
 • Master Coach certifikat og titlen Certificeret Master Coach
 • Master Executive Coach certifikat og titlen EXE-C Certificeret Executive Coach
 • Livstidsadgang til alt materialet – også efter eksamen.
 • BONUS MATERIALE
 • Coachens hemmelige våben – online mini kursus

Om udbyderen

Dansk Coach Akademi

Kom i gang med en spændende udvikling Hos Dansk Coach Akademi får du en online Coach uddannelse i meget høj kvalitet. Perfekt til dig der vil arbejde som coach, eller vil udvide dine kompetencer på dit job. Også perfekt for...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Executive Coach Uddannelse
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Dansk Coach Akademi

Budolfi Plads 30
9000 Aalborg

Telefon: +4520975250

Få information

Udfyld formularen for mere information om Executive Coach Uddannelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.