Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Dansk Coach Akademi

Dansk Coach Akademi

Kom i gang med en spændende udvikling

Hos Dansk Coach Akademi får du en online Coach uddannelse i meget høj kvalitet. Perfekt til dig der vil arbejde som coach, eller vil udvide dine kompetencer på dit job. Også perfekt for dig der er rådgiver, konsulent, supervisor, salgsassistent, behandler, og meget mere.

Dansk Coach Akademis primære mission er at levere online coach kurser, coach uddannelse, leder kurser og give dig værktøjer til personlig udvikling, og stress styring af en høj kvalitet. Vi vil udbrede kendskabet til coaching, og de gode resultater man kan opnå ved at bruge coaching i dagligdagen.


Men hvad er Coaching?

I vores verden er coaching et støttende samarbejde med primær fokus på coacheens målsætning, målopfyldelse, problemløsning, og på at coachee får størst muligt udbytte af sine ressourcer, og muligheder.

Mennesket indeholder så mange muligheder og ressourcer, som vi kun bruger en brøkdel af. Coaching kan være med til at bringe det bedste frem i et menneske. Hos Dansk Coach Akademi mener vi at coaching ikke kun er et værktøj og en teknik. Coaching er ikke bare en kasket man tager på, når der er behov for det. Det er en livsstil. Coaching er noget der skal integreres i den måde man arbejder, og tænker på. Derfor gør vores coach uddannelser meget ud af at udvikle dine menneskelige egenskaber, og det er derfor en meget udbytterig personlig rejse. Vores mål er at levere kvalitets coach uddannelse – via e-learning.

Coaching Uddannelser

Alle coach uddannelserne er 100% online, og kan tages lige når du vil. Du starter omgående efter tilmelding, og læser når du har tid. Der er ikke nogen tidsfrist for hvornår du skal være færdig, eller hvor lang tid du må være om at tage din coaching uddannelse. Du har livstids adgang til din coachuddannelse – så ingen stress. Alle uddannelserne kan afsluttes med en prøve hvor du ved bestået for et flot coach certifikat.


Vis alle uddannelser afholdt hos Dansk Coach Akademi

Uddannelser

Diplomuddannelser
Coaching Længde By Gennemsnit Pris
Business Coach Uddannelse Online
Executive Coach Uddannelse Online
Master Coach Uddannelse Online
SalgsCoach uddannelse Online
Stress Coach Uddannelse Online

Vis alle

Kontakt mig

Kom I kontakt med Dansk Coach Akademi
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontakt

Dansk Coach Akademi

Budolfi Plads 30
9000 Aalborg

Telefon: +4520975250

Få information

Udfyld formularen for mere information om Dansk Coach Akademi

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer

Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.