Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Dansk Byggeris Projektlederuddannelse

Dansk Byggeri
6 måneder
Dansk
Åben uddannelse
Nyborg, Århus
Startdato: 29-10-2019 - Århus
42.500 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Tag en projektlederuddannelse hos Dansk Byggeri

Med Dansk Byggeris Projektlederuddannelse får du et sammenhængende, koncentreret uddannelsesforløb med eksamen. Vi arbejder gennem uddannelsen, der forløber over ca. 6 måneder, med at udvikle din projektledelse, hvor planlægning, styring og ledelse er integreret i hinanden og fungerer som én sammenhængende projektledelsesindsats.

Indhold

På uddannelsen kommer du til at arbejde med dig selv som leder. Ud fra en dybdegående personprofil kobler du de konkrete projektledelseskompetencer med dig selv som person og åbner op for udvikling af dine beslutningsprocesser og handlemuligheder.

Du møder branchens bedste og mest erfarne underviserhold, der udelukkende arbejder med udvikling inden for byggeriet, og som er eksperter i undervisning af byggeriets dygtige praktikere. Vores gennemgående uddannelsesleder er med for at sikre, at sammenhængen og integrationen mellem de enkelte dele af uddannelsen hele tiden er optimal.

Dit udbytte af uddannelsen

  • En sammenhængende projektlederuddannelse udelukkende for branchens erfarne bygge- og projektledere

  • En videreudvikling og professionalisering af din eksisterende projektledelsespraksis

  • Unikke projektledelseskoncepter, der imødekommer entrepriseudførelsen under meget dynamiske vilkår

  • Et læringsforløb, der er tilrettelagt med fokus på at skabe stort udbytte for deltager og virksomhed

  • Et solidt grundlag til at kvalificere dine ledelsesbeslutninger på og arbejde videre med egen udvikling

Form og indhold

Uddannelsen er tilrettelagt med fokus på at skabe et maksimalt udbytte for bygge- og projektledere med en travl hverdag. Derfor strækker uddannelsen sig over i alt 10 dages koncentreret læring fordelt på 5 todages moduler med overnatning, hvor der er aftenarbejde og plads til at lære kollegerne godt at kende.

Vi arbejder ud fra en struktureret læringsproces, hvor vi opbygger kompetencerne trin for trin med fokus på at overføre ny viden og læring til dagligdagens arbejde ved hjælp af bl.a. vejledninger og guider samt afprøvning på eget projekt.

Undervisningsformen er koncentreret, inspirerende og udfordrende med konkrete oplæg i nærværende dialog. Uddannelsens emner og indhold er baseret på vores dybe indsigt i branchens udfordringer og Best Practice, nyeste anerkendte forskning, fx inden for Lean Construction, samt naturligvis de nye teknologier som VDC/BIM. Hertil kommer en række unikke projektledelseskoncepter, der er baseret på vores tætte samarbejde med byggeriets udførende.

Målgruppe

Projektledere fra branchens udførende entreprenører med minimum to til tre års erfaring som ansvarlig leder for gennemførelse af fag-, hoved- og/eller totalentrepriser, som ønsker at udvikle deres projektledelse.

Video

Eksamen og diplom

Som afslutning på uddannelsen afholdes der en mundtlig eksamen, hvor din plan for fremtidig projektledelse bringes i spil. Som forberedelse indgår en række opgaver, der ligger fordelt hen over hele uddannelsesforløbet, og som kan tilgås med stor fleksibilitet.

Pris

Medlemmer af Dansk Byggeri: 39.000 kr. ekskl. moms

Andre: 42.500 kr. ekskl. moms

Om udbyderen

Dansk Byggeri

Hos Dansk Byggeri tilbyder vi dig en lang række kompetencegivende kurser og uddannelser, som tager dig videre. Vi kender til byggeriets vilkår og hverdagen hos medlemsvirksomhederne. Det kendskab sammen med flere års erfaring udgør fundamentet for alle vores kurser og uddannelser. Dansk...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Dansk Byggeri

Nørre Voldgade 106
1358 København K


Få information

Udfyld formularen for mere information om Dansk Byggeris Projektlederuddannelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Anders Lykke Kristensen, Egil Ra...

"Jeg er blevet meget bedre til at prioritere mine arbejdsopgaver. Og så har jeg fået en masse teori og gode værktøjer, som har gjort mig bedre i stand til at kommunikere og formidle et budskab klart og entydigt til mine forskellige samarbejdspartnere".

Kundeudtalelser