Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Sådan bekæmper du trolls - online

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
2 kursusdage
E-learning
Online
Startdato: 02-11-2020 - Online
7.400 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

sådan bekæmper du trolls

Online kursus - Sådan bekæmper du trolls 

Tag magten over internettets plageånder. Trolls kan udrette store skader på en virksomheds eller organisations digitale omdømme og helt lamme en ellers god dialog med de øvrige brugere. Bliv klædt på til at genkende og håndtere fænomenet.

Dit udbytte af kurset Sådan bekæmper du trolls

På dette kursus lærer du at

  • Genkende et spektrum af troldeadfærd
  • Forstå, hvad der grundlæggende motiverer trolde, kritikere og spammere
  • Bruge forskellige teknikker til at adskille troldeadfærd fra brugere, der ønsker dialog
  • Benytte en række effektive metoder – både sproglige, tekniske og organisatoriske – til at modvirke eller afbøde troldeadfærd

På dette ninja-kursus i troldeforsvar lærer du at genkende, forstå og håndtere forskellige typer trolde, kritikere, spammere og lignede adfærd. Du får viden om de forskellige teknikker til at identificere og udskille de brugere, der faktisk ønsker dialog. Og samtidig lærer du metoder til at modvirke eller afbøde de brugere, der opfører sig hæmningsløst online og chikanerer.

Kurset gør dig desuden klogere på de digitale vilkår og dine muligheder – og du får konkrete redskaber og effektive formuleringer med hjem, som du straks kan tage i brug i dit arbejde.

Undervisning på onlinekurset

Vi har opdelt dit kursus i flere mindre moduler. En del af kurset vil være små videoer med øvelser, du kan lave, når du har tid. Det giver dig mulighed for at fordybe dig, fordi du laver øvelserne i dit eget tempo. Vi lægger et par af øvelserne og on-demand-videoerne uden for de planlagte kursusdage. Så har du mere tid til at arbejde på egen hånd og gense øvelsesvideoerne, hvis du har behov for det. På den måde er du sikret et endnu bedre udbytte af kurset. Der er naturligvis også live onlineundervisning med dine medkursister og underviseren, hvor i fællesskab diskuterer og evaluerer.

Målgruppe

Dette kursus er især relevant for dig, der er community manager, social media manager, kommunikationsansvarlig eller presseansvarlig i en virksomhed eller organisation. I dit arbejde oplever du brugere, der kommenterer online, og derfor er det relevant for dig at kunne udskille, forstå og håndtere forskellige typer negativ digital adfærd.

Pris

Prisen for dette online kursus er 7.400 ekskl. moms.

Om udbyderen

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Uddan dig på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole er uddannelses- og videnscenter for medie- og kommunikationsbranchen - og dermed for journalister, grafikere, kommunikatører, reklamefolk, interaktive designere, fotografer, tv-folk samt folk uden branchen med lyst til/behov for nye kompetencer. Danmarks Medie- og Journalisthøjskole kombinerer uddannelse,...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole


Telefon: +45 89 440 440
Fax 8616 1988
www.dmjx.dk


Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: