Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Mediation Brush-Up forløb

CrossingCultures
2 dage
Kursus
Herning
Startdato: Kontakt os for startdato - Herning
10.800 DKK ekskl. moms

Mediation Brush-Up forløb

Brush-up kursus i mediation - bliv eksamineret mediator hos CrossingCultures

Genopfrisk din viden inden for mediation

Deltag på dette brush-up kursus, hvis du tidligere har gennemført en certificeret mediatoruddannelse enten hos CrossingCultures eller en af de andre udbydere af grundlæggende mediatoruddannelser, fx. “Mediator Practioner” eller “Praktisk konfliktløsning”. Du får genopfrisket din viden og kan dokumentere din faglighed med en eksamen.

Vi tilbyder et intensivt 2-dages forløb, som afsluttes med eksamen, hvor vi kommer rundt om de emner, der indgår på det uddannelsesforløb, som fører frem til en eksamen i valgfaget ”Mediation i praksis” på uddannelsen AU-Ledelse.

Når du har gennemført Brush-up forløbet er du godt rustet til at fortsætte på vores nye uddannelse ”Master-Mediator”, der er et overbygningsforløb til den grundlæggende ”Mediatoruddannelse”.

Læringsmål på brush-up forløbet:

  • Grundlæggende indsigt i mediationsprocessens værktøjer, herunder parallelprocessen, konflikttrappen, følelserne i mediation, forsvarsmekanismer m.m.
  • Kendskab til forhandlings– og konfliktstile
  • Grundlæggende forståelse og kendskab til mediation som tankesæt - herunder betydningen af at arbejde behov, bekymringer og interesser
  • Mediation som konfliktforebyggelsesredskab
  • Feminine og maskuline kulturtræk og deres betydning for konflikters udvikling

Uddannelsen gennemføres i en dialogbaseret atmosfære, hvor træning og viden om værktøjer prioriteres højt. Deltagernes egne hverdagsoplevelser inddrages i et vist omfang.

Målgruppe

Mediation Brush-Up forløbet er målrettet dig, der tidligere har gennemført uddannelsen som certificeret mediator og nu ønsker at få en eksamen.

Eksamen

Som afslutning på forløbet udarbejder deltagerne en case, hvori der beskrives en konfliktsituation el.lign. Casen kan udarbejdes på flere måder, men udgangspunktet er typisk et Word-dokument på 2 A-4 sider eller en Power Point præsentation på cirka 6 sider. Casen danner grundlag for en mundtlig eksamen. Der er ekstern censur.

Om underviserne

Brush-up forløbet varetages af erfarne undervisere, der har en dyb indsigt og viden om mediation og organisatoriske processer. Vi lægger generelt vægt på, at vores undervisere har de stærke kompetencer og erfaringer, som gør dem i stand til at formidle undervisningen og indlæringen på et højt niveau.

Uddannelsen er godkendt som valgfag på lederuddannelsen ”Akademiuddannelse i Ledelse”

Pris

10.800 kr. ekskl. moms inklusive eksamen

I prisen er inkluderet undervisningsmateriale, kaffe/te, frokost og eftermiddagskaffe.

Rabat

Du får 10% i rabat, hvis du tilmelder dig senest 8 uger før, eller hvis I er mere end 2 deltagere fra samme arbejdsplads.

CrossingCultures

CrossingCultures tilbyder uddannelsesforløb med afsæt i mediations-mindsettet. Uddannelserne er statsgodkendte som Akademiuddannelse eller Diplom i Ledelse, og kan enten gennemføres med eksamen eller certificering. Uddannelse i konstruktiv konflikthåndtering og mediation er sikre investeringer i mere trivsel og bedre bundlinje. Vi...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

Få svar på dine spørgsmål om Mediation Brush-Up forløb
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinformation til CrossingCultures

CrossingCultures

Innovatorium
Birk Centerpark 40
7400 Herning

Få information

Udfyld formularen for mere information om Mediation Brush-Up forløb

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 3 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Sara Louise Olsen, Consultant - ...

"Det er sjældent man får en helt anden måde at tænke og tilgå andre mennesker på efter et kursus. Det har jeg fået med herfra – Fedt!"

Læs mere
Christa N. Buch - Overtandlæge

”Tak for nogle gode og lærerige dage på mediatoruddannelsen"

Læs mere
Mads B. Christensen, HR chef - A...

"I de konflikter eller dårligt fungerende afdelinger, hvor vi har brugt mediation, er situationen blevet vendt til noget positivt og udviklende, så hos os er det kommet for at blive”

Læs mere
Jørgen Mosegaard, Økonomichef -E...

”Mit ønske var at få et nyt redskab/ metode til at løse forskellige ledelsesmæssige konflikter og udfordringer. Det har jeg fået!”

Læs mere