Vis finduddannelse.dk som: Mobile

De nye kemiregler

CRECEA
3 timer
Kursus
Odense, Varde, Århus
1.455 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Crecea?

Mere end 40 års erfaring med arbejdsmiljørådgivning

Viden du bruger i din hverdag

Kundetilpassede kurser

Kursusbeskrivelse

De nye kemiregler - Kemisk APV og instruktion

Mangler du et overblik over de nye kemiregler og hvilke nye krav, man skal forholde sig til som virksomhed? På kurset De nye kemiregler arbejder vi med mulige metoder til at få implementeret de nye kemiregler - med udgangspunkt i virksomhedens eksisterende kemisystemer.

Kurset giver en præsentation af de nye skriftlige krav i Kemisk APV og kemisk instruktion, og hvordan man som virksomhed kan opfylde kravene på en meningsfuld måde.

Indhold på kurset

Du vil blive præsenteret for metoder til kemisk risikovurdering og kemisk instruktion, da de er fundamentet for, at virksomheden overholder de nye kemiregler.

Er stort fokus i de nye kemiregler er instruktion i anvendelsen og udsættelsen af kemi. Derfor får man på kurset eksempler på, hvordan den kemiske instruktion kan struktureres og udføres, og der gives eksempler på godt underbyggende skriftligt materiale til instruktionen, og hvordan man kan involvere medarbejdere og arbejdsmiljøorganisationen i arbejdet med instruktionen af kemi.


Din underviser på kurset


Din underviser på kurset er Cand.scient. og arbejdsmiljørådgiver Jens Kr. Winbladh.
Jens har stor erfaring med at undervise og rådgive om kemi på alle typer virksomheder. Det betyder, at han inddrager konkrete virkelighedsnære eksempler og cases, og han planlægger undervisningen, så den veksler mellem oplæg, gruppearbejde og drøftelser i plenum.

Målgruppe

Dette kursus henvender sig til personer, der arbejde med kemi på arbejdspladsen, er arbejdsmiljørepræsentanter eller medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen og ledere.

Pris

Prisen for dette kursus er 1.455 kroner ekskl. moms. 

Prisen inkluderer fuld forplejning og kursusmaterialer. 

Om udbyderen

CRECEA - Arbejdsmiljørådgivning over hele landet 

Mangler du eller din virksomhed rådgivning inden for arbejdsmiljø, sundhed eller psykisk arbejdsmiljø? CRECEA er en landsdækkende konsulentvirksomhed, der skaber værdi og forandringer hos både offentlige og private virksomheder. CRECEA er godkendt som autoriseret arbejdsmiljørådgiver og er derfor i stand...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om De nye kemiregler
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

CRECEA

Kongsvang Allé 25
8000 Aarhus C

Telefon: 70 10 86 00


Få information

Udfyld formularen for mere information om De nye kemiregler

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.