Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Diplomuddannelse i økonomi og regnskab

Cphbusiness
2½-3 år
Deltid
Åben uddannelse
København
Startdato: Vinter (uge 6) og sommer (uge 36) - København

Diplomuddannelse i økonomi og regnskab

Diplomuddannelse i økonomi og regnskab

Økonomi og regnskab - udbyg dine kompetencer med en diplomuddannelse

Arbejder du med økonomi og regnskab, og vil du gerne udbygge dine kompetencer og målrette din profil i en mere erhvervsmæssig retning?

Med en diplomuddannelse inden for økonomi og regnskab får du kompetencerne til at kunne arbejde med virksomhedens økonomi- og finansfunktioner på et højt niveau, og du kvalificerer dig samtidig til en karriere inden for revisionsbranchen eller den finansielle sektor.

På uddannelsen får du både den faglige viden og praktiske indsigt, der kræves for at kunne arbejde inden for områder som økonomisk analyse, investering, finansiering og regnskab. 

Diplomuddannelsen i økonomi og regnskab er en retning inden for den merkantile diplomuddannelse.

Formål

Uddannelsen er for dig, der gerne vil arbejde med økonomi og regnskab på et højt niveau enten inden for virksomhedens økonomifunktion, i revisionsbranchen eller i den finansielle sektor.

Indhold

På uddannelsen arbejder du med relevante løsningsmodeller og får udvidet din viden om teorier og metoder i relation til økonomi og regnskab.

Som en del af det faglige indhold på uddannelsen lærer du bl.a. om: analyse af virksomhedens økonomiske situation, globale økonomiske forhold, finansielle muligheder og risici og strategisk ledelse.

Økonomi og regnskab er en retning inden for den merkantile diplomuddannelse som er en erhvervsrettet videregående uddannelse, der udbydes på deltid og gennemføres typisk på 2½ til 3 år.

Optagelse

For at blive optaget på diplomuddannelsen i økonomi og regnskab skal du have:

  • En kort eller mellemlang videregående uddannelse (minimum to år)
    og
  • Mindst to års relevant erhvervserfaring efter afsluttet uddannelse

Cphbusiness - et ambitiøst erhvervsakademi

   

Eksamen og diplom

Skriftlig eksamen

Skriftlig eksamen afholdes to gange om året som afslutning på semesteret. Det er typisk i starten af juni for forårssemesteret og i starten af januar for efterårssemesteret. Du skal medbringe egen bærbar computer til eksamen.

Mundtlig eksamen

Mundtlig eksamen afholdes ligeledes to gange om året som afslutning på semesteret og finder sted i maj/juni på forårssemesteret og i december/januar på efterårssemesteret. Reeksaminer finder sted i samme perioder.

Cphbusiness

Cphbusiness - Uddannelse på akademi-og diplom niveau

Cphbusiness tilbyder en bred vifte af efteruddannelsesforløb og kurser rettet mod både virksomheder og enkeltpersoner. Anerkendt uddannelse på videregående niveau Fleksibel uddannelse sideløbende med job Mulighed for tilskud. Cphbusiness kurser er kompetencegivende og ”skræddersyede” til privatpersoner, virksomheder, institutioner og offentlige...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til Cphbusiness

Cphbusiness

Landemærket 11
1119 København K

Få information

Udfyld formularen for mere information om Diplomuddannelse i økonomi og regnskab

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.