Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Akademiuddannelse i miljøteknologi

Cphbusiness
3 år
Deltid
Åben uddannelse
Hillerød
Startdato: Løbende opstart - Hillerød

Akademiuddannelse i miljøteknologi

Akademiuddannelse i miljøteknologi

Tag en akademiuddannelse i miljøteknologi 

Vil du gerne arbejde med miljøteknologiske problemstillinger i både private og offentlige virksomheder? Så tag en akademiuddannelse inden for miljøteknologi.

Formålet med akademiuddannelsen

Virksomheder har brug for medarbejdere, som kan indgå i udviklingsorienterede og tværfaglige arbejdsprocesser inden for miljøområdet. På samme måde er der brug for medarbejdere, der kan varetage afgrænsede ledelses- og planlægningsfunktioner i relation til fagområdets praksis i både private og offentlige organisationer.

Med en akademiuddannelse i miljøteknologi får du viden og kompetencer til at arbejde med analyse, planlægning og vurdering af miljøteknologiske problemstillinger i forbindelse med drift, kontrol og udvikling i din virksomhed.

På uddannelsen lærer du at benytte din viden om miljøarbejdet til at opnå resultater samt at samarbejde med andre på tværs af kulturelle, sproglige og uddannelsesmæssige forskelle.

Med en akademiuddannelse i miljøteknologi vil du bl.a. få kendskab til miljølovgivning, miljøledelse, affald og spildevand. Desuden vil du få en bred praktisk viden om kemi, biologi og teknik i relation til miljø, som du kan bruge, uanset om du arbejder med miljøtekniske opgaver i en produktionsvirksomhed, en forsyningsvirksomhed eller en kommunal forvaltning.

Når uddannelsen er afsluttet, vil du kunne varetage funktioner på tekniker- eller mellemlederniveau.

Indhold på uddannelsen

Du vil under uddannelsen blandt andet få viden om og forståelse for, hvordan det er muligt at tilpasse en virksomheds ressourcer i forhold til dens aktiviteter. Du vil desuden skulle vurdere og justere praksisnære problemstillinger samt indgå i udviklingsorienterede og tværfaglige arbejdsprocesser. Typisk vil din egen virksomhed kunne inddrages som led i vurdering og justering af praksisnære problemstillinger.

Uddannelsen er oplagt for dig, der arbejder med miljøopgaver eller miljøansvar. Du har måske en baggrund som håndværker, procesoperatør, laborant, jordbrugsteknolog eller maskinmester.

Uddannelsen er også relevant, hvis du har brug for at supplere din nuværende videregående miljøuddannelse med aktuel viden på miljøfeltet.

Akademiuddannelsen i miljøteknologi er en erhvervsrettet videregående uddannelse, som udbydes på deltid. Uddannelsen kan eksempelvis gennemføres på tre år med ét fag pr. semester.

Optagelse

Vil du optages på akademiuddannelsen? Så skal du opfylde de krav, der stilles til din uddannelsesbaggrund og erhvervserfaring. Du skal have:

  • En relevant erhvervsuddannelse + to års relevant erhvervserfaring
    eller
  • En gymnasial uddannelse + to års relevant erhvervserfaring

Cphbusiness - et ambitiøst erhvervsakademi

Eksamen og diplom

Skriftlig eksamen

Skriftlig eksamen afholdes to gange om året som afslutning på semesteret. Eksamen er typisk i starten af juni for forårssemesteret og i starten af januar for efterårssemesteret.

Mundtlig eksamen

Mundtlig eksamen afholdes ligeledes to gange om året som afslutning på semesteret og finder sted i maj/juni på forårssemesteret og i januar på efterårssemesteret. Reeksaminer finder sted i næstfølgende eksamenstermin.

Videregående uddannelser

Med en akademiuddannelse i miljøteknologi vil du kunne varetage stillinger inden for en række forskellige områder fx rådgivning, ledelse, drift, udvikling og kontrol i den industrielle produktion, i forsyningsvirksomheder og kommunale forvaltninger.

Hvis du vil studere videre, har du mulighed for at tage en relevant diplomuddannelse. Fx diplomuddannelsen i Projektledelse eller Energi og miljø.

Cphbusiness

Cphbusiness - Uddannelse på akademi-og diplom niveau

Cphbusiness tilbyder en bred vifte af efteruddannelsesforløb og kurser rettet mod både virksomheder og enkeltpersoner. Anerkendt uddannelse på videregående niveau Fleksibel uddannelse sideløbende med job Mulighed for tilskud. Cphbusiness kurser er kompetencegivende og ”skræddersyede” til privatpersoner, virksomheder, institutioner og offentlige...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til Cphbusiness

Cphbusiness

Landemærket 11
1119 København K


Få information

Udfyld formularen for mere information om Akademiuddannelse i miljøteknologi

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.