Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Den motivernede leder - blev bedre til at motivere dine medarbejder (1-1 eller som forløb)

CopenPsyk
1-2 timer pr. gang
Kursus
Landsdækkende
Startdato: Kontakt for booking - Danmark

Video

Kursusbeskrivelse

ledelse

Ledelses-supervision - Lederudvikling med power og værdi

Ledelses-supervision er et skræddersyet forløb, der fokusere på at udvikle din lederstil. Her kommer vi til at arbejde med samarbejdsproblemer og nye handlemuligheder. I får afstand til jeres travle arbejdsliv og får mulighed for at se jer selv og jeres arbejde udefra.

Med Ledelses-supervision sætter vi rammerne for et frirum, hvor vi vender de udfordringer du står overfor her og nu. Det er et top professionelt rum hvor der er plads til at ventilere og tale om der der er svært som både ny og erfaren leder.

Dit udbytte med Ledelses-supervision er:

 • Du får et refleksionrum til at dele viden og erfaring internt på tværs af jeres organisation
 • Her kommer du til med andre leder at arbejde med der 'hvor skoen trykker' 
 • Du får ny energi og sparring
 • Du bliver skarpere på dine prioriteringer
 • Der vil være fokus på at udvikle jeres lederstil
 • I vil vil få bedre trivsel blandt jeres ledere
 • Opnår større selv-indsigt
 • Jeres ledergruppe vil komme til at hvile mere i lederroller

Ovenstående er med til at sikre, at I som ledere kommer til at skabe bedre og langvarige resultater.

Hvorfor er ledelses-supervision relevant for jer?

Ledere befinder sig i en position, hvor presset er stort. I vil med ledelses-supervision opleve hvor værdifuldt det er, at I har et sted, hvor I kan snakke om jeres daglige udfordringer med andre ledere.

Ledelsessupervision giver jer som ledere nye handlemuligheder og øger jeres samarbejdsevne. Frirummet giver ro, overblik og mindsker det pres, der er på jer. I forebygger således også stress, udbrændthed og langtidssygemeldinger.

CopenPsyk skræddersyr ledelses-supervisionen til jeres behov og aktuelle ledelsesmæssige problemstillinger. Ledelses-supervision foregår i et trygt og fortroligt sparringsrum, hvor der er plads til at snakke og reagere frit.

Du kan vælge mellem to former for ledelses-supervision:

Individuel ledelsessupervision 

Individuel ledelsessupervision er et forløb af 1,5 times varighed, som foregår 1-2 gange om måneden. Du får som leder mulighed for at komme ud med dine frustrationer og eventuelle vanskeligheder, som er forbundet med dit lederskab.

Gruppebaseret ledelses-supervision

Gruppebaseret ledelses-supervision er et forløb, der foregår i en mindre gruppe bestående af 3-8 ledere og varer to timer pr. Gang. Det anbefales, at I har 1 session om måneden for at opnå maksimal udbytte og træning.

Det kan forgå eksterne i min psykologisk praksis i Københavne eller hos jer internt, alt efter hvad der passer jeg bedst i en travl hverdag.

Gruppebaseret ledelses-supervision giver jer muligheden for at dele og lære på flere planer gennem fortællinger og fælles refleksionprocesser.

I får også et rum til at drøfte værdier og tilgange til ledelse. Fokus er særligt på de svære beslutninger, man skal tage som leder, og som ikke altid er rare at skulle formidle til personalet.

Kontakt for information

Målgruppe

Ledelsessupervision henvender sig til ledelsesgrupper og ledere, der f.eks. står over for vanskelige beslutninger og paradokser eller har:

 • En svær medarbejdersamtale
 • Svært ved at håndtere konflikter
 • Et stort arbejdspres
 • Samarbejdsproblemer

Om udbyderen

CopenPsyk er specialiseret i at lave skræddersyede firmakurser til din virksomhed, der passer til jeres behov og ønsker. Ved CopenPsyk er det derfor jer som virksomhed eller team, der er i fokus. I får et tilpasset forløb, der sikrer succesfulde...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

CopenPsyk

Vermundsgade 38A, 2.th
2100 København Ø

Få information

Udfyld formularen for mere information om Den motivernede leder - blev bedre til at motivere dine medarbejder (1-1 eller som forløb)

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.