Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Procesfacilitator

Copenhagen Leadership
Længde: 10 dage
Kursustype: Åben uddannelse
Sted: Sjælland
Startdato: 14-11-2018 - Sjælland
Pris: 26.750 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Bliv certificeret procesfacilitator i charmerende omgivelser i Møns natur

Dit udbytte med uddannelsen som procesfacilitator

Procesfacilitator uddannelsen er baseret på mere end 10 års erfaring i at omsætte anerkendt facilitering og procesledelsesteori til anvendelig praksis for dig, der står med fingrene direkte i i hverdagens udfordringer. Du kan forvente en høj faglig standard og et forløb, der er designet ud fra de bærende faciliteringsprincipper.

Frem for blot at lære om procesledelse og facilitering, vil du som deltager mærke og opleve facilitering på egen krop gennem hele forløbet. Du kan forvente et transformerende udbytte på både et personligt og organisatorisk plan, ligesom du vil forventes at være parat til at udfordre dig selv og eksperimentere med din egen forståelse og tilgang til din organisation, samt undersøge dine antagelser om ledelse, grupper og processer.

Når du har gennemført forløbet, får du et certifikat på, at du har gennemført et forløb, som er baseret på de kompetencer og standarder, som er internationalt anerkendt under IAF.

Hvad er uddannelsens overordnede mål og indhold?

Udviklingsforløbet er praktisk og konkret i sin tilgang og baserer sig på et systemisk anerkendende fundament, samt IAF’s retningslinjer for professionel og etisk håndtering af grupper.

At håndtere mennesker i udviklingsprocesser, møder og i grupper på en inspirerende, professionel og effektiv måde, er en uvurderlig efterspurgt kompetence. Uddannelsen sætter fokus på, hvordan du personligt forholder dig til det at lede og gennemføre hverdagens mange processer; eksempelvis personalemøder, små og store seminarer såvel som andre af organisationens team- og udviklingsmøder.

Målet med uddannelsen er at styrke og udvikle din bevidsthed og kompetencer til at lede og facilitere gruppeprocesser, så du i samarbejde med gruppen skaber bedre og mere succesfulde resultater, udvikling og trivsel gennem engagement, ejerskab og fælles fokus.

Du er ligeså vigtig som din værktøjskasse

Uddannelsens opbygning og tilgang tager afsæt i, at vi ikke tror på, at værktøj og metoder er løsningen alene. Mennesket bag værktøjet er om muligt endnu vigtigere.

Når vi bruger begrebet; ”transformation indefra ud” referer det til, at vi har erfaret og anerkender, at en personlig udviklingsrejse, indsigt, tilstand og menneske-
forståelse, kombineret med de psykologiske og relationelle kompetencer, er afgørende for hvor langt, vi kan komme med vores faciliteringsværktøjskasse.

Derfor har vi gennem årene skærpet vores fokus på dette felt som en nødvendig forudsætning for at uddanne stærke, troværdige facilitatorer med stor integritet i
både væren og gøren. Det forventes således, at du som deltager er parat til at arbejde personligt med dig selv i rollen som facilitator i trygge og uformelle rammer.

Undervisning i charmerende rammer i Møns natur

Forløbet er tilrettelagt, så det bidrager til både faglig og personlig udvikling. For at understøtte et kreativt stimulerende læringsrum har vi fravalgt den klassiske
konferencepakke og valgt at invitere dig som deltager med på en rejse i nogle mere uformelle, men fantastisk charmerende rammer, hvor naturen, nærværet og dybden får mere plads. Med andre ord et understøttende lærings- og frirum i en ofte travl hverdag.

Uddannelsen afholdes som internat. De første tre moduler afholdes på det hyggelige og afslappede Strandgården på Møn (www.strandgaardenmoen.dk). Det fjerde modul afholdes i naturen på Møn med henblik på at introducere og træne deltagerne i at benytte naturens rammer til faciliterede gruppeprocesser og naturbaserede designs.

Målgruppe

Hvem deltager?

Udviklingsforløbet henvender sig til ledere, koordinatorer, konsulenter, projektledere og undervisere, som ser et behov for professionelt at kunne designe og gennemføre samarbejdsprocesser, møder, arrangementer, temadage og workshops.

Pris

Kursusprisen er 26.750 kr. ex moms. Prisen dækker undervisning, ophold og forplejning samt overnatning på dobbeltværelse (enkeltværelse med tillæg på 500 kr./modul ex moms).

Der tilbydes samlet 10% rabat såfremt man er flere, der tilmelder sig samtidig fra samme organisation.

Om udbyderen

Copenhagen Leadership

Michael Stig Ørbech har altid været engageret i menneskelig udvikling på det personlige plan såvel som professionelt, hvor han gennem mange år har arbejdet indgående med ledelse og udvikling af organisationer. Han er medforfatter af bogen Livgivende Samtaler og Relationer,...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Få information

Udfyld formularen for mere information om Procesfacilitator

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.