Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Kitti, tidligere deltager

Kitti

FØR:

Før fik jeg ofte følelsen af at være overladt til mig selv og var ked af det og vred på min kæreste at han heller ville gruppen end mig, når vi rejste sammen.

Jeg ønskede at rejse med ham alene og at vi havde tid til masser af nærvær…
Dog selvom vi rejste alene følte jeg mig stadig alene og følte mig ked af det….

Jeg gav min kæreste skylden for at jeg ikke glædede mig til at rejse. Jeg var blevet et offer for, hvad han ville og gjorde og havde helt mistet fornemmelsen for, hvad jeg selv havde lyst og ville.

EFTER:

Så det har jeg arbejdet med hos Connie og hendes uddannelse. Ved at hele mit tilknytningsmønster og komme ned i kroppen og mærke hvad jeg har lyst til og at min kæreste nødvendigvis ikke har det på samme måde og accepteret hans behov på en ferie.

Vi har atter været ude og rejse og denne gang har jeg glædet mig rigtig meget og det har føltes rigtig godt.

Hvis han måske har lyst til at sidde på altanen og læse og jeg vil noget andet så, så tænker jeg i dag: Ok hvad har jeg lyst til, og det kan være stranden, og så smutter jeg på stranden, uden følelsen af afvisning og at må gøre det i trods.

På den konto har vi fået afblæst en masse konflikter og uenighederDet giver mig et overskud, at mærke hvad jeg selv har lyst til og kan nyde i stedet for at være over i ham og blive offer.

Vi har bestilt rejse til februar med en gruppe og det glæder jeg til for nu ved jeg at mit tilknytnings mønster har spændt ben for mig tidligere. Og det gør det ikke længere!
- Kitti 
Læs mere om Kærlighedsklar med selv-glæde vejleder

Bestil information


Kom I kontakt med Connie Kragelund - Relation & Tilknytnings Coach
Ingen omkostninger eller forpligtigelser