Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om SCRUM Product Owner Kursus?

Gennemsnit 4,8

Baseret på 6 evalueringer

Ulla Henriksen
Godt med aktive øvelser med inddragelse af praksis erfaring. Det kunne være godt med lidt flere øvelser i qimacros. Ville gerne have arbejdet med alle faser af DMAIC modellen.
Niels Kommentar
Hej Ulla. Tak for din tilbagemelding. Ja - jeg tænker du også skal på green belt når det passer i dine planer - der får du flere øvelser og DMAIC hele vejen rundt. Tusind tak for din tilbagemelding. Bh Niels:-)
Rasmus
Tak til Compass Lean Akademi og til Torben for to gode dage. God variation i undervisningen, der var levende og nærværende.
Niels Kommentar
Kære Rasmus. Tusind tak skal du have - dejligt at høre. Bh Niels:-)
Mogens Meyer
Six Sigma Yellow Belt kursus var meget inspirerende og spændende. Torben Madsen er en meget kompetent og behagelig underviser.
Torben Kommentar
Tak Mogens:-)
Jess Thomsen
Rigtig godt kursus og super god underviser. jeg syntes dog at dette kursus er en smule sammenpresset, hvilket bevirker at man misser nogle elementer i undervisningen specielt hvis man ikke er helt skarp i Six Sigma/Lean.
Torben Kommentar
Hej Jess. Tak for din fine feedback. Du har fuldstændig ret og jeg er helt enig. Der er så meget relevant stof, som jeg gerne vil give jer, og så bliver det pludselig for meget på de to yellow dage. Vi har talt om hvorledes vi kan håndtere det bedst, og løsningen bliver et e-learning overbygningsmodul (YellowBelt +) til dem der gerne vil have l...
Vis alt
Anders Worsøe
Super godt med vekselvirkning imellem teori og praksis. Meget dedikereteret underviser
Torben Kommentar
Tak Anders:-)
Susanne Funder
Dygtig Instruktør. Super værktøjer. Alletiders forplejning. Flot med inkluderet software licens der er nemt at bruge. Der er ikke en finger at sætte på dette kursus som jeg varmt kan anbefale.
Niels Kommentar
Tak Susanne:-)