Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Lean Six Sigma Master Black Belt?

Gennemsnit 4,8

Baseret på 23 evalueringer

Henriette Bergsøe
Tusind tak for forløbet hos jer. Det lakker mod enden med mit LSS MBB uddannelsesforløb, og jeg er egentligt lidt trist over at skulle slippe Compass, for det har været mega meget lærerigt. Når jeg tænker tilbage på mit kursusforløb er det første jeg mærker vægten af min nye rygsæk. Jeg har ganske enkelt fået fyldt læring i min bagage. Tak for det.
niels Kommentar
Hej Henriette. Tusind tak for din tilbagemelding som vi blev meget glade for. Rigtig god sommer. Bh Niels:-)
Lea Grove Nexø
Har lige modtaget Torbens sidste kommentarer på Six Sigma Black Belt projektet. Det har været dage jeg har set meget frem til, jeg syntes I har formået at gøre undervisningen relevant, aktuelt og nærværende. Jeg har fået meget ud af det, og glæder mig til at tage fat på det arbejde der ligger foran mig.
Niels Kommentar
Hej Lea. Det er os der takker Lea. Det har været en fornøjelse at have dig med, og du har med din viden og dit engagement været med til at løfte hele niveauet. Tak for det, og rigtig god påske. Bh Niels:-)
Louise Nyborg
Jeg har nu afsluttet mit Lean Six Sigma Master Black Belt kursus og har været virkelig tilfreds. Jeg var altid meget spændt og glædede mig til hver kursusgang. Niels og Torben er super karismatiske og dygtige undervisere, der formår at få inddraget alle deres egne erfaringer, samt inddrage din rolle og din situation. Undervisningen er bygget op...
Niels Kommentar
Hej Louise. Tusind tak for den fine tilbagemelding Louise. Mega dejligt at høre. Bh Niels:-)
Vis alt
Jeppe Østergaard Kamper
Har taget hele rejsen gennem Lean og Six Sigma, og været rigtigt godt tilfreds med både kvalitet af undervisningen samt fleksibilitet fra kursusudbyders side. Jeg anbefaler vidt og bredt Compass Academy til alle der ønsker at lære mere om Lean og Six Sigma.
Niels Kommentar
Hej Jeppe. Tusind tak for din evaluering som vi blev rigtig glade for. God vind med din Lean rejse. Bh Niels:-)
Søren Willi Byebierggaard
Den eneste grund til I ikke får 5 stjerner er der skal altid være plads til forbedring Mere af alt det gode. I er gode til at levendegøre. Efter en god teori undervisning giver I ofte gode eksampler, det må der gerne være mere af. Projekterne syntes jeg har et passende omfang, og det virker godt at få afprøvet hvad vi har lært i undervisningen...
Niels Kommentar
Hej Søren. Tusind tak for din fine tilbagemelding. Ja - der er altid noget vi kan forbedre, og det hele er noteret. Rigtig dejligt at høre.
Bh Niels:-)
Vis alt
Per Hebsgaard Haug
Hej, Jeg synes at kurset har været meget givende. Jeg er blevet præsenteret for noget nyt stof på en spændende og lærerig måde. Bestemt noget jeg kan bruge i min hverdag.
Niels Kommentar
Hej Per. Tusind tak for den fine tilbagemelding. Virkelig dejligt at høre. Rigtig god jul og godt nytår til dig og dine. Bh Niels:-)
Jonna Brams Andersen
Gennemført LSSMBB. Interessant kursus som jeg håber jeg fortsat kan udvikle mig igennem. Der er mange gode indslag. Meget kan man bruge direkte. Forholdet mellem teori og praksis gør kurset levende og forståeligt. Så bagefter er det naturligvis op til een selv at få værktøjerne i spil. Lokaliter er fine. Dog må siges at serviceniveauet i Århus...
Niels Kommentar
Hej Jonna. Tusind tak for din tilbagemelding. Dejligt at høre og god vind med det hele. Bh Niels:-)
Vis alt
Thomas Kenneth Nielsen-Isaksen
Det bedste har været den røde tråd gennem hele forløbet (også i krydsfeltet mellem LEAN og Six Sigma), samt kombinationen af let tilgængelighed via PC og app, samt meget konkret og håndgribelig undervisning. Kurserne kan klart anbefales, da principperne kan anvendes i alle typer af virksomheder, og du kan gå i gang allerede fra dag 1!
Niels Kommentar
Hej Thomas. Tusind tak for din tilbagemelding. Jeg vil også benytte lejligheden til at rose dig. Du har med dit vid og erfaring bidraget til at hæve hele niveauet. Tak for det og rigtig god sommerferie. Bh Niels:-)
Steen Hansen
Der har fra starten været gode muligheder for at finde nyttigt undervisningsmateriale og ekstra relevante oplysninger gennem Compass LMS, som er kursusportalen, som giver kursisten et rigtig godt overblik over opgaver, data og fremdrift af kurserne. Underviserne er engagerede, og endnu vigtigere, gode til at kombinere teori og praksis, også ...
Niels Kommentar
Hej Steen. Tak for din tilbagemelding, rigtig dejligt at høre. Tak for at dele ud af alt din viden og erfaring, det har gennemgående løftet hele niveauet og værdien af dagene. Tak for det. Bh Niels:-)
Vis alt
Jens Christian Rødsten
Fin balance mellem teori og praktisk anvendelse af forskellige redskaber og modeller. Fedt at Compass selv Walks the Talk mht. PDCA, KATA og de mange andre tools. Alt i alt en god undervisning, og jeg føler mig klogere på både enkelte værktøjer og også på helheden i et Lean system.
Niels Kommentar
Hej Jens Christian. Tak for din tilbagemelding som vi blev rigtig glade for. Rigtig dejligt at høre, og god vind med det hele. Bh Niels:-)
Lars Bondgaard
Tak for et godt og indholdsrigt forløb.
Niels Kommentar
Hej Lars. Tusind tak for din tilbagemelding som vi blev rigtig glade for - dejligt med den koncentrerede væske. Bh Niels:-)
Morten Bertelsen
De to dage med Black Belt var rigtig interessante og indholdet var lige en tand skarpere end Yellow og Green. Generelt god struktur og indhold på dagene og Torben leverer en god og levende gennemgang af materialet. Tak til Compass.
Niels Kommentar
Hej Morten. Rigtig dejligt at høre, og tillykke med din afsluttet rejse - det har været en givende fornøjelse at have dig med på modulerne. Tak skal du have og held og lykke med det hele. Bh Niels:-)
Jens Ishøy Prehn
Jeg har taget kurset som Black Belt i Six Sigma. God og let forståelig gennemgang af teori. Gode eksempler med udgangspunkt i virkeligheden. Gode øvelser og træning af brugen af værktøjerne (Minitab og qi macros). God og inspirerende underviser. Alt i alt et godt kursus der har givet mig hvad jeg skal bruge for at begynde min Six Sigma rejs.
Niels Kommentar
Hej jens. Tusind tak for din fine tilbagemelding. Rigtig dejligt at høre. Bh Niels:-)
Allan Michael Madsen
Jeg har oplevet et på alle måder fantastisk Lean kursus, gennemgang af alle værktøjer incl hands on projekter, sammen med andre meget engagerede kursister der næsten alle blev kommittent af to virkelige kompetente lærer/konsulenter som forstår at begejstre, inddrage, og rumme alle forskellige firma bagrunde og ledertyper. Jeg kan kun give Compa...
Niels Kommentar
Hej Allan. Tusind tak for den fine tilbagemelding - fornøjelsen har været 100% gensidig, og tak fordi du også har kunne rumme os. De bedste hilsener Niels:-)
Vis alt
Rene Thrue
Et fantastisk forløb, hvor det stof som der er undervist i, har været nemt at tage med hjem i egen hverdag.
Niels Kommentar
Også topkarakter til dig Rene - dejligt at høre. Bh Niels:-)
Rena
På alle moduler har undervisere formodet at engagere kursisten gennem undervisningen. Undervisere har ikke bare undervist i kursusmateriale, men har også formodet at føre inspirerende samtaler med kursister, om hvad det er for udfordringer de har på deres arbejdspladser. Lean Six Sigma Master Black Belt kurset er et kursus jeg stærkt anbefaler!
Niels Kommentar
Jamen Rena - fornøjelsen er helt på vores side. Tusind tak skal du have. Bh Niels:-)
Bo Toft Hansen
Undervisningsforløbet frem mod Master Black Belt har bestået af mange 2 dages undervisninger med mellemliggende "praktik perioder" i egen virksomhed. Vi har lært nye værktøjer og ikke mindst at stimulere egen organisation til en stræben efter LEAN kulturen. Et kursusforløb hvis mange projekter bidrager direkte til virksomhedens indtjening. Både ...
Niels Kommentar
Hej Bo. Tusing tak for din tilbagemelding. Det er fantastisk dejligt at høre at de læringsmetoder vi tilstræber, rent faktisk også virker og opleves som du beskriver det. Tusind tak, og endnu engang stort tillykke med din MBB certificering. Bh Niels:-)
Vis alt
Mads Langgaard Mørkedal
At deltage i et formål i en virksomhed, hvor man kan mærke at udvikling, flow og præcision vægtes højt, er bare med til at underbygge hvad Lean har af betydning for en organisation. En ting er hvad underviserene står og fortæller, men når man kan se det underviste i praksis igennem valg af spisested, opdatering af materialer, genopfyldning af...
Niels Kommentar
Hej Mads. Tusind tak skal du have. Held og lykke med dine nye Lean opgaver - jeg er sikker på du nok skal få succes, og du er altid velkommen til at kontakte mig for ideer...tak skal du have:-)
Vis alt
Kim Gravesen-Jensen
Nyeste faglige viden og metoder i Lean og Six Sigma formidlet af top dedikerede og engagerede undervisere. En pædagogisk og fagligt veldisponeret uddannelse med passende små hold, der skaber et godt læringsmiljø. Jeg kan på det varmeste anbefale en uddannelse fra Compass.
Niels Kommentar
Hej Kim. Tusind tak for din fine tilbagemelding som vi blev meget glade for. Rigtig dejligt at høre. Held og lykke med det hele Kim:-)
Gustav Svendsen, Kirkholm Maskiningeniører A/S
Niels Festers store indsigt og erfaring i Lean, virksomhedskultur og forandringsporcesser gør at kurset er fyldt med konkrete værktøjer, der gør dig operationel fra dag 1 efter endt kursus. Jeg vil anbefale kurset til enhver, der interesserer sig for omkostnings-reduktion, virksomhedsledelse, arbejdsglæde, stress-ledelse, produktions-ledelse og ...
Niels Kommentar
Rigtig dejligt at høre Gustav. Det var en fornøjelse at have dig med på kursus tak skal du have. Bh Niels:-)
Vis alt
Christina Kruse
Jeg er blevet positivt overrasket over hvor meget jeg har lært på de mange forskellige moduler, som jeg har haft. Ting, som jeg fik lov til at prøve af allerede på selve kurset sammen med de andre kursister. Og kunne gå direkte hjem og tage de relevante dele i brug. I har været nogle gode undervisere (Niels og Torben) på hver jeres personlige m...
Niels Kommentar
Tusind tak Christina - det er meget dejligt at høre, og kolosalt motiverende for at arbejde videre med stoffet. Jeg skal have luset ud i de stavefejl. Tak skal du have:-)
Vis alt
Steen Vollmer
Jeg har været en af de heldige der har deltaget i et kursusforløb med Lean Akademiet Compass. Jeg har på alle måder haft et lærerigt og udbytterigt forløb. Kurset er modulopbygget med en god indbyrdes relevans. Jeg har deltaget i nu 7 moduler og samtlige moduler har været en meget positiv oplevelse. Instruktørrene er forberedt og forstår at un...
Niels og Torben Kommentar
Det har været en fornøjelse Steen. Bh Niels og Torben:-)
Vis alt
Jesper Jacobsen
Tusind tak for forløbet hos jer. Det lakker mod enden med mit LSS MBB uddannelsesforløb, og jeg er egentligt lidt trist over at skulle slippe Compass, for det har været mega meget lærerigt. Når jeg tænker tilbage på mit kursusforløb er det første jeg mærker vægten af min nye rygsæk. Jeg har ganske enkelt fået fyldt læring i min bagage, s...
Niels Fester Kommentar
Tak Jesper
Det har også været en fornøjelse at have dig på kursus. Tak for den fine udtalelse.
Vis alt