Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Compass Lean Akademi?

Gennemsnit 4,6

Baseret på 351 evalueringer

Alice Nørlem
(5)
Kurset havde god variation mellem teori ok praksis, og svarede godt overens med mine forventninger – Lean Manager. Jeg har fået et anderledes syn på Lean og hvordan formidling/brug af Lean skal anvendes. Man får et kick og får lyst til at klø på med det samme. Det var dejligt og lærerigt at møde andre kursister og Torben er en fantastisk undervi...
Vis alt
Susanne Bogan
(5)
Synes det var godt materiale og rigtig god formidling/afholdelse. Rigtig god ide med ”Walk and Talk” så man lige får brugt det vi lige havde lært og vendt det med de andre kursister. Det sikrer at man har forstået det rigtigt og giver en god dialog. Hurtig feed-back på mail og spørgsmål svarer godt. Det var ikke helt klart for mig at jeg skulle ...
Vis alt
Lene Hilslev
(5)
Specielt de sidste øvelser var rigtig gode i gruppe, specielt den med Lean Ledelsessystemet. Et forbedringsforslag kan være at afsætte lidt mere tid til ”As Is” så vi havde mere tid til at give hinanden feed back – det var nemlig en super øjne åbner, og havde stor værdi at få de andre medkursisters øjne på VS.
Anders Jakobsen
(5)
Undervisningsformen skabte værdi for mit vedkommende da 10% undervisning / 90% udførelse/opgaver taler til min form for indlæring. VSA opgaven var sindssygt inspirerende og lærerigt! Kursisternes sammensætning fra forskellige brancher avlede rigtig gode diskussioner. Alle havde deres eget syn på, og forståelse af Lean – vildt spændende og Torben...
Vis alt
Peter Tjæreborg
(4)
Super med afvekslende læringsformer, gode værktøjer (A3 virkelig god) og mange gode eksempler og cases. Tapas restauranten var super god mens Thai restauranten var mindre god. Gerne flere små videoer, og måske dosere lidt ned på stoffet på modul B.
Trine Brinkmann
(4)
Rigtig godt med variation mellem teori og praksis. God case øvelse med værdistrømsanalysen, der i teorien kan virke uoverskuelig, men i praksis virker godt.
Brian Pedersen
(5)
Super kursus og godt at der er videoer til forberedelse inden man skal på kursus. Det giver ekstra forberedelse.
Alice Nørlem
(4)
Har fået et anderledes syn på lean og hvordan lean kan formidles. Enste minus var at nogle kursister kom for sent. Havde ikke noget med kurset at gøre :)
Niels Kommentar
Hej Alice. Tusind tak for din tilbagemelding. Dejligt at høre. Det sker ofte på førstedagen - det med transporten kan godt drille lidt. Bh Niels:-)
Kent HF
(4)
gennemgang af stof var godt + selv prøve at bruge softwaren godt med nem adgang til materiale. lidt vanskeligt at sætte sig ind i den fiktive case
Niels Kommentar
Hej Kent. Tak for din tilbagemelding. Dejligt at høre. Bh Niels:-)
Jess Lykke Gramkow
(5)
Super ping pong mellem alle. godt med adgang til online materiale ville dog gerne have haft forberedelses mail tidligere (men fedt m mail)
Niels Kommentar
Hej Jess. Tusind tak for din tilbagemelding. Rigtig dejligt at høre. Det med mail er taget ad notam - der er noget timing i det som vi skal have justeret. Tak skal du have. Bh Niels:-)
Jens Kodal
(4)
Kurset var gennemgående præget af en god dialog med en rigtig indlevende undervisning. Det gav et rigtig godt indblik i Lean verdenen.
Dan Snitgaard Christensen
(5)
God dynamik på kurset og dejligt at der var plads til gode dialoger.
Niels Kommentar
Hej Dan. Tusind tak for din evaluering. Dejligt at høre. Bh Niels:-)
Maja
(5)
Værktøjer der kan bruges i praksis. Mange aktive øvelser med inddragelse af praktiske erfaringer. Jeg syntes der enkelte værktøjer gennemgået for hurtigt. Andre begreber ville jeg gerne have været hurtigere igennem, men det er nok bare mig der har det sådan.
Niels Kommentar
Hej Maja. Tusind tak for din tilbagemelding. Dejligt at høre. Bh Niels:-)
Berit
(4)
Fint kursus. Kunne godt have brugt lidt tydeligere og tidligere reminders vedr. projektopgave. Det var lidt uklart hvor meget vi skulle have med til modul B
Niels Kommentar
Hej Berit. Tak for din tilbagemelding. Det vil vi gøre. Nogle gange løber vi tør for tid sidst på dagen, og så går det ud over information om projeropgaverne. Tak for din tilbagemelding. Bh Niels:-)
Christoffer Løvborg
(4)
Lean & Six Sigma 2 x 2 dage, var med et mindre antal kursister, hvor branche, uddannelses og erfaring lå spredt, hvilket for mig virkede rigtigt godt. Min egen erfaring og niveau lå højt på LEAN kurset, hvor jeg bedre kunne byde ind og fik nogle få, men rigtig gode nye praktiske værktøjer med herfra. På Six Sigma kurset var jeg den lave ...
Niels Kommentar
Hej Christoffer. Tusind tak for din tilbagemelding. Rigtig dejligt at høre. Bh Niels:-)
Vis alt
Kenneth Nieleboch
(5)
Kurset var rigtigt godt. Engageret underviser. Gode med-kursister. Vi er allerede i gang med at bruge LEAN på min arbejdsplads, og med kurset fik jeg også mere styr på teorierne bag LEAN :-)
Niels Kommentar
Hej Kenneth. Tusind tak for din tilbagemelding. Rigtig dejligt at høre. Bh Niels:-)
Tina Brun Johnsen
(4)
Igen et fedt forløb med mulighed for at være aktiv i diskussioner og refleksioner. Dejligt afvekslende kursus med både teori og praktiske øvelser.
Niels Kommentar
Hej Tina. Tusind tak for din tilbagemelding. Dejligt at høre. Bh Niels:-)
Helena
(5)
Godt og lærerigt! Fin og velafvejet sammensætning af teori, øvelser og gruppearbejde.
Niels Kommentar
Hej Helena. Tusind tak for din tilbagemelding. Rigtig dejligt at høre. Bh Niels:-)
Anette Hedegaard
(4)
Generelt godt kursus. Dog kunne Modul B i lean godt komprimeres noget - der var mange gentagelser og tempoet lidt langsomt.
Niels Kommentar
Hej Anette. Tak for din tilbagemelding. Det er taget ad notam. Vi vil gerne have alle med, og så kan det hænde at andre ønsker at hurtigere tempo. Tak for din tilbagemelding og rigtig godt nytår. Bh Niels:-)
Knud Tønder, Vestas
(5)
LEAN manager kurset forklarer teorierne så de er let forståelige og virker logiske og selvfølgelige Efter kurset kan jeg ikke vente med at starte på konvertering til LEAN Hotel Helnan Marselis dannede gode rammer for kurset
Niels Kommentar
Hej Knud. Tak for din fine tilbagemelding. Rigtig dejligt at høre og godt nytår. Bh Niels:-)
Katrine Larsen
(5)
God generel og praktisk indføring i, hvordan man kan arbejde med Lean på det administrative områder. Undervisningen veksler mellem praktiske øvelser og teori- så man får redskaber og teorien kædet rigtig godt sammen.
Niels Kommentar
Hej Katrine. Rigtig dejligt at høre, og selv tak for alt dit fine input. Jeg håber også at se dig på RPA kursus - det er lettere end du tror. Bh Niels:-)
Annette Jørgensen
(5)
Godt kursus - med tilpas fordeling af teori og praksis.
Niels Kommentar
Hej Annette. Tusind tak for din tilbagemelding - dejligt at høre. Jeg håber at vi ser dig igen senere, og ønsker dig et rigtig godt nytår. Bh Niels:-)
Gitte Gadegaard Rasmussen
(5)
Utrolig spændende rejse gennem LEAN og Six Sigma universerne med engagerede og velforberedte undervisere fyldt med god energi. Mange af de input jeg egentlig gerne ville nævne, finder jeg ikke relevante, da jeg godt kan forstå hvorfor det er sådan. Fx det kan være frustrende at være på modul i SS med nogen har haft LEAN, da de snakker et andet ...
Niels Kommentar
Hej Gitte. Tusind tak for dit meget fine og relevante indput. Det er virkelig godt at høre, og selvom du ikke tror at vi kan ændre på de ting du nævner, så kan vi faktisk godt ændre på flere af dem. Tak Gitte og rigtig godt nytår. Bh Niels:-)
Vis alt
Ivan Lauridsen
(4)
Jeg vil sig tak for nogle gode og lærerige dage. Jeg kan kun nævne et minus og det var at vi kun havde 1 dag med RPA modul D, men det ved jeg at I allerede har ændret fremadrettet. Med venlig hilsen Ivan Renè Lauridsen
Niels Kommentar
Tak for din tilbagemelding. Rigtig dejligt at høre - ja vi har ændret det. Rigtig godt nytår. Bh Niels:-)
Trine Staanum
(4)
Er meget tilfreds med at være blevet introduceret for QI Macros Kunne godt have tænkt mig flere eksempler fra produktionsverdenen på Black Belt Det er rart at have adgang til LMS og mulighed for online møder. Alt i alt et godt kursus med en inspirerende underviser (Torben).
Niels Kommentar
Hej Trine. Tusind tak for din evaluering. Dejligt at høre. Balancen mellem service cases og produktions cases er en evig kilde til diskussion, og vi søger at finde det optimale, så alle er tilfredse. Rigtig godt nytår og tusind tak for din evaluering. Bh Niels:-)
Få nyheder, trends og insight
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få indblik i uddannelsesmarkedet samt inspiration til kommende kompetenceudvikling!