Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Compass Lean Akademi?

Gennemsnit 4,6

Baseret på 364 evalueringer

Cathrine Agger
(5)
Jeg har været på LEAN Manager kursus (Modul A og B) hos Niels, og det har simpelthen været helt fantastisk. Den energi som Niels møder op med og bringer videre er meget smittende. Man kan mærke, at han brænder for LEAN, og det han laver, og det gør at man bliver meget motiveret for selv at komme i gang. Jeg kan anbefale kurset til alle. Der er a...
Niels Kommentar
Hej Cathrine. Tusind tak for din tilbagemelding. Det er fantastisk motiverende at høre, og vi får bare lyst til at tilstræbe yderligere forbedringer. Tak for din tilbagemelding. Bh Niels:-)
Vis alt
Flemming Quist
(5)
Jeg har taget modul A og B. Jeg har gennem tiden været på en del kurser, men på dette kursus har begge moduler været en positiv oplevelse. Der er en god fordeling mellem teori og praktiske øvelser. De enkelte bestanddele er ikke svære i sig selv, men der er på tidspunkter mange begreber at holde styr på ( huske ). Jeg har fået et godt overbl...
Niels Kommentar
Hej Flemming. Tusind tak for din tilbagemelding. Jeg tror det er den længste tilbagemelding vi historisk nogensinde har fået. Tak for den tid du har brugt herpå. Bh Niels:-)
Vis alt
Liselotte
(5)
Helt fra tilmeldingen til afslutningen den sidste dag har I været topprofessionelle. Alt spiller: Oplysningerne om hold og info om indhold på hjemmesiden, bekræftelse på tilmelding, mulighed for ændring af datoer pga. sygdom, jeres beliggenhed midt i København (nemt at komme til), godt materiale, holdets størrelse, lokaler, forplejning, undervis...
Niels Kommentar
Hej Liselotte. Ja men - det er da bare det der skal til for at blive i totalt godt humør. Tusind tak Liselotte, og glæden var i øvrigt helt gensidig. Bh Niels:-)
Vis alt
Lars
(5)
Balancen mellem teori og praktiske øvelser er fin. Gode illustrative eksempler og inddragelse af kursisters egne erfaringer og oplevelser
Niels Kommentar
Hej Lars. Tusind tak for din tilbagemelding. Mega dejligt at høre. Bh Niels:-)
x
(4)
Rigtig god opdeling af de tre dage. Jeg synes det var rart at vi fik mulighed for at arbejde videre med vores værdistrøm og anvende flere LEAN værktøjet til denne. Jeg var ikke så vild med sidste del på kurset, hvor vi skulle tage en fra gruppens værdistrømme og sætte de seks komponenter ind. Jeg synes at den hurtigt kørte ud på et sidespor ...
Niels Kommentar
Tak for din tilbagemelding. Rigtig dejligt at høre. Jeg skal arbejde lidt med den øvelse så vi finder den rigtige form. Dejligt at du gør opmærksom på det. Tak for din tilbagemelding. Bh Niels:-)
Vis alt
Dorte
(5)
Super underviser, skønne lokaler men jeres stole er ikke så gode at sidde på en hel dag. Trygt miljø, plads til alle og lydhørhed.
Niels Kommentar
Hej Dorte. Tusind tak for din tilbagemelding. Dejligt at høre. Jeg syntes heller ikke at vores stole er fantastiske så det må vi overveje. God vind med det hele Dorte. Bh Niels:-)
Peter Tjæreborg
(4)
Spændende kursus med meget praksisnær viden sammen med engagerede deltagere og meget kompetente kursusledere. Kan bestemt anbefales
Niels Kommentar
Hej Peter. Tusind tak for din tilbagemelding. Dejligt at høre. Bh Niels:-)
Steen Hansen
(5)
Der har fra starten været gode muligheder for at finde nyttigt undervisningsmateriale og ekstra relevante oplysninger gennem Compass LMS, som er kursusportalen, som giver kursisten et rigtig godt overblik over opgaver, data og fremdrift af kurserne. Underviserne er engagerede, og endnu vigtigere, gode til at kombinere teori og praksis, også ...
Niels Kommentar
Hej Steen. Tak for din tilbagemelding, rigtig dejligt at høre. Tak for at dele ud af alt din viden og erfaring, det har gennemgående løftet hele niveauet og værdien af dagene. Tak for det. Bh Niels:-)
Vis alt
Evald Kristensen
(5)
Tak for god kursus og for at holde det så jordnær så muligt.
Niels Kommentar
Hej Evald. Selv tak, og tak for at dele ud af alle dine erfaringer på kursusdagene - det løftede det hele. Bh Niels:-)
Alice Nørlem
(5)
Kurset havde god variation mellem teori ok praksis, og svarede godt overens med mine forventninger – Lean Manager. Jeg har fået et anderledes syn på Lean og hvordan formidling/brug af Lean skal anvendes. Man får et kick og får lyst til at klø på med det samme. Det var dejligt og lærerigt at møde andre kursister og Torben er en fantastisk undervi...
Niels Kommentar
Hej Alice. Tusind tak for din tilbagemelding. Dejligt at høre. Bh Niels:-)
Vis alt
Susanne Bogan
(5)
Synes det var godt materiale og rigtig god formidling/afholdelse. Rigtig god ide med ”Walk and Talk” så man lige får brugt det vi lige havde lært og vendt det med de andre kursister. Det sikrer at man har forstået det rigtigt og giver en god dialog. Hurtig feed-back på mail og spørgsmål svarer godt. Det var ikke helt klart for mig at jeg skulle ...
Niels Kommentar
Hej Susanne. Ja - jeg har ikke været klar nok med VSA'en - det vil jeg rette op på. Tusind tak for din tilbagemelding. Bh Niels:-)
Vis alt
Lene Hilslev
(5)
Specielt de sidste øvelser var rigtig gode i gruppe, specielt den med Lean Ledelsessystemet. Et forbedringsforslag kan være at afsætte lidt mere tid til ”As Is” så vi havde mere tid til at give hinanden feed back – det var nemlig en super øjne åbner, og havde stor værdi at få de andre medkursisters øjne på VS.
Niels Kommentar
Hej Lene. Tak for din tilbagemelding - rigtig rart at høre. Bh Niels:-)
Anders Jakobsen
(5)
Undervisningsformen skabte værdi for mit vedkommende da 10% undervisning / 90% udførelse/opgaver taler til min form for indlæring. VSA opgaven var sindssygt inspirerende og lærerigt! Kursisternes sammensætning fra forskellige brancher avlede rigtig gode diskussioner. Alle havde deres eget syn på, og forståelse af Lean – vildt spændende og Torben...
Niels Kommentar
Hej Anders. Rigtig dejligt at høre - det er præcis det vi tilstræber. Bh Niels:-)
Vis alt
Peter Tjæreborg
(4)
Super med afvekslende læringsformer, gode værktøjer (A3 virkelig god) og mange gode eksempler og cases. Tapas restauranten var super god mens Thai restauranten var mindre god. Gerne flere små videoer, og måske dosere lidt ned på stoffet på modul B.
Niels Kommentar
Hej Peter. Tusind tak for din tilbagemelding. Personligt elsker jeg thai restauranten....men det er det med smag og behag. Held og lykke med det hele Peter, og tak . Bh Niels:-)
Trine Brinkmann
(4)
Rigtig godt med variation mellem teori og praksis. God case øvelse med værdistrømsanalysen, der i teorien kan virke uoverskuelig, men i praksis virker godt.
Niels Kommentar
Hej Trine. Dejligt at høre og tak for din tilbagemelding. Bh Niels:-)
Ulla Henriksen
(5)
Godt med aktive øvelser med inddragelse af praksis erfaring. Det kunne være godt med lidt flere øvelser i qimacros. Ville gerne have arbejdet med alle faser af DMAIC modellen.
Niels Kommentar
Hej Ulla. Tak for din tilbagemelding. Ja - jeg tænker du også skal på green belt når det passer i dine planer - der får du flere øvelser og DMAIC hele vejen rundt. Tusind tak for din tilbagemelding. Bh Niels:-)
Brian Pedersen
(5)
Super kursus og godt at der er videoer til forberedelse inden man skal på kursus. Det giver ekstra forberedelse.
Niels Kommentar
Tak Brian... Videoer har været et stort arbejde for os, og så er det kanon når der er nogle der får glæde af dem. Tak for din tilbagemelding. Bh Niels:-)
Alice Nørlem
(4)
Har fået et anderledes syn på lean og hvordan lean kan formidles. Enste minus var at nogle kursister kom for sent. Havde ikke noget med kurset at gøre :)
Niels Kommentar
Hej Alice. Tusind tak for din tilbagemelding. Dejligt at høre. Det sker ofte på førstedagen - det med transporten kan godt drille lidt. Bh Niels:-)
Kent HF
(4)
gennemgang af stof var godt + selv prøve at bruge softwaren godt med nem adgang til materiale. lidt vanskeligt at sætte sig ind i den fiktive case
Niels Kommentar
Hej Kent. Tak for din tilbagemelding. Dejligt at høre. Bh Niels:-)
Jess Lykke Gramkow
(5)
Super ping pong mellem alle. godt med adgang til online materiale ville dog gerne have haft forberedelses mail tidligere (men fedt m mail)
Niels Kommentar
Hej Jess. Tusind tak for din tilbagemelding. Rigtig dejligt at høre. Det med mail er taget ad notam - der er noget timing i det som vi skal have justeret. Tak skal du have. Bh Niels:-)
Miriam
(5)
Dette er en lille test, for at se hvordan man kan udfylde denne form
Niels Kommentar
Hej Miriam. En lille test er altid velkommen. Bh Niels:-)
Jens Kodal
(4)
Kurset var gennemgående præget af en god dialog med en rigtig indlevende undervisning. Det gav et rigtig godt indblik i Lean verdenen.
Niels Kommentar
Hej Jens. Tak for din tilbagemelding. Dejligt at høre. Bh Niels:-)
Dan Snitgaard Christensen
(5)
God dynamik på kurset og dejligt at der var plads til gode dialoger.
Niels Kommentar
Hej Dan. Tusind tak for din evaluering. Dejligt at høre. Bh Niels:-)
Maja
(5)
Værktøjer der kan bruges i praksis. Mange aktive øvelser med inddragelse af praktiske erfaringer. Jeg syntes der enkelte værktøjer gennemgået for hurtigt. Andre begreber ville jeg gerne have været hurtigere igennem, men det er nok bare mig der har det sådan.
Niels Kommentar
Hej Maja. Tusind tak for din tilbagemelding. Dejligt at høre. Bh Niels:-)
Berit
(4)
Fint kursus. Kunne godt have brugt lidt tydeligere og tidligere reminders vedr. projektopgave. Det var lidt uklart hvor meget vi skulle have med til modul B
Niels Kommentar
Hej Berit. Tak for din tilbagemelding. Det vil vi gøre. Nogle gange løber vi tør for tid sidst på dagen, og så går det ud over information om projeropgaverne. Tak for din tilbagemelding. Bh Niels:-)
Få nyheder, trends og insight
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få indblik i uddannelsesmarkedet samt inspiration til kommende kompetenceudvikling!