Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Mini MBA: Digitalisering

Compass Business Academy
Længde: 6 dage
Heltid/deltid: Deltid
Kursustype: Åben uddannelse
Sted: København, Århus
Pris: 19.800 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Mini MBA med speciale i digitalisering

Denne Mini MBA uddannelse udgøres af en Mini MBA Classic uddannelse samt et ekstra modul med fokus på virksomhedens digitalisering og lederens nye muligheder for brug af digitale værktøjer, herunder revolutionen indenfor software robotter. Uddannelsen giver dig essensen af hvad et fuldt MBA studie indeholder. Det er ikke et fuldt MBA studie, men du bliver præsenteret for de mange begreber, værktøjer, teorier og metoder som et MBA studie indeholder. De vigtigste øver vi på kursusdagene, de mindre vigtige begreber vil du få præsenteret i læsestof eller videoer. 

Mini MBA uddannelsen indeholder nyeste viden indenfor virksomhedsledelse. Læringsformen er baseret på blended learning, en læringsform der kombinerer fremmøde, læsning, online materialer, videoer og opgaver, og som sikre den bedste og mest effektive indlæring.

Specialisering i digitalisering

Udover en Mini MBA Classic får du et overbygningsmodul om digitalisering. Du lærer at arbejde målrettet, systematisk og seriøst med digitalisering, ved at anvende værktøjer, teknikker og metoder i praksis. Efter uddannelsen vil du desuden være i stand til at vejlede ledelsen i strategiske beslutninger vedrørende digitalisering af virksomheden baseret på det nye sort indenfor digitalisering, Robotics Process Automation (RPA). 

Undervisere fra Harvard

Du bliver undervist og certificeret Mini MBA, af undervisere der selv har lært det på et af verdens måske bedste MBA universiteter, Harvard Business School i Boston. Du vil garanteret kunne hjælpe din virksomhed med konkrete tiltag der vil forbedre forretningen, til glæde for både medarbejdere og virksomheden. Med Mini MBA Digitalisering lederuddannelsen opnår du to certificeringer.

Målgruppe

Mini MBA uddannelsen er lederuddannelsen for dig, der vil tage det næste skridt i din karriere. Måske har du en travl hverdag med børn og andre aktiviteter, og har ikke mulighed for at tage en lang uddannelse. Du ønsker på en koncentreret måde at få alle MBA begreber på plads, og vil samtidig gerne lære praktiske værktøjer du kan bruge i din hverdag. 

Eksamen og diplom

For at opnå certificering skal du gennemføre en Mini MBA Hovedopgave, som er en skriftlig opgave. Der gives ikke karakterer, men opgaverne vil blive bedømt af en af Compass Business Academy's undervisere som værende består/ikke-bestået. Du har mulighed for at få vejledning under vejs så vi er sikker på at du kommer fint igennem.

Pris

Pris for deltagelse er Kr. 19.800. Prisen er eks. moms. En del af dit honorar går til SOS Børnebyerne samt Dansk Røde Kors.

Om udbyderen

Compass Business Academy

Tag din Mini MBA hos Compass Business Academy

Compass blev etableret i 2005 og er en af landets største udbydere af kurser indenfor digitalisering, effektivitet og ledelse. Akademiet tilbyder et komplet program af certificerede mini MBA, Lean og RPA uddannelser. Underviserne er blandt landets mest erfarne, og de...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Har du spørgsmål til, eller vil du gerne tilmeldes Mini MBA: Digitalisering?

  Bliv kontaktet af den kursusansvarlige

  Få den hjælp du efterspørger

  Tilmeld dig

Errors
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit

Kontaktinfo

Compass Business Academy

Købmagergade 67
1150 København K

Telefon: 48 16 30 81
www.comss.dk


Evalueringer

Peter   |   25-05-2018
Stor roser til underviserne, som gjorde det inspirerende. Godt med fokus på anvendeligheden i ens daglige virken hjemme i organisationen.
Niels  |   28-05-2018  |   Kommentar
Hej Peter. Tusind tak for din tilbagemelding. Rigtig dejligt at høre. Bh Niels:-)
          (4)
Jens Cremon Pedersen   |   25-05-2018
Underviserne gav hele vejen igennem gode eksempler og der tilbydes en stor værktøjskasse. Det er fedt man kan bruge af den efterfølgende. Jeg var særligt glad for fokus på forandringsledelse og bl.a. 'grise-øvelsen' var helt kanon. Jeg kunne godt have brugt lidt mere proceskobling da dette er noget vi fokuserer meget på, f.eks.lidt mere omkring ...
Niels  |   28-05-2018  |   Kommentar
Hej Jens. Rigtig dejligt at høre. Tak skal du have. Bh Niels:-)
Vis alt
          (5)
Sune   |   24-05-2018
Alt jeg har lært har været meget brugbart og praktisk. Alt sammen ting jeg vil få brug for, og jeg er glad for at jeg ikke har kastet mig ud i en fuld MBA. Tak for det.
Niels  |   25-05-2018  |   Kommentar
Hej Sune. Tusind tak for din evaluering - rigtig dejligt at høre og god vind med det hele. Bh Niels:-)
          (5)