Vis finduddannelse.dk som: Mobile

RPA Kursus Practitioner

Compass Academy
Startdatoer
København
Spring   (Dansk)
19.800 DKK
Summer   (Dansk)
19.800 DKK
Fall   (Dansk)
19.800 DKK

Kursusbeskrivelse

Deltag på kurset RPA Practitioner, og kom godt igang med RPA og UiPath. Du lærer at arbejde i  UiPath brugerflade, så du kan producere robotter selv. På kurset vil du lære om programmets mange værktøjer og funktioner, så du efter kurset kan skabe dine egne robotter. Uanset din baggrund eller branche, vil kurset give dig en fordel i automatisering af administrative opgaver.

Du bliver klædt på til at udføre procesrelaterede opgaver og indgå som en central del af et Robotics Process Automation (RPA) initiativ og opbygning af et Center of Excellence.

RPA er softwarerobotter, som kan imitere et menneske og betjene en computer gennem det samme interface, som et menneske bruger.Softwarerobotter, som nok bedre kan betegnes som en virtuel assistent, kan logge ind, indtaste, kopiere, beregne, indsamle information, strukturere data og meget mere. Forskellen er bare, at den gør det 10 gange hurtigere end sine menneskelige kolleger og arbejder 24/7, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Organisationer mangler nu personer, der kan drive et sådan RPA-initiativ, og kan sikre at de rigtige business cases er fundet, at processerne bliver kortlagt korrekt, samt at der løbende opfølges på automatiseringer.

Målgruppe

Dette kursus er for ledere, nøglepersoner, specialister, projektledere og interne konsulenter, der skal arbejde med RPAinitiativer og selv vil kunne programmere UiPath robotter. Det er en fordel med forretnings- og/eller procesforståelse, men det er ikke et krav.

Pris

19.800,- plus moms

Om udbyderen

Compass Academy

COMPASS 

Compass blev etableret i 2005 af iværksætterne Niels Fester. Kompetencerne var procesoptimering, IT, Business Intelligence, Ledelsesinformationssystemer, Lean og forretningsudvikling.  Compass tilbyder services indenfor RPA-Robotics og IT kurser til forretningsbrugere. Konsulenternes mantra er "hjælp til selvhjælp" således at viden og erfaring...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Compass Academy

Købmagergade 67
1150 KBH K

Evalueringer

Gennemsnit 4,8

Baseret på 17 evalueringer

Bjørka Sørensen
(4)
Godt grundkursus i kodning i UIPath og intro til teknologien. Underviserne var velforberedte med bred viden om teknologien. En lille forbedring kunne være at give flere eksempler fra hverdagen i arbejdet med kodning - hvad kan bruges til hvad osv. ps. maden var super:-)
Niels Kommentar
Tusind tak for din fine tilbagemelding. Ja, jeg er helt enig, og vi arbejder på det Bjørke - jo flere, jo bedre. Bh Niels:-)
Anita Schalck
(5)
Super godt kursus, dog var jeg ikke forberedt på så meget teknik, men så lærte jeg jo bare så meget mere
Niels Kommentar
Hej Anita. Tusind tak for din fine tilbagemelding. Ja - men du kom jo fint igennem Anita. Bh Niels:-)
Mark Percy Hansen
(5)
Et rigtig godt kursus, der har givet et godt teoretisk fundament samt en god indsigt i den praktiske del, til at sætte godt fra land i RPA-rejsen
Niels Kommentar
Hej Mark. Mega dejligt at høre - rigtig god jul og godt nytår. Bh Niels:-)
Få information

Udfyld formularen for mere information om RPA Kursus Practitioner

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,8)
Baseret på 17 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,5)
Baseret på 134 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: