Vis finduddannelse.dk som: Mobile

RPA Kursus Practitioner 6 Dage

Compass Academy
Startdatoer
København
Spring   (Dansk)
26.800 DKK
Summer   (Dansk)
26.800 DKK
Fall   (Dansk)
26.800 DKK

Kursusbeskrivelse

Deltag på kurset RPA Practitioner, og kom godt igang med RPA og UiPath. Du lærer at arbejde i  UiPath brugerflade, så du kan producere robotter selv. På kurset vil du lære om programmets mange værktøjer og funktioner, så du efter kurset kan skabe dine egne robotter. Uanset din baggrund eller branche, vil kurset give dig en fordel i automatisering af administrative opgaver.

Du bliver klædt på til at udføre procesrelaterede opgaver og indgå som en central del af et Robotics Process Automation (RPA) initiativ og opbygning af et Center of Excellence.

RPA er softwarerobotter, som kan imitere et menneske og betjene en computer gennem det samme interface, som et menneske bruger.Softwarerobotter, som nok bedre kan betegnes som en virtuel assistent, kan logge ind, indtaste, kopiere, beregne, indsamle information, strukturere data og meget mere. Forskellen er bare, at den gør det 10 gange hurtigere end sine menneskelige kolleger og arbejder 24/7, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Organisationer mangler nu personer, der kan drive et sådan RPA-initiativ, og kan sikre at de rigtige business cases er fundet, at processerne bliver kortlagt korrekt, samt at der løbende opfølges på automatiseringer.

Målgruppe

Dette kursus er for ledere, nøglepersoner, specialister, projektledere og interne konsulenter, der skal arbejde med RPAinitiativer og selv vil kunne programmere UiPath robotter. Det er en fordel med forretnings- og/eller procesforståelse, men det er ikke et krav.

Pris

26.800,- plus moms

Om udbyderen

COMPASS 

Compass blev etableret i 2005 af iværksætterne Niels Fester. Kompetencerne var procesoptimering, IT, Business Intelligence, Ledelsesinformationssystemer, Lean og forretningsudvikling.  Compass tilbyder services indenfor RPA-Robotics og IT kurser til forretningsbrugere. Konsulenternes mantra er "hjælp til selvhjælp" således at viden og erfaring...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Compass Academy

Købmagergade 67
1150 KBH K

Evalueringer

Gennemsnit 4,8

Baseret på 24 evalueringer

Henrik Høgskilde
(4)
Det er så fedt at være hos jer. Jeres omgivelser og kursuslokaler er ganske enkelt outstanding. Jeg har tidligere prøvet uipath e-learning kursus, men det er først efter jeres kursus, at jeg føler mig ordentlig klædt på. Og jeg kan kun ærgre mig over at jeg ikke tog jeres kursus for lang tid siden. Jeg var virkelig glad for de mange små øvelser....
Niels Kommentar
Hej Henrik. Tusind tak for din fine tilbagemelding. Ja - jeg håber vi kan komme på restaurant igen over sommerferine - så må du komme igen til den tid. Bh Niels:-)
Vis alt
Henrik Wolf Mogensen
(5)
SUPER dejligt at få de værktøjer i hænderne - jeg er godt træt i hovedet, men min forståelse for hvornår jeg bruger div. værktøjer i hvilke sammenhæng er nu på plads. Jeg er ikke særlig analyse/datastærk men jeg vil glæde mig til at komme hjem og bruge UiPath.
Niels Kommentar
Hej Henrik. Tak for den fine tilbagemelding som vi blev rigtig glade for Mega dejligt at høre. Bh Niels:-)
Anders H Jakobsen
(5)
Undervisningsformen skabte værdi for mit vedkommende da 10% undervisning / 90% udførelse/opgaver taler til min form for indlæring. VSA opgaven var sindssygt inspirerende og lærerigt! Kursisternes sammensætning fra forskellige brancher avlede rigtig gode diskussioner. Alle havde deres eget syn på, og forståelse af RPA – vildt spændende og Torben ...
Niels Kommentar
Hej Anders. Tusind tak for din tilbagemelding, og mega dejligt at høre. Bh Niels:-)
Vis alt
Få information

Udfyld formularen for mere information om RPA Kursus Practitioner 6 Dage

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,8)
Baseret på 24 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,5)
Baseret på 173 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: