Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Grafisk Design Grundlæggende - POSITIVLISTEN

Compass Academy
2 dage
Dansk
Kursus
København
7.400 DKK ekskl. moms

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

 Grafisk Design Basis

Grafisk Design Basis

Med disse 3 certificerede Adobe® kurser, København og Aarhus, får du 4 dage med hver af de 3 vigtigste Adobe værktøjer i en pakke – InDesign, Photoshop og Illustrator.

Det er Adobes 3 mest anvendte værktøjer, og kan du dem, kan du producere dokumenter af høj kvalitet, pæne fotos og grafiske illustrationer. Dette kursus overbygge akademiets Grafisk Design Kursus, 6 Dage, med de 3 Adobe udvidet kurser. 

Med disse Adobe kurser får du praktisk erfaring med at arbejde i og på tværs af de tre grundlæggende Adobe-programmer: Photoshop, InDesign og Illustrator. Selvom de tre programmer kan bruges individuelt, opnår du størst mulig kreativ frihed, ved at kunne begå dig på tværs af programmerne, og forstå hvordan de spiller sammen.

Dit Udbytte

Efter Adobe kurset skal du ikke længere have fat i en konsulent hver gang du skal ændre noget af dit marketing materiale. Du vil opleve at du selv kan bruge Adobes vigtigste værktøj, og du vil spare både tid og penge for din afdeling. Det bliver dig de andre kommer til når materiale skal ændres.

Dette grafisk design kursus er akademiets mest omfattende grafisk design kursus. Og du får den tekniske basis til at arbejde med de 3 vigtige Adobe produkter, InDesign, Photoshop og Illustrator. 4 dage med hver. Og på dette kursus i grafisk design får du alle 3 i hænderne.

Målgruppe

Kurset er for dig der ikke tidligere, eller kun kortvarigt, har arbejdet med Adobes 3 vigtige programmer - InDesign, Photoshop og Illustrator. Det er tilpasset dig der gerne selv vil kunne programmerne så du ikke skal have fat i en ekstern konsulent hver gang du skal ændre noget i jeres materiale. 

Eksamen og diplom

Ja - du modtager diplom

Pris

Prisen for kurset Grafisk Design Basis er : Kr. 7.900,- inkl. moms

Om udbyderen

COMPASS 

Compass blev etableret i 2005 af iværksætterne Niels Fester. Kompetencerne var procesoptimering, IT, Business Intelligence, Ledelsesinformationssystemer, Lean og forretningsudvikling.  Compass tilbyder services indenfor RPA-Robotics og IT kurser til forretningsbrugere. Konsulenternes mantra er "hjælp til selvhjælp" således at viden og erfaring...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Grafisk Design Grundlæggende - POSITIVLISTEN
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Compass Academy

Købmagergade 67
1150 KBH K

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 4 evalueringer

Helene Thorsteinson
Jeg har virkelig nydt hver eneste dag hos jer, og glædet mig hver morgen når jeg skulle afsted. Jeg har lært så meget af Eva, som var imødekommende, kompetent, hjælpsom og ikke mindst tålmodig med mig når teknikken drillede - tusind tak for det. I skal også have stor ros for jeres hyggelige lokaler og fantastiske forplejning - Susanne tror jeg n...
Niels Kommentar
Hej Helene. Fornøjelsen er helt på vores side og tusind tak for din tilbagemelding - det er virkelig rart at høre. De bedste hilsener Niels:-)
Vis alt
Hanne Gudmundsdottir
Det var et fantastisk kursus med undervisere der var rigtig gode til at formidle den viden de har. Endelig skal i også have stor ros for jeres dejlige lokaler og gode forplejning. Mange tak for det.
Niels Kommentar
Hej Hanne. Hvor dejligt at høre og tak for din tilbagemelding. Rigtig god påske. Bh Niels:-)
Rasmus Fetterlein
Tusinde tak fordi jeg har fået mulighed for at deltage på dette kursus. Det har været spændende, berigende og yderst anvendeligt - absolut noget jeg vil anbefale rundt om i mit netværk. Rigtig god dag og endnu engang tak. Mvh Rasmus.
Niels Kommentar
Hej Rasmus. Tusind tak for din evaluering. Godt at høre, og god vind med det hele. Bh Niels:-)
Få information

Udfyld formularen for mere information om Grafisk Design Grundlæggende - POSITIVLISTEN

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 4 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,5)
Baseret på 223 evalueringer
Se alle evalueringer