Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Grafisk Design 6 Dage

Compass Academy
6 dage
Dansk
Deltid
Kursus
København, Århus
Startdato: Hver måned - København
19.900 DKK Momsfri

Grafisk Design 6 Dage

Grafisk Design

Grafisk Design Kursus med Adobes Værktøjer

På grafisk design kurset lærer du om håndværket bag godt design i Adobes værktøjer. Du trænes i grafisk design og æstetik – og du lærer at lave digital grafik til hjemmesider og sociale medier. Læg mærke til, at du kan starte på Grafisk Design kursus hver måned, og at kurset er certificeret. 

Indhold

Ud over, at alle undervisere hver dag løser designopgaver, så bruger vi også Adobe programmerne selv, så du kan spørge om næsten alt og få svar med det samme.

Hos Compass er undervisningen en blanding af teori, praktiske øvelser, cases fra virkeligheden, trykt materiale og en video i ny og næ, fordi vi mener at afveksling og samarbejde giver et godt undervisningsklima. Kurset indeholder følgende moduler:

  • Adobe Photoshop

  • Adobe Illustrator

  • Adobe InDesign

Dit udbytte

Efter kurset kan du selv producere og redigere jeres marketing materiale med Adobes værktøjer. Det betyder, at du ikke skal have fat i en konsulent hver gang du vil ændre jeres materiale. Det bliver både hurtigere og billigere for jer.

Målgruppe

Kurset er for dig der ikke er professionel grafiker, men som måske sidder i en marketingafdeling og gerne selv vil kunne producere og redigere jeres grafiske materiale med Adobes værktøjer. Der er således ingen forudsætninger for kurset. 

Hvad får du ud af at tage dette kursus i Machine Learning?

Du bliver certificeret grafisk designer.

Pris

Pris for deltagelse er Kr. 19.900 plus moms. 

Compass Academy

COMPASS 

Compass blev etableret i 2005 af iværksætterne Niels Fester. Kompetencerne var procesoptimering, IT, Business Intelligence, Ledelsesinformationssystemer, Lean og forretningsudvikling.  Compass tilbyder services indenfor RPA-Robotics og IT kurser til forretningsbrugere. Konsulenternes mantra er "hjælp til selvhjælp" således at viden og erfaring...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

Få svar på dine spørgsmål om Grafisk Design 6 Dage
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinformation til Compass Academy

Compass Academy

Købmagergade 67
1150 KBH K


Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Gennemsnit 4,4

Baseret på 8 evalueringer

mikkel julsrud
jeg synes samlet set at det var et godt kursus, og jeg fik den viden jeg var på udkig efter, behageligt lærings miljø og kompetent underviser :-). jeg kunne dog godt have tænkt mig at der var lidt længere mellem modulerne, men gjorde dog heller ingen ting selv for at undesøge mulighederne for en evt. fyltning af tidspunkt. men alt alt en god o...
Niels Kommentar
Hej Mikkel. Hvor dejligt at høre og rigtig GODT NYTÅR til dig og dine. Bh Niels:-)
Vis alt
Henriette Nissen
Praktisk baseret og målrettet kursus. Oplevelsesrig undervisning, hvor man faktuelt prøvede at falde igennem og lære. Dygtig underviser, med tydelig ballast fra det praktiske liv.
Niels Kommentar
Hej Henriette. Tusind tak for din evaluering - Dejligt at høre. Bh Niels:-)
Mette Zülow
Udover det jeg allerede har anført på papiret, så kunne det have været sjovt at se mere detaljeret hvordan i bruger det, og måske i det hele taget gennemgå nogle aktuelle eksempler fra forskellige virksomheder. Endeligt kunne det have været godt med et helt detaljeret eksempel incl alle de exceptions der kan være og hvordan de håndteres. Jeg ved...
Niels Kommentar
Hej Mette. Tusind tak for din tilbagemelding. Ja det har du ret i. Vores dilemma er hele tiden hvilket indhold vi skal putte i de to dage, programmering af robotter eller cases, og dette kursus har fokus på programmering. Hvis du har mulighed, så tag kurset RPA Organisering og Business Analyst. Der får du alle anvendelserne. Bh Niels:-)
Vis alt
Få information

Udfyld formularen for mere information om Grafisk Design 6 Dage

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,4)
Baseret på 8 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,5)
Baseret på 223 evalueringer
Se alle evalueringer