Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Væredygtigt mindset og enestående salgsrelationer

Commitment Lab
3 dage
Heltid/deltid
Kursus
København
Startdato: Kontakt for opstart - København

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Væredygtigt mindset og enestående salgsrelationer

- ægte fremtoning og salg med relations skabende gennemslagskraft

Optimer din personlige gennemslagskraft med overensstemmelse i selvledelse, vinderattitude & målsætning – og styrk dine muligheder for meningsfuld succes!

Hvorfor tilmelde sig denne masterclass?

Denne 3 dags Masterclass er for dig, der er bevidst om at tiden og enestående salgs- og samarbejdsrelationer kalder på menneskeligt nærvær, omtanke, indlevelse, autenticitet, passion og intuition – som praktisk fordrer dialogbaseret meningsforhandling til fremme af erkendelse, perspektivering og stillingstagen.

Dig, der ønsker forskningsbaseret og praksisorienteret inspiration til at arbejde strategisk frisættende og positivt forpligtende med teamets menneskelige kompetencer. Dig, der er klar over at det nye fokus i succesfulde virksomheder stadig stigende er på værdien af psykologisk og social kapital, som afgørende parameter på kvaliteten af samarbejderne, interne og eksterne.

Helt generelt er disse tre lærende dage for dig og det team, der ønsker som kulturbærere og kollegaer at forpligte jer selv på fortsat reflekteret nærværende – menneskeligt og professionelt virke – kendetegnet ved omtanke og autenticitet, som netop afgørende for graden af tillid, respekt og commitment både relationelt, fagligt og organisatorisk. 

Dit udbytte af masterclassen

  • Du får viden og værktøjer til, hvordan du med mental parathed tilgår dagens udfordringer og muligheder med Væredygtig selvledelse®, bevidst og udviklende.
  • Du får greb og metoder, der kan bringe dig selv og andre i den optimale tilstand af trivsel, hvor I reflekteret vil kunne styrke jeres sammenhængskraft, strategiske commitment og performance.
  • Du får salgsværktøjer og indsigt, der vil løfte og tilpasse din salgsperformance, optimere tiden og ressourcer, samt sætte dig i fordelagtig forhandlingsposition.
  • Du får viden om og øvelser i at kommunikerer, så både din indre dialog og dine talehandlinger interaktivt – arbejder for og ikke imod dig. Ligesom du får indsigt i og metoder til at formidle dine budskaber tydeligt, autentisk og med vedkommende gennemslagskraft.
  • Gennem øvelser og dialogisk refleksion, guides du til forståelse af, hvordan du kan forankre din nye viden og indsigter praktisk i din hverdag.

Målgruppe

Denne 3 dags Masterclass er for dig som leder / for jer som salgsteam, der er bevidst om at tiden og enestående salgs- og samarbejdsrelationer kalder på menneskeligt nærvær, omtanke, indlevelse, autenticitet, passion og intuition – som praktisk fordrer dialogbaseret meningsforhandling til fremme af erkendelse, perspektivering og stillingstagen.
Dig/Jer, der ønsker forskningsbaseret og praksisorienteret inspiration til at arbejde strategisk frisættende og positivt forpligtende med teamets menneskelige kompetencer. Dig/Jer, der er klar over at det nye fokus i succesfulde virksomheder stadig stigende er på værdien af psykologisk og social kapital, som afgørende parameter på kvaliteten af samarbejderne, interne og eksterne.

Helt generelt er disse tre lærende dage for dig og det team, der ønsker som kulturbærere og kollegaer at forpligte jer selv på fortsat reflekteret nærværende – menneskeligt og professionelt virke – kendetegnet ved omtanke og autenticitet, som netop afgørende for graden af tillid, respekt og commitment både relationelt, fagligt og organisatorisk.

Pris

Kontakt Commitment Lab for en god pris på denne Masterclass i Væredygtig mindset, ægte fremtoning – Salg med relations skabende gennemslagskraft.

Hvorfor vælge Commitment Lab?

Undervisere der er faglige eksperter og professionelle praktikere

Statsgodkendt certificering og ECTS-point

Kurser der kobler teori og praksis, erhvervsrettet og anvendelsesorienteret

Om udbyderen

Commitment Lab

Vækst gennem mental sundhed og strategisk commitment - udvikling, opkvalificering og konkurrencedygtighed. Commitment Lab er en erhvervspsykologisk konsulentvirksomhed med speciale i udvikling, HR, ledelse, strategi & organisation. I en tid, der kræver stadig forandringsparathed og konkurrencedygtighed, sætter Commitment Lab en...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Væredygtigt mindset og enestående salgsrelationer
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Commitment Lab

Stentoften 14
3140 Ålsgårde

Telefon: 31170917

Få information

Udfyld formularen for mere information om Væredygtigt mindset og enestående salgsrelationer

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 6 evalueringer
Se alle evalueringer