Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Væredygtig selvledelse® og dialogisk gennemslagskraft

Commitment Lab
3 dage
Kursus
København
Startdato: Kontakt for opstart - København

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Væredygtig selvledelse® og dialogisk gennemslagskraft

Optimer din personlige gennemslagskraft med overensstemmelse i selvforståelse, stil og udtryk – og styrk dine muligheder for meningsfuld succes!

Hvorfor tilmelde sig denne Masterclass?

Denne 3-dags Masterclass er værdifuld for dig, der har behov for og ønske om at tage din faglige profil og gennemslagskraft op til revision. Dig, der ønsker at dit personlige og professionelle daglige virke er meningsfuldt og i udvikling, samt at fremstå med autentisk personlig gennemslagskraft.

Ligeledes er denne Masterclass for dig, der ønsker forskningsbaseret og praksisorienteret inspiration til, hvorvidt din historie og de erfaringer du har med dig, kan transformeres meningsfuldt i en form og et udtryk, der understøtter din personlighed, harmonerer med dine værdier og budskaber.

Helt generelt er disse tre lærende dage for dig, der ønsker som kulturbærer og kollega at forpligte dig selv på fortsat reflekteret nærværende, med omtanke og autenticitet, som netop er afgørende for graden af tillid, respekt og commitment relationelt, fagligt og organisatorisk.

Dit udbytte af Masterclassen

  • Du får viden og værktøjer til, hvordan du med mental parathed tilgår dagens udfordringer og muligheder med Væredygtig Selvledelse®, bevidst og udviklende.
  • Du får greb og metoder, der kan bringe dig selv og andre i den optimale tilstand af trivsel, hvor I reflekteret vil kunne udfolde jeres færdigheder og kompetencer bedst muligt.
  • Du får viden om og øvelser i at kommunikerer, så både din indre dialog og dine talehandlinger interaktivt – arbejder FOR og ikke imod dig. Ligesom du får indsigt i og metoder til at formidle dine budskaber tydeligt, autentisk og med vedkommende gennemslagskraft.
  • Gennem øvelser og dialogisk refleksion, guides du til forståelse af, hvordan du kan forankre din nye viden og indsigter praktisk i din hverdag.

Målgruppe

Masterclass i Væredygtig selvledelse®, ægte fremtoning & dialogisk gennemslagskraft henvender sig til dig, der ønsker personlig og professionel gennemslagskraft, som du kan bruge gennem hele livet, og i din karriere. Derudover henvender masterclassen sig til virksomheder, som netop ønsker denne udvikling for sine ledere og medarbejdere.

Denne 3-dags Masterclass er værdifuld for dig, der har behov for og ønske om at tage egen meningsfuldhed, faglige profil og gennemslagskraft op til revision. Dig, der ønsker at såvel dit personlige og professionelle daglige virke, er meningsfuldt og i udvikling i kraft af dit ejerskab til egen væren og at fremstå med autentisk personlig gennemslagskraft.

Ligeledes er denne Masterclass for dig, der ønsker forskningsbaseret og praksisorienteret inspiration til, hvorvidt din historie og de erfaringer du har med dig, kan transformeres meningsfuldt i en form og et udtryk, der understøtter din personlighed, harmonerer med dine værdier og budskaber.

Pris

Prisen for denne Masterclass i Væredygtig selvledelse®, ægte fremtoning & dialogisk gennemslagskraft er 9.175 kroner plus moms. Prisen inkluderer masterclass-afgift, materiale til eget personlig studiebrug, forplejning og masterclass-bevis.

Hvorfor vælge Commitment Lab?

Undervisere der er faglige eksperter og professionelle praktikere

Statsgodkendt certificering og ECTS-point

Kurser der kobler teori og praksis, erhvervsrettet og anvendelsesorienteret

Om udbyderen

Commitment Lab

Vækst gennem mental sundhed og strategisk commitment - udvikling, opkvalificering og konkurrencedygtighed. Commitment Lab er en erhvervspsykologisk konsulentvirksomhed med speciale i udvikling, HR, ledelse, strategi & organisation. I en tid, der kræver stadig forandringsparathed og konkurrencedygtighed, sætter Commitment Lab en...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Væredygtig selvledelse® og dialogisk gennemslagskraft
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Commitment Lab

Stentoften 14
3140 Ålsgårde

Telefon: 31170917

Få information

Udfyld formularen for mere information om Væredygtig selvledelse® og dialogisk gennemslagskraft

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 6 evalueringer
Se alle evalueringer