Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Master Class i Væredygtig selvledelse®, ægte fremtoning & dialogisk gennemslagskraft

Commitment Lab
3 dage
Kursus
København
9.175 DKK ekskl. moms

Master Class i Væredygtig selvledelse®, ægte fremtoning & dialogisk gennemslagskraft

Styrk din gennemslagskraft med 3-dags master class i væredygtig selvledelse

Styrk din gennemslagskraft på Master Class i Væredygtig selvledelse

Denne 3-dags Masterclass er værdifuld for dig, der har behov for og ønske om at tage egen meningsfuldhed, faglige profil og gennemslagskraft op til revision.

Værdifuld for dig, der ønsker at såvel dit personlige og professionelle daglige virke, er meningsfuldt og i udvikling i kraft af dit ejerskab til egen væren og at fremstå med autentisk personlig gennemslagskraft.

Ligeledes relevant for dig, der ønsker forskningsbaseret og praksisorienteret inspiration til, hvorvidt din historie og de erfaringer du har med dig, kan transformeres meningsfuldt i en form og et udtryk, der understøtter din personlighed, harmonerer med dine værdier og budskaber.

Formål & udbytte:

 • Du får viden og værktøjer til, hvordan du med mental parathed tilgår dagens udfordringer og muligheder med væredygtig selvledelse, bevidst og udviklende.
 • Du får greb og metoder, der kan bringe dig selv og andre i den optimale tilstand af trivsel, hvor I reflekteret vil kunne udfolde jeres færdigheder og kompetencer bedst muligt.
 • Du får viden om og øvelser i at kommunikerer, så både din indre dialog og dine talehandlinger interaktivt - arbejder FOR og ikke imod dig. Ligesom du får indsigt i og metoder til at formidle dine budskaber tydeligt, autentisk og med vedkommende gennemslagskraft.
 • Gennem øvelser og dialogisk refleksion, guides du til forståelse af, hvordan du kan forankre din nye viden og indsigter praktisk i din hverdag.

MasterClass’en består af 3 hele undervisningsdage centralt i Hellerup. Formen er inddragende og består af en kombination af oplæg i ple­num, øvelser, gruppearbejde og workshops.  Lyder denne Master Class i Væredygtig selvledelse som det helt rigtige for dig? Send en interesseforespørgsel og få mere information!

COVID-19

Vores kurser gennemføresptonline, suppleret med studiegruppe træning jf. forsamlings anvisninger i direkte tråd med retningslinjer fra regeringen.

Indhold i denne Master Class

Til inspiration, indblik i temaer vi rendyrker de 3 dage:

1. Væredygtig selvledelse® 

- Har du tænkt over relationen mellem at kende dig selv, energien og det nærvær du opleves ved?
- Har du tænkt over at det at gøre en forskel i verden, begynder med, hvordan vi fremstår?
- Er du bevidst omkring, hvilken betydning din indstilling har, for din trivsel, dit samspil og dine resultater?
- Hvad har du til gode at gøre anderledes eller mere af?

Hvad vil det betyde for dig at lære:

 • Metoder til at erkende hvem du er, hvad du ønsker og hvordan du udtrykker dig herom
 • At tilgå konflikter som gaver der skærper personligt, fagligt, relationelt og organisatorisk
 • At navigere med væredygtig selvledelse, med mulighed for at opleve større livsmening, mere autenticitet og forhøjet livskvalitet

2. Kropssprog, farvepsykologi & stiloptimering

- Er du opmærksom på, hvad din personlige fremtræden alene fortæller om dig?
- Hvorvidt, er du opmærksom på at dit kropssprog og de valg, du tager foran klædeskabet om morgenen, har stor betydning for, hvordan du selv- og dit budskab bliver opfattet?
- Er du klar over hvilket værdier farver er ladet med, samt hvad dit aktuelle farvevalg udvirker?

Hvad vil det betyde for dig at lære:

 • Hvordan du gennem bevidstgørelse, oplyst og reflekteret, aktivt kan skærpe din non verbale kommunikation
 • Hvordan du sikrer dig en autentisk fremtoning, som understøtter din personlighed, dine værdier og budskaber
 • At have overensstemmelse mellem dit eget selvbillede og det førstehåndsindtryk du efterlader, og fremstå troværdi, autentisk og tillidsvækkende – privat som professionelt

3. Effektfuld kommunikation, fængslende formidling & personlig gennemslagskraft
- Har du tænkt over, hvordan dit mindset, din stil og din kommunikation, tilsammen udgør dine talehandlinger, der former og præger folks indtryk og opfattelse af dig?
- I hvilken grad er de relationer og samarbejder du indgår i dialogiske?
- Hvilken overensstemmelse der er mellem dit svar på ovennævnte spørgsmål og din daglige glæde, kvaliteten af dine relationer og graden af succes?

Hvad vil det betyde for dig at lære:

 • At kommunikere og formidle vedkommende, følelsesmæssigt intelligent og positivt forpligtende
 • Dialogisk at kunne aktivere egne og andres følelser og tanker i undrende og værdiskabende retning
 • Som formidler og kulturbærer at gøre dig fortjent til motivation og ejerskab for gensidig givende aftaler

VI GLÆDER OS til at sende dig uddybende brochure på 3 lærende, udviklende og frisættende Masterclass dage, om DU ønsker dette.

Undervisere

Tine NyholmTine Nyholm – Cand.pæd. i pædagogisk psykologi, stifter såvel som direktør i Commitment Lab ApS der er professionel udbyder af akademiske læringsforløb, uddannelse, Workshop og Masterclass der integrerer teori og praksis med udviklingsbehov og forandringsvisioner.

Kognitiv proceskonsulent med speciale i uddannelse af hele praksisfællesskaber kendetegnet ved høj psykologisk og social kapital, som uddannelsesansvarlig, underviser og eksaminator. Udøvende mental coach og erhvervspsykologisk supervisor. Medforfatter i nyere antologier om fremtidens ledelse, og om coaching som et af tidens stærkeste værktøjer til udvikling.

Henriette BjørnbakHenriette Bjørnbak - Uddannet Designer fra Designskolen i Kolding og specialiseret i Denim gennem 12 år i Italien. Var bl.a. med til at etablere Guess Jeans (USA) Europæiske design afdeling i Firenze som Head of Design, leder af designteamet og ansvarlig for Creative Direction gennem 6 år. 

Ekstern lektor i Sustainable Design, censor Designteknolog uddannelsen på KEA, VIA University College og Erhvervsakademi Sydvest og Mentor for upcoming designere. Som kostumedesigner på film og tv produktioner har Henriette arbejdet med at beskrive personligheder gennem beklædning, stil og farve. Mere end 20 års erfaring som selvstændig design konsulent i den internationale modebranche. 

Pris

Prisen kr. 9.175,- + moms inkluderer masterclass-afgift, materiale til eget personlig studiebrug, forplejning og masterclass-bevis (yderligere info i vejledende brochure).

Commitment Lab

Commitment Lab

Som professionel udbyder har Commitment Lab specialiseret sig i ledelse, HR, kommunikation, strategi & organisation på et erhvervspsykologisk plan. Vores fornemmeste opgave er at sparre og guide mennesker og organisationer til at yde deres bedste, meningsfuldt vedkommende og forretningsudviklende! Commitment...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til Commitment Lab

Commitment Lab

Stentoften 14
3140 Ålsgårde

Telefon: 31170917

Få information

Udfyld formularen for mere information om Master Class i Væredygtig selvledelse®, ægte fremtoning & dialogisk gennemslagskraft

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 6 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase