Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Coaching og konflikthåndtering (AU) - Væredygtig ledelse og psykologisk sundhed med kognitiv dialog

Commitment Lab
Akademiuddannelser
6 uger
Dansk
Sidste ansøgningsfrist: 03-12-2021
Startdatoer
København
06-12-2021   (Dansk)
25.392 DKK
Danmark
Efter aftale 

Coaching og konflikthåndtering (AU) - Væredygtig ledelse og psykologisk sundhed med kognitiv dialog

Lær at bruge coaching som redskab til konflikthåndtering

Tilmeld dig og dine kolleger til denne uddannelse og få nyeste teori og praksis inden for coaching og konflikthåndtering. Med uddannelsen styrker du din evne til at analysere, forstå og udføre dit daglige arbejde professionelt gennem coaching som værktøj til konflikthåndtering, mediation og team coaching. 

Kognitiv coaching i organisationer - væredygtig selvledelse og effektfuld dialog er på denne uddannelse kombineret med akademifaget Coaching og konflikthåndtering fra Akademiuddannelsen i Ledelse. Akademifaget udbydes på vegne af Erhvervsakademi KEA. Commitment Lab er leverandør til Københavns Erhvervsakademi.

Det får du med coaching uddannelsen

Skræddersyet kursus i coaching og konflikthåndteringMed fokus på coaching som et af tidens stærkeste værktøjer til udvikling og samtalen som redskab i det dialogiske organisatoriske rum, er uddannelsen målrettet organisationer, der ønsker at opkvalificere og styrke teams/afdelingers viden og færdigheder inden for emnerne:

 • Organisation, coaching og mediation
 • Kognitiv coaching og effektfuld dialog
 • Læring og udvikling i organisationer
 • Kompetence- og mentaludvikling
 • Selvledelse og ledelseskompetencer
 • Praktisk samtale, coaching og feedback
 • Forskellighed og konflikthåndtering
 • Kommunikationsteori og –forståelse
 • Psykologisk og social kapital

Undervisningen på uddannelsen i coaching og konflikthåndtering er baseret på action reflection learning, styrkede kompetencer i praksis samt transformativ læring - alt sammen med direkte kobling til din hverdag. Du får viden og redskaber gennem en vekselvirkning af live undervisning, workshops, træning/evaluering/feedback, ”hjemmeopgaver” i dagligdagen, udvalgt fagrelevant materiale samt obligatorisk pensum/litteratur.

COVID-19

Vores kurser gennemføres pt online, suppleret med studiegruppe træning jf. forsamlings anvisninger i direkte tråd med retningslinjer fra regeringen.

Målgruppe

Denne uddannelse i kognitiv coaching som redskab til konflikthåndtering er målrettet:

 • ledere eller medarbejdere, der er ansvarlig for at skabe udvikling og resultater sammen med og gennem andre
 • projektledere, HR-chefer, personaleansvarlige eller HR-medarbejdere, der ønsker at praktisere bæredygtig daglig (selv)ledelse og være en virkningsfuld facilitator, mediator, formidler og dialogpartner
 • konsulenter, lærere, fysioterapeuter, socialpædagoger eller sygeplejersker
 • personer, der arbejder med aktivering eller udøver anden form for bistand, rådgivning, faciliterende og/eller coachende funktion

Da vi forstår os selv og verden gennem samtaler, er coaching uddannelsen udbytterig for alle, der i deres daglige arbejde har kontakt til, samspil og relationer med andre mennesker, hvor anerkendende deltager- og dialogbaseret kommunikation er afgørende.

Forudsætninger for deltagelse

Optagelseskriterier for deltagelse på denne uddannelse er en relevant erhvervsuddannelse eller en gymnasial uddannelse plus 2 års relevant erhvervserfaring. Opfylder du ikke optagelseskravene, har du mulighed for at blive optaget ved en realkompetencevurdering.

Eksamen og ECTS

Eksamen består af en mundtlig prøve kombineret med en 2-siders erhvervscase med intern censur og bedømmelse efter 7-trinsskalaen. Karakterbedømmelsen er en helhedbedømmelse af erhverscasen og den mundtlige præstation.

Ved bestået eksamen opnås 10 ECTS point.

Hvorfor en uddannelse i coaching og konflikthåndtering?

Uddannelsen giver dig og dine kolleger mulighed for at få værdiskabende kompetencer og opkvalificering ved underviser og proceskonsulent Tine Nyholm, der er fremtrædende inden for kognitiv coaching i organisationer og medskribent af den ny metodebog ”Coaching i nyt perspektiv”.

Ud over indhold fra akademifaget Coaching og konflikthåndtering (AU) får dit team/ din afdeling et intenst læringsforløb, der gør jer i stand til at:

 • reflektere over dine egne paradigmer for selvledelse
 • mestre samtalen som redskab og være en succesfuld dialogpartner
 • opnå professionelle kompetencer med afsæt i kognitiv teori
 • videreudvikle dine ledelses-, coaching- & konflikthåndteringskompetencer
 • få værktøjer til at skabe strategisk commitment, trivsel og handlekraft i organisationer
 • bruge forskningsbaseret viden og værktøjer til at forebygge såvel som håndtere stress
 • bruge faglige kompetencer til at engagere meningsforhandlende og konfliktopløsende
 • opkvalificere dit CV med en praksisorienteret akademiuddannelse til 10 ECTS point
 • anvende kognitiv coaching i organisationer til at facilitere væredygtighed og udvikling

Underviser på uddannelsen

Tine Nyholm – Cand.pæd. i pædagogisk psykologi, stifter og direktør i Commitment Lab

Commitment Lab  er professionel udbyder af akademiske læringsforløb, der integrerer teori og praksis med udviklingsbehov og forandringsvisioner.

Tine Nyholm er kognitiv og systemisk proceskonsulent med speciale i uddannelse af hele praksisfællesskaber, kendetegnet ved høj psykologisk og social kapital. Desuden er Tine udøvende mental coach og erhvervspsykologisk supervisor samt medforfatter i nyere antologier om fremtidens ledelse og om coaching som et af tidens stærkeste værktøjer til udvikling.

>> Bliv kontaktet af Commitment Lab for mere information

Praktisk information om uddannelsen

Pris til virksomheder og organisationer (interne hold) aftales i samråd med den enkelte værtsvirksomhed, alt efter hvilket skræddersyet forløb der ønskes.

Varighed

Uddannelsen strækker sig typisk over 6 til 8 uger og består af 6 undervisningsdage, 1 dags supervision og eksamenssparring forud for eksamen. Hertil skal påregnes 3 dages selvstændig eksamensforberedelse.

Tag uddannelsen som åben uddannelse

Det er også muligt at tage denne uddannelse i coaching og konflikthåndtering som åbent kursus. Læs mere om dine muligheder for at tage kurset på åbne hold!

Commitment Lab

Commitment Lab

Som professionel udbyder har Commitment Lab specialiseret sig i ledelse, HR, kommunikation, teambuilding, strategi & organisation på et erhvervspsykologisk plan. Som professionelle praktikere, er vores fornemmeste opgave at sparre og guide mennesker og organisationer til at yde deres bedste, meningsfuldt...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

Få svar på dine spørgsmål om Coaching og konflikthåndtering (AU) - Væredygtig ledelse og psykologisk sundhed med kognitiv dialog
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinformation til Commitment Lab

Commitment Lab

Stentoften 14
3140 Ålsgårde

Telefon: 31170917

Få information

Udfyld formularen for mere information om Coaching og konflikthåndtering (AU) - Væredygtig ledelse og psykologisk sundhed med kognitiv dialog

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 6 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase