Viser 1-20 af 41
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 41
1
2
3

Personlig Effektivitet - Lær at strukturere og planlægge din hverdag

Mange danskere går rundt og føler sig stresset i sin hverdag - hvordan kan man nå at arbejde, træne, se venner og familie, slappe af, lave mad og måske er der også nogle unger der skal tages af? Et kursus i personlig effektivitet vil netop give dig værktøjerne til at strukturere din hverdag bedre, så du kan få det optimale ud af din tid. Ved nogle små justeringer vil du opleve en kæmpe forskel som kan være med til at reducere din stress. 

Personlig Effektivitet - Lær at strukturere og planlægge din hverdag

Hvad lærer man på et kursus i personlig effektivitet?

Der er et bredt udbud af kurser indenfor personlig effektivitet, men størstedelen af kurserne underviser dig i at:

  • Øge bevidstheden om tidsrøvere og overspringshandlinger så du bedre kan skære disse fra
  • Give dig værktøjer til at finde ro i en stresset hverdag
  • Hjælper dig med at bryde dårlige vaner der gør din hverdag mere presset 
  • Prioritering og strukturering af tid og aktiviteter
  • Hjælp til hvordan man laver realistiske to-do lister 

Ved at blive hjulpet på vej på disse områder som primært handler om strukturering af opgaver, tidsforbrug og mindfulness, vil du blive mere effektiv og mindre stresset. Derudover vil din arbejdsplads højst sandsynligt også opleve et udbytte af at du er blevet bedre til at planlægge din hverdag i form af en gladere og mindre stresset medarbejder. Generelt set vil alle omkring dig opleve en ændring: større overskud, mere energi og i bund og grund bare et gladere menneske. 

Hvem er målgruppen?

Kurserne henvender sig stort set til alle der føler sig stressede og/eller har et behov for at få hjælp til at strukturere sin hverdag. Oftest er det travle medarbejdere og ledere med mange arbejdsopgaver som tilmelder sig kurserne. Men hvis du savner ro, koncentration og overblik i din hverdag, er et kursus i personlig effektivitet stærkt anbefalelsesværdigt. 

Derudover kan det være en rigtig god ide at tage sådan et kursus selvom ikke føler sig stresset, da det er bedst at tage i opløbet. Det vil sige, hvis du enten ved du går en travl periode i møde eller blot ønsker viden om det, så kan det være en god ide at tage kurset. Hvis man er meget stresset kan det være svært at finde tiden til at tage et kursus, hvorfor det kan være en god ide at tage kurset før man går ned med stress. 

Hvor kan man tage et kursus i personlig effektivitet?

Kurserne udbydes landet over af forskellige udbydere, du kan blandt andet tage et kursus i personlig effektivitet i København, Århus, Kolding, Aalborg, Odense, Herning, Randers og mange andre steder. Derudover er det også muligt at tage kurset som fjernundervisning, hvor du bliver undervist online via din computer. 

Hvad er prisen og hvor lang tid tager det?

Da udbyderne er mange varierer både priserne og kursuslængden. Fjernundervisningskurser er typisk billigere og giver adgang til kursusmaterialet fra distancen. På den måde kan man selv styre hvor og hvornår man vil tage kurset. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Relaterede kategorier