Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Coachuddannelse - Stresshåndtering og personlig power

Coach Focus
Startdatoer
Århus
06-09-2021   (Dansk)
33.310 DKK
10-01-2022   (Dansk)
33.310 DKK
05-09-2022   (Dansk)
33.310 DKK

Coachuddannelse - Stresshåndtering og personlig power

Coach uddannelse - stresshåndtering og Personlig Power

7 moduler – 175 timers undervisning og coaching

 • Bliv Professionel Coach og modtag mentorcoaching
 • Styrk dine faglige og personlige kompetencer
 • Lær at motivere andre til at tage ansvar for sig selv
 • Få kompetencer til at bryde uhensigtsmæssige vaner
 • Opnå certificering med ICF godkendte coaches
 • Lær at reducere og håndtere stress hos dig selv og andre
 • Få værktøjer til at ændre uhensigtsmæssige livsmønstre
 • Fokuser på mental velvære, sundhed og trivsel

Når du i forvejen er certificeret coach, kan du efter gennemført stresscoachuddannelse blive certificeret som stresscoach. Med en stresscoach uddannelse får du viden og redskaber til at stresscoache personer med stress.

Coachuddannelse og stresscoachuddannelse i Aarhus med certificering og mentorcoaching

Du får:

 • Uddannelse i 7 moduler med 175 timer fordelt på moduler og telekonferencer med næsten 20 timer pr. uge
 • 100 timers coachuddannelse
 • 65 timers stresscoachuddannelse
 • 10 timers mentorcoaching med dokumentation
 • 6 timers individuel coaching med professionel coach
 • 20 timers telekonferencer imellem modulerne
 • Minimum 15 timers øvesessions internt
 • Minimum 20 timers øvesessions med externe fokuspersoner
 • Undervisningsmateriale – kompendier til de 5 moduler
 • Kvalificering og certificering som coach og stresscoach fra ICF certificerede undervisere og mentorcoaches

Indhold på coachuddannelse og stresscoachuddannelse:

Modul 1. Dig selv som coach - Mestring af kommunikation og dine egenskaber som coach

Her arbejder vi med kommunikationen og vender negative udsagn fra begrænsende forestillinger til positive og udviklende forestillinger, hvor fokus er på muligheder og ressourcer. Vi arbejder med at stille effektive spørgsmål og definition af målafklaring ved hjælp af en klar og veldefineret struktur, hvor GROW modellen er central. Aktiv lytning, anerkendelse, adskillelsesevnen, alenehedsevnen og abstraktionsevnen er her centrale egenskaber, som vi udfordrer såvel personligt som fagligt i coaching med feedback ved alle coachsessioner.

Modul 2. Kend dine indre ressourcer og skab din egen fremtid – Arbejde med kommunikation og forventninger – Hvad er kommunikation? Her arbejder vi med af egen kommunikation og forventninger med fokus på at forbedre egne og andres præstationer. Vi bliver specifikke i definitionen af, hvad vi forventer af hvem, hvordan og hvornår. Vi anvender repræsentationssystemer og submodaliteter og går i dybden med at undersøge vores interne og eksterne kommunikation, og hvordan vi selv kan skabe balance i vores liv. Vi arbejder med at skabe følelsesmæssig balance og balance mellem følelser og fornuft. Som udgangspunkt lærer vi at tage ansvar for os selv for at kunne hjælpe andre.

Modul 3. Skab positive strategier og handlemønstre – Kommunikation på et dybere plan

Vi går et spadestik dybere i forståelsen og anvendelsen af værktøjer til at bryde begrænsende adfærdsmønstre og frigøre potentialer og ressourcer. Vi udforsker metoder til at skabe successtrategier og arbejder med livshjulet som omdrejningspunkt for væsentlige fokusområder.

Modul 4. Find nøglen til din indre drivkraft og din vej til succes. Evnen til målrettet brug af motivations skabende kommunikation og indre styring

Vi arbejder værdibaseret og anvender AI – Appreciative Inquiry til værdiafklaring i teams og for enkeltpersoner. Metoden til afdækning af værdier, vision og mission for enkeltpersoner, giver klarhed, motivation og fokus på værdiopfyldelse. Værktøjerne til afdækning af værdier m.v. kan ligesom de øvrige værktøjer anvendes i et bredere perspektiv. Den konkrete anvendelse på egen situation og øvelsen af værktøjerne på andre, giver viden og personlig og faglig styrke til at anvende værktøjerne i den virkelighed, som vi er en del af. For en leder vil det være naturligt at anvende værktøjerne i udviklingen af egen arbejdsplads. Der er afsluttende certificering som coach, der ligesom uddannelsen understøtter de 11 kernekompetencer i ICF - International Coachfederation.

Modul 5. Strategier til stressreduktion og stresshåndtering – Reducer og håndter stress

Med udgangspunkt i viden om, hvad stress er og de vigtigste stresssymptomer, sætter vi fokus på værktøjer til stressreduktion, der afhjælper overbelastning af krop og hoved. Vi afdækker stressfaktorer, og stressudløsere og får værktøjer til stresshåndtering i kommende situationer. Deltageren får redskaber til at registrere stresssymptomer hos sig selv og andre og til at reagere konstruktivt og proaktivt på stressreaktioner og konflikt situationer. Endelig arbejder vi med at bryde stressmønstre gennem effektiv stresscoaching.

Modul 6. Stresshåndtering og personlig power – Stresscoaching der bryder stressmønstre

Vi anvender repræsentationssystemer og submodaliteter til at arbejde med stresscoaching og bryder stressmønstre. Vi arbejder med offerrolle og med redskaber til at tage ansvaret for eget liv. Deltageren anvender stresscoaching til at bryde egne og andres stressmønstre og være proaktiv frem for reaktiv. Deltageren kan herefter arbejde med en kombination af stressreduktion, stresshåndtering og stresscoaching i øvelse med eksterne fokuspersoner og på telekonferencer i coaching med feedback.

Modul 7. Værktøjer til stresscoaching – Opnå trivsel og balance med stresscoaching

Deltageren arbejder videre med erfaring og nye værktøjer til stresscoaching og bryder stressmønstre. Deltageren arbejder med flere niveauer og sværhedsgrader i stresscoaching. Stresscoaching indeholder effektive redskaber til at bryde stressmønstre. Vi arbejder med neuroscience og stresscoaching, hvor vi har fokus på den emotionelle hjernes betydning for stress/trivsel.

Samtidig medfører coachingen en positiv personlig proces i den stressedes liv, hvor den stressede skal integrere de nye positive livsmønstre. Personen tager ansvaret for sit eget liv og får nye og sunde prioriteringer i hverdagen, der skaber balance og trivsel i livet som sådan. Deltageren lærer at anvende stressreduktion, stresshåndtering og stresscoaching til at hjælpe sig selv og andre. Der er afsluttende certificering, hvor deltageren demonstrerer færdigheder som stresscoach.

Internationalt Certificeret Coach i ICF, International Coach Federation

Jytte Dalgaard, Leder af Coach Focus

 • uddannet som socialrådgiver og Cand. Scient. Adm med diplom i personaleledelse og servicepsykologi
 • har mange års erfaring som leder og konsulent med virksomheds-, personale, uddannelses- og projektudvikling. Fra 1985 til 1994 i Nuuk, Grønland, og siden 1994 i Danmark
 • er uddannet NLP Master og hypnoterapeut.
 • er Certificeret Coach med en Systemisk Coachuddannelse og en NLP coachuddannelse
 • er Certificeret Stresscoach  og aktiv i forskellige coachnetværk.
 • er internationalt certificeret coach på PCC niveau fra ICF - International Coach Federation i USA.
 • Deltager hvert år i opkvalificering med anerkendte danske og udenlandske eksperter indenfor Psykologi, Coaching, Teamcoaching, Stresscoaching,  Ledercoaching, Organisationspsykologi og  Neuroscience.

I 2013 var Jytte præsident for ICF Danmark. ICF, International Coach Federation er den største internationale organisation for coaches, som har et unikt certificeringssystem, som garanterer minimumskrav for ICF coaches, der kontinuerligt tilbydes kompetenceudvikling og opkvalificering på coach konferencer, uddannelser og kurser.

Jytte er kendt og respekteret for at sætte fokus på udvikling og resultater for mennesker og organisationer.

Ane Dalgaard, Bent Wagner,  Assistenter på uddannelsen

Ane er uddannet pædagog og Cand.pæd.pæd.psyk. fra Århus Universitet.med erfaring inden for forskellige institutioner og som kontaktperson og coach for børn, børn, unge og børnefamilier.

Ane er uddannet coach og stresscoach i 2005 og er internationalt certificeret coach fra ICF -  USA

Bent har diplom i personaleledelse og servicepsykologi og i markedsføring. Bent er uddannet NLP master, som coach og stresscoach i 2006 og er internationalt certificeret coach fra ICF - USA. Bent har mange års erfaring og succes i arbejdet med unge, der har oplevet vanskeligheder i tilpasning til det traditionelle skolesystem.

Certificering

Der er certificering som coach, der understøtter de 11 kernekompetencer i ICF. International Coach Federation.

Der er afsluttende certificering, hvor deltageren demonstrerer kompetencer  som stresscoach.

Pris

Ved tilmelding til Coach uddannelsen og Stresscoachuddannelsen samtidigt opnår du 10% prisreduktion på Stresscoachuddannelsen.

Pris for Coachuddannelse er kr. 19.900 excl. Moms

Pris for Stresscoachuddannelse er kr. 14.900 excl. Moms

Pris ved tilmelding til begge uddannelser samtidigt er: kr. 33.310,- excl. Moms

Coach Focus

Professionelle coachuddannelser og coachingkurser

Coach Focus samarbejder med anerkendte konsulentvirksomheder og afholder kurser og uddannelser, der giver dig professionelle kompetencer inden for coaching, stresshåndtering, ledelse og meget mere. Med en uddannelse fra Coach Focus får du indblik i værktøjer, der hjælper mennesker og organisationer med...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til Coach Focus

Coach Focus

Snærildvej 57
8300 Odder


Få information

Udfyld formularen for mere information om Coachuddannelse - Stresshåndtering og personlig power

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: