Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Coach uddannelse - med certificering og mentorcoaching

Coach Focus
Startdatoer
Nuuk
28-01-2020   (Dansk)
39.800 DKK
18-08-2020   (Dansk)
39.800 DKK

Coach uddannelse - med certificering og mentorcoaching

Coachuddannelse i Nuuk - med certificering og mentorcoaching 

Vil du styrke dine faglige og personlige kompetencer som coach? Så er vores coachuddannelse i Nuuk noget for dig! Med uddannelsen bliver du klædt på til at varetage rollen som professionel coach, mens du løbende får mentorcoaching. Efter endt uddannelse er du kvalificeret til en international coach certificering. 

Dit udbytte: Certificering som Professionel Focus Coach

Coachuddannelse og stresscoaching i Nuuk med certificering og mentorcoaching

Tilmeld dig vores professionelle coachuddannelse i Nuuk og få:

 • Kvalificering og certificering som coach indenfor de 11 kernekompetencer
 • 4 timers individuelle coachsessioner med professionel coach
 • 130 timers coachuddannelse - som støtter op om ICF`s 11 kernekompetencer
 • 10 timers mentorcoaching med dokumentation
 • Minimum 20 timers øvesessioner
 • 10 timers telekonferencer
 • Undervisningsmateriale - kompendier til de 4 moduler
 • Kvalificering og certificering som coach fra ICF certificerede undervisere og mentorcoaches

 

  Hvad siger tidligere deltagere om Coach uddannelsen i Grønland?

  "Uddannelsen har på en varm og indfølende måde klarlagt mine egne potentialer til gavn for mig og andre. Uddannelsen har givet mig redskaber og muligheder, som jeg vil bruge i mit liv. Uddannelsen har lært mig, at alle har svaret hos/i sig selv. Jeg kan med forståelse, min empati og min interesse i andre mennesker stille spørgsmål og understøtte andre i deres udvikling"

  - Rosemarie Elsner

  ”Uddannelsen hos Coach Focus har været en fantastisk oplevelse, som gør, at jeg har startet en udviklingsrejse. Forløbet har været velplanlagt, hårdt og professionelt. Netop denne professionalisme har været nødvendig for, at jeg kunne indgå i forløbet med 100% tro på det. Underviseren besidder en enorm faglig og personlig kompetence, der kommer til udtryk gennem rolig og målrettet undervisning”.

  - Maliina Abelsen

  ”Jeg kan i høj grad bruge min coachuddannelse i mit nuværende job som HR-konsulent samt som privatperson. Jeg har især fået værktøjer, som jeg også kan bruge i min hverdag, både professionelt/fagligt og som privatperson. Det har været en udbytterig rejse for mig og et meget vigtigt led i min personlige udvikling. Det har givet mig så meget, at jeg nu også kan være med til at gøre en forskel her i samfundet”.

  - Katrine Andersen, HR- konsulent

  "Det er den bedste investering i mig selv, jeg nogen sinde har gjort. Jeg er så taknemlig for, at coachuddannelsen kom til mig på rette tid. Jeg arbejder indefra og ud. Jeg er i fuld kontakt med mine kerneværdier"

  - Kaalat Møller Kardel

  Undervisere på coaching uddannelsen

  Jytte Dalgaard, Leder af Coach Focus

  • uddannet som socialrådgiver og Cand. Scient. Adm med diplom i personaleledelse og servicepsykologi
  • har mange års erfaring som leder og konsulent med virksomheds-, personale, uddannelses- og projektudvikling. Fra 1985 til 1994 i Nuuk, Grønland, og siden 1994 i Danmark
  • er uddannet NLP Master og hypnoterapeut.
  • er Certificeret Coach med en Systemisk Coachuddannelse og en NLP coachuddannelse
  • er Certificeret Stresscoach  og aktiv i forskellige coachnetværk.
  • er internationalt certificeret coach på PCC niveau fra ICF - International Coach Federation i USA.
  • Deltager hvert år i opkvalificering med anerkendte danske og udenlandske eksperter indenfor Psykologi, Coaching, Teamcoaching, Stresscoaching,  Ledercoaching, Organisationspsykologi og  Neuroscience.

  I 2013 var Jytte præsident for ICF Danmark. ICF, International Coach Federation er den største internationale organisation for coaches, som har et unikt certificeringssystem, som garanterer minimumskrav for ICF coaches, der kontinuerligt tilbydes kompetenceudvikling og opkvalificering på coach konferencer, uddannelser og kurser.

  Jytte er kendt og respekteret for at sætte fokus på udvikling og resultater for mennesker og organisationer.

  Ane Dalgaard, Bent Wagner,  Assistenter på uddannelsen

  Ane er uddannet pædagog og Cand.pæd.pæd.psyk. fra Århus Universitet.med erfaring inden for forskellige institutioner og som kontaktperson og coach for børn, børn, unge og børnefamilier.

  Ane er uddannet coach og stresscoach i 2005 og er internationalt certificeret coach fra ICF -  USA

  Bent har diplom i personaleledelse og servicepsykologi og i markedsføring. Bent er uddannet NLP master, som coach og stresscoach i 2006 og er internationalt certificeret coach fra ICF - USA. Bent har mange års erfaring og succes i arbejdet med unge, der har oplevet vanskeligheder i tilpasning til det traditionelle skolesystem.

  International coach certificering

  International Coach FederationEfter gennemført uddannelse, certificering og mentorcoaching kan du gå direkte til den Den Internationale Certificering, som består af en ansøgning via ICF`s hjemmeside med dokumentation fra Coach Focus for coachuddannelse og mentorcoaching.

  Professionel Certified CoachDesuden skal du fremvise din egen dokumentation for i alt 100 timers coach sessioner og en lydfil med den coach session, som du vil lægge til grund for en vurdering af dine coach kompetencer med henblik på international godkendelse af din coaching på ACC niveau. Du kan vælge at anvende optagelsen fra din coach session til certificeringen hos Coach Focus som dokumentation.

  Derudover skal alle, der søger international certificering hos International Coach Federation gennemføre en skriftlig eksamen i form af en elektronisk multiple choice test.

  Pris

  Pris for vores coachuddannelse i Nuuk: 39.800 kr.

  Coach Focus

  Coach Focus

  Professionelle coachuddannelser og coachingkurser

  Coach Focus samarbejder med anerkendte konsulentvirksomheder og afholder kurser og uddannelser, der giver dig professionelle kompetencer inden for coaching, stresshåndtering, ledelse og meget mere. Med en uddannelse fra Coach Focus får du indblik i værktøjer, der hjælper mennesker og organisationer med...


  Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

  Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

   

  Kontaktinformation til Coach Focus

  Coach Focus

  Snærildvej 57
  8300 Odder


  Få information

  Udfyld formularen for mere information om Coach uddannelse - med certificering og mentorcoaching

  Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
  Evalueringer
  Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.