Vis finduddannelse.dk som: Mobile


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Coach Focus

Coach Focus Coachuddannelse

Professionelle coachuddannelser og coachingkurser

Coach Focus samarbejder med anerkendte konsulentvirksomheder og afholder kurser og uddannelser, der giver dig professionelle kompetencer inden for coaching, stresshåndtering, ledelse og meget mere.

Med en uddannelse fra Coach Focus får du indblik i værktøjer, der hjælper mennesker og organisationer med at udvikle og bruge alle potentialer. Værktøjerne giver dig også muligheden for at identificere og opnå de vigtigste mål og resultater.

Derfor skal du tage et kursus fra Coach Focus

Der er ingen grund til at fastholde et liv i skyggen med angst, bekymring, mistillid og stress, når det i stedet er muligt at få glæde, positiv udvikling, tillid, ro, energi og handlekraft ved at få ryddet op i de mønstre, der har hobet sig op i tidens løb. Kort sagt er vi selv medskabere af vores egen lykke.

Måske kræver det, at vi ved, hvilke resultater vi ønsker at opnå, og at vi går målrettet efter at nå dem, også selvom det kræver, at vi skal forcere forhindringer hos os selv. Med professionel coaching kan vi hjælpe dig med at finde vej ud af skyggen og frem i lyset.

Vi hjælper mennesker til at opnå trivsel og balance

Vi videreformidler effektive redskaber gennem vores coachuddannelse, stresscoachuddannelse, lederkurser og workshops. Vi understøtter andre mennesker i at anvende effektive redskaber til sig selv og til andre, ligesom vi giver individuel coaching. Det er altså muligt at ændre sin tilstand, sin selvopfattelse, sin energi og sit overskud.


Vis alle uddannelser afholdt hos Coach Focus

Uddannelser

Kontakt mig

Kom I kontakt med Coach Focus
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontakt

Coach Focus

Snærildvej 57
8300 Odder

Telefon: +45 2681 7500
www.coachfocus.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Coach Focus

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer

Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Kundecase
Zara Celik, Underviser og vejleder

Min uddannelse til professionel coach har været et helt fantastisk, positivt og lærerigt forløb. Jeg har på uddannelsen tilegnet mig viden om, hvordan man kan få mennesket, der er kørt fast i negative mønstre, til at komme på rette/positive vej, ved at lytte aktivt og stille de ”rigtige” spørgsmål.

Læs mere
Maliina Abelsen, Leder

Coachuddannelsen hos Coach Focus har været en fantastisk oplevelse, som gør, at jeg har startet en udviklingsrejse. Forløbet har været velplanlagt, hårdt og professionelt. Netop denne professionalisme har været nødvendig for, at jeg kunne indgå i forløbet med 100% tro på det.

Læs mere
Marlene Jensen, Selvstændig

Uddannelsen hos Coach Focus har været et rigtig godt supplement til den coachuddannelse, jeg har i forvejen. Min coaching har meget hurtigt udviklet sig positivt. De individuelle coachsessioner har givet mig mere bevidsthed, som er med til at ændre min hverdag i en positiv retning. Jytte har en særlig god og dyb coaching stil.

Læs mere
Camilla Kristensen, Kommunikatio...

En super uddannelse som har beriget mig med en masse redskaber til brug i arbejdet med mennesker, og som derudover er et godt supplement til min baggrund indenfor kommunikation. De varmeste anbefalinger herfra.

Læs mere