Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Professionelle coachuddannelser og coachingkurser

Coach Focus samarbejder med anerkendte konsulentvirksomheder og afholder kurser og uddannelser, der giver dig professionelle kompetencer inden for coaching, stresshåndtering, ledelse og meget mere.

Med en uddannelse fra Coach Focus får du indblik i værktøjer, der hjælper mennesker og organisationer med at udvikle og bruge alle potentialer. Værktøjerne giver dig også muligheden for at identificere og opnå de vigtigste mål og resultater.

Derfor skal du tage et kursus fra Coach Focus

Der er ingen grund til at fastholde et liv i skyggen med angst, bekymring, mistillid og stress, når det i stedet er muligt at få glæde, positiv udvikling, tillid, ro, energi og handlekraft ved at få ryddet op i de mønstre, der har hobet sig op i tidens løb. Kort sagt er vi selv medskabere af vores egen lykke.

Måske kræver det, at vi ved, hvilke resultater vi ønsker at opnå, og at vi går målrettet efter at nå dem, også selvom det kræver, at vi skal forcere forhindringer hos os selv. Med professionel coaching kan vi hjælpe dig med at finde vej ud af skyggen og frem i lyset.

Vi hjælper mennesker til at opnå trivsel og balance

Vi videreformidler effektive redskaber gennem vores coachuddannelse, stresscoachuddannelse, lederkurser og workshops. Vi understøtter andre mennesker i at anvende effektive redskaber til sig selv og til andre, ligesom vi giver individuel coaching. Det er altså muligt at ændre sin tilstand, sin selvopfattelse, sin energi og sit overskud.


Vis alle uddannelser afholdt hos Coach Focus

Uddannelser

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Coach Focus og høre mere om deres uddannelser.

Kontakt

Coach Focus

Snærildvej 57
8300 Odder

Telefon: +45 2681 7500
www.coachfocus.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Coach Focus

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer

Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.