Vis finduddannelse.dk som: Mobile

NadiaFerhat

Chok Release Academy - Nadia Ferhat

Du er ikke det, du har oplevet. Du er fuld af livskraft! Men uforløste oplevelser hænger fast i nervesystemet og spænder ben for vores evne til at leve et frit liv. Når vi har et roligt nervesystem, så er vi fulde af livskraft. Når der er uro i nervesystemet, bliver vores mentale tilstand udfordret.

Nadia Ferhat står bag Chok Release Academy og er uddannet Essentiel Integrativ Psykoterapeut. Gennem hendes mere end 20 års erhvervserfaring som terapeut, har hun beskæftiget sig med karriererådgivning, kompetenceudvikling, undervisning af kommende psykoterapeuter, fungeret som supervisor og været censor ved Psykoterapeut-uddannelsen.

Nadia Ferhat har udviklet den nyere behandlingsmetode, der hedder Chok Release. Hun har sammenkogt de mest kraftfulde terapeutiske redskaber og har skabt den ny behandlingsmetode, der tager udgangspunkt i nervesystemet, som husker vores chok og traumer. Behandlingsmetoden Chok Release forløser de fastlåste chok og traumer på en håndgribelig måde for både behandlere og klienter, der ikke skal genopleve traumerne, men tage afsæt i de sansekodninger, som nervesystemet husker, og som bliver ved med at tricke kroppen.

Om Chok Release

I 2014 begyndte Nadia Ferhat at uddanne terapeuter, socialarbejdere etc. i metoden på Chok Release Master uddannelsen. I dag bruges metoden både i private virksomheder og i det offentlige, og Chok Release Academy er det eneste sted i landet, man kan få uddannelsen.

Se mere på nadiaferhat.com

Chok Release metoden er udviklet på baggrund af mange års erfaringer og med en dyb nysgerrighed for menneskers forandringsprocesser.

Hun tilbyder i dag foredrag, workshops i virksomheder, 1:1 sessioner og uddannelse på Chok Release Academy.


Vis alle uddannelser afholdt hos Chok Release Academy

Uddannelser

Kursus
Coaching Længde By Gennemsnit Pris
Retur til livskraften Landsdækkende
Psykologi og terapi
Efteruddannelse i traume-terapi: Chok Release Master 6 Lektioner Århus
5,0 (6)
29.995 DKK
Styrk den mentale sundhed på arbejdspladsen Flere byer (2)

Kontakt mig

Kom I kontakt med Chok Release Academy
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontakt

Chok Release Academy

Undervisning foregår på NOR36
Norsmindevej 36A
8340 Malling

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 6 evalueringer

Margit Kaufmann
Jeg er glad for at have taget Chok Release Master uddannelsen som psykoterapiefteruddannelse til min essentiel integrativ psykoterapeutuddannelse. Jeg har integreret læringen herfra i min terapi. Og jeg vil gerne fremhæve, at mine chokforløsninger er blevet mere effektive, hvilket jeg selvfølgelig er meget glad for.
Rikke
En utrolig levende og inspirerende underviser, der evner at formidle et alvorligt emne gennem medmenneskelig kærlighed og humor. Man opnår kompetencer, der sætter en i stand til effektivt at behandle chok og traumer.
Mette
Nadias kursus er fænomenalt. Jeg vidste noget om nervesystemet før jeg påbegyndte uddannelsen, men det hele gav mening på en helt anden brugbar måde, da jeg havde afsluttet uddannelsen. Efterfølgende har jeg læst mig igennem flere traumebøger og jeg vender hele tiden tilbage til Nadias læring, fordi den sidder så godt fast, er så let at huske og...
Vis alt
Få information

Udfyld formularen for mere information om Chok Release Academy

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 6 evalueringer