Chok Release Academy

i Århus (+ 2 lokationer)
Få mere information om udbyderen

Chok Release Academy

NadiaFerhat

Chok Release Academy - Nadia Ferhat

Du er ikke det, du har oplevet. Du er fuld af livskraft! Men uforløste oplevelser hænger fast i nervesystemet og spænder ben for vores evne til at leve et frit liv. Når vi har et roligt nervesystem, så er vi fulde af livskraft. Når der er uro i nervesystemet, bliver vores mentale tilstand udfordret.

Nadia Ferhat står bag Chok Release Academy og er uddannet Essentiel Integrativ Psykoterapeut. Gennem hendes mere end 25 års erhvervserfaring som terapeut, har hun beskæftiget sig med karriererådgivning, kompetenceudvikling, undervisning af kommende psykoterapeuter, fungeret som supervisor og været censor ved Psykoterapeut-uddannelsen. 

Nadia Ferhat har udviklet den nyere behandlingsmetode, der hedder Chok Release. Hun har sammenkogt de mest kraftfulde terapeutiske redskaber og har skabt den ny behandlingsmetode, der tager udgangspunkt i nervesystemet, som husker vores chok og traumer. Behandlingsmetoden Chok Release forløser de fastlåste chok og traumer på en håndgribelig måde for både behandlere og klienter, der ikke skal genopleve traumerne, men tage afsæt i de sansekodninger, som nervesystemet husker, og som bliver ved med at tricke kroppen.

Om Chok Release

I 2014 begyndte Nadia Ferhat at uddanne terapeuter, socialarbejdere etc. i metoden på Chok Release Master uddannelsen. I dag bruges metoden både i private virksomheder og i det offentlige, og Chok Release Academy er det eneste sted i landet, man kan få uddannelsen.

Se mere på nadiaferhat.com

Chok Release metoden er udviklet på baggrund af mange års erfaringer og med en dyb nysgerrighed for menneskers forandringsprocesser.

Hun tilbyder i dag workshops til private, organisationer og institutioner, online kursus for forældre, 1:1 sessioner, forældresparring og uddannelse på Chok Release Academy. Desuden udvikler Nadia Ferhat på et samarbejde med skoler om projektet 'Jeg er betydningsfuld', der skal sikre bedre trivsel og et stærkere mentalt helbred for børn og unge.


Vis alle uddannelser afholdt hos Chok Release Academy

Uddannelser

Kursus
Psykologi og terapi Længde By Gennemsnit Pris
Efteruddannelse i traume-terapi: Chok Release Master 6 Lektioner Århus
5,0 (6)
29.995 DKK
Jeg er betydningsfuld Flere byer (2)
Familieterapeut / Familievejleder
Forældrekursus: Undgå konflikter og mistrivsel - Den betydningsfulde forælder Online 600 DKK

Kontakt mig

Få information

Kom I kontakt med Chok Release Academy
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontakt

Chok Release Academy

Undervisning foregår på NOR36
Norsmindevej 36A
8340 Malling

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 6 evalueringer
Evaluer udbyderen her!
5/5
Margit Kaufmann
28 sep 2022
Anbefaling af Chok Release Master efteruddannelsen

Jeg er glad for at have taget Chok Release Master uddannelsen som psykoterapiefteruddannelse til min essentiel integrativ psykoterapeutuddannelse. Jeg har integreret læringen h...

Vis alt
5/5
Rikke
27 sep 2022
Effektiv chok/traume behandling.

En utrolig levende og inspirerende underviser, der evner at formidle et alvorligt emne gennem medmenneskelig kærlighed og humor. Man opnår kompetencer, der sætter en i stand ti...

Vis alt
5/5
Mette
21 sep 2022
Det hele giver meget mere mening nu

Nadias kursus er fænomenalt. Jeg vidste noget om nervesystemet før jeg påbegyndte uddannelsen, men det hele gav mening på en helt anden brugbar måde, da jeg havde afsluttet udda...

Vis alt
Sponsoreret