Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Talent for ledelse - Kickstart din lederkarriere

CfL
1 dag
Kursus
København
10.500 DKK ekskl. moms

Talent for ledelse - Kickstart din lederkarriere

Talent for ledelse - kickstart din lederkarriere

Talent for ledelse - bliv en bedre leder med intensivt lederkursus

Vil du gøre karriere som leder? Ved du hvad du går ind til? På kurset Talent for ledelse får du via testværktøjer og en intensiv dag indsigt i, hvad der skal til for, at du lykkedes som leder. Samtidig får du en vurdering af, om du har motivationen for at forfølge ledelse som en karrierevej.

Dit udbytte af kurset

Talent for ledelse er til dig som har lyst og motivation for ledelse. På kurset får du mulighed for at vurdere, om ledelse er noget for dig. Efter dagen ved du, hvad det kræver at arbejde med ledelse, og du kender din egen motivationsprofil. Du bliver i stand til at afgøre, om du vil påtage dig arbejdet med at blive en dygtig leder i din organisation.

Virksomhedens udbytte af kurset

Ved at sende en potentiel lederkandidat på Talent for ledelse får I mulighed for at vurdere, om  motivationen for ledelse er til stede. Ved brug af to konkrete testværktøjer og CfLs erfaringer med talentudviklingsprogrammer er vi med til at kigge ledertalentet efter i kortene, og I får en kandidat tilbage, som er afklaret om sine styrker og motivation i forhold til at vælge førstelinje-lederrollen.

Indhold på kurset

  • Vi forventer, at du har taget en afklarende samtale med din leder eller HR-afdeling om muligheden for at forfølge en lederkarriere.
  • Introduktion til formålet, indholdet og hvilket mindset vi forventer af dig foregår som en videostreaming, som du kan se, når det passer dig forud for kurset.
  • Udfyldelse af to testværktøjer online – læs mere om værktøjerne i de nedenstående links:
    • Karrieremodellen™giver dig et indblik i, hvad der motiverer og driver dig i dit faglige virke.
    • Decision Styles™undersøger dine beslutningsstile, som er afgørende i ledelse.

Individuel samtale med CfL-konsulent

Ca. 1-1½ måned efter kurset tilbydes du en individuel samtale med en CfL-konsulent. Du kan her vælge en 1-1-samtale med underviseren, men vi anbefaler, at du tager din leder eller en fra HR med til samtalen for at sikre forankring tilbage i organisationen.

Der vil efter endt forløb også være mulighed for en uforpligtende sparring med en kompetencerådgiver om relevante udviklingsforløb for at styrke din udvikling som leder.

Pris

Medlemmer: 8.925 kr. / Andre: 10.500 kr. (ex. moms)

CfL

Søger du efter en lederuddannelse, der er målrettet den aktuelle ledelsesdagsorden og som er "state of the art" i et globalt perspektiv? Tag din lederuddannelse hos CfL! Vi er Danmarks største ledelseshus, hvor vi arbejder med udvikling baseret på den...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til CfL

CfL

Folke Bernadottes Allé 45
2100 København Ø

Telefon: +45 7023 0022
www.cfl.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Talent for ledelse - Kickstart din lederkarriere

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.