Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Strategisk HR og digital transformation

CfL
2 dage
Kursus
I hele landet, København
11.700 DKK ekskl. moms

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Digital transformation stiller nye krav til HR’s rolle og funktion. Få nye metoder og viden, der styrker din evne til at arbejde strategisk med at udvikle organisationens digitale kompetencer og kultur.

Kursets indhold:

Kurset giver dig viden og metoder til at skærpe din og HR’s strategiske rolle i en digital transformation. Du får indsigt og kompetencer til at gøre HR til en stærk strategisk forandringsdriver, der forstår at spille tæt sammen med både ledelsen og medarbejderne. 

Når organisationen skal forandre sig hurtigt, kan det påvirke og ændre både jeres organisatoriske struktur, samarbejdsrelationer og processer. Derfor giver kurset dig et indblik i, hvad der skal til for at lykkes med en digital transformation og med at skabe en digital kultur og et digitalt mindset i organisationen. 

Det er HR’s opgave at sikre, at medarbejdernes kompetencer matcher organisationens ambitioner. På kurset lærer du blandt andet at analysere organisationens modenhed og at levere en digital kompetencestrategi, der matcher forretningen. Du får samtidig viden og metoder til at sikre et godt samarbejdsklima og et godt psykisk arbejdsmiljø

Pris

Om udbyderen

Søger du efter en lederuddannelse, der er målrettet den aktuelle ledelsesdagsorden og som er "state of the art" i et globalt perspektiv? Tag din lederuddannelse hos CfL! Vi er Danmarks største ledelseshus, hvor vi arbejder med udvikling baseret på den...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

CfL

Folke Bernadottes Allé 45
2100 København Ø

Telefon: +45 7023 0022
www.cfl.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Strategisk HR og digital transformation

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: