Kursus

SLII Experience™

CfL, i København (+1 lokationer)
Længde
2 dage
Pris
14.300 DKK ekskl. moms
Næste startdato
22 maj, 2024 (+6 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
2 dage
Pris
14.300 DKK ekskl. moms
Næste startdato
22 maj, 2024 (+6 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Startdato

Vælg mellem 6 startdatoer

22 maj, 2024

  • Holdundervisning
  • København

11 juni, 2024

  • Holdundervisning
  • Århus

20 august, 2024

  • Holdundervisning
  • København

1 oktober, 2024

  • Holdundervisning
  • København

12 november, 2024

  • Holdundervisning
  • Århus

3 december, 2024

  • Holdundervisning
  • København

Dit udbytte

  • Du lærer at anvende værktøjet til at arbejde med de ledelsesmæssige ressourcer, så du i samarbejde med dine medarbejdere kan opstille og nå afdelingens og organisationens mål.
  • Din egen indsigt i din foretrukne lederstil gør dig opmærksom på dit udviklingspotentiale som leder, og du kan koble denne viden til situationer fra din dagligdag, hvor du ikke har givet dine medarbejdere rette ledelse.
  • Du bliver trænet i effektiv kommunikation med det formål at udvikle dine medarbejderes kompetencer, selvtillid og motivation og herefter matche dem med de fire centrale ledelsesstile: instruerende, coachende, støttende og delegerende.
  • SLII® lærer dig at arbejde med ledelsesmæssige ressourcer, der relaterer sig direkte til virksomhedens strategi, mål og resultater.

Kursusbeskrivelse

Situationsbestemt ledelse

Lær at lede situationsbestemt  

Har du nogensinde tænkt over at du, ved at vælge den rigtige ledelsesstil, både kan nå virksomhedens mål, skabe øget arbejdsglæde hos dine medarbejdere og samlet set opnå et bedre resultat?

Hvordan sikrer du dig, at du udvikler dine medarbejdere optimalt, så de hurtigere bliver selvkørende ift. de mål og opgaver, de bliver stillet? Hvorfor giver det mening at være skarp til at vurdere dine medarbejderes behov for instruktion og støtte? Hvordan kan du vha. bedre kommunikation nå resultater, du ikke troede, var muligt? Lær at lede situationsbestemt, og skab et fælles sprog om ledelse.

Hvad er SLII®?

SLII® er en ledelsesfilosofi, hvor situationen og den enkelte medarbejder  er i fokus. Anvender man SLII® som sit ledelsesværktøj, er udgangspunktet, at man tilpasser måden at lede på, alt efter hvilken udfordring og medarbejder man står overfor.

SLII® bygger bro mellem medarbejderens kompetence og engagement, og til den ledelsesstil lederen vælger at anvende.

SLII® betegnes som et ledelsesværktøj, men faktisk er ideen også at medarbejderen inddrages. På den måde skaber man et fælles grundlag, eller sprog, for at opnå det bedste samarbejde mellem leder og medarbejder. I situationsbestemt ledelse ser man ledelse som et partnerskab, hvor det er naturligt, at medarbejderne tager medansvar for at blive ledet.

Forløb

SLII Experience™ er et meget praktisk orienteret kursus. Gennem hele forløbet underbygger vi teorien med praktiske øvelser. Fordelen ved dette er, at når du nemt kan implementere dine nye færdigheder, når du er tilbage i virksomhedens hverdag.

Vi gennemgår de grundlæggende elementer i teorien bag SLII®. Undervejs har vi fokus, på netop de problemer du oplever i forbindelse med din rolle som leder.

SLII® tager højde for de barrierer, der kan være, når modellen skal implementeres i virksomheden. I forløbet kigger vi derfor også på, hvilke udfordringer man kan møde, når man implementerer SLII® som ledelsesværktøj i virksomheden.

Materialet der bliver brug på kurset, vil være tilgængeligt online. Du får adgang til det før kurset, hvor det er en fordel at bruge et par timer på at forberede sig. Når kurset er slut har du også adgang til materialet om SLII® online. På den måde kan du nemt dele det med dine medarbejdere og nærmeste samarbejdspartnere.

Målgruppe

Kurset SLII Experience™ er både for helt nye ledere eller ledere med nogen erfaring. Det kan også være, at du har ledet i mange år, men søger inspiration til at løse nye ledelsesmæssige udfordringer. Du kan også være en del af en professionel ledergruppe, der nu har behov for et fælles, effektivt ledelsessprog.

Kurset henvender sig også til HR- eller organisationskonsulenter, som ønsker at blive certificeret i SLII® for at have kompetence til at afholde kurset SLII Experience™ i egen virksomhed.

Tidligere deltagere har blandt andet været fra følgende virksomheder:

  • AMBU
  • Chr. Hansen A/S
  • Danske Spil A/S
  • Lån og Spar Bank A/S
  • Rambøll Danmark A/S
  • Rockwool A/S
  • Vestas Wind Systems A/S

Video

Pris

Prisen for medlemmer er 12.200 kr. ekskl. moms, og prisen for ikke-medlemmer er 14.300 kr. ekskl. moms.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om SLII Experience™
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Evalueringer

Gennemsnit 4,8

Baseret på 34 evalueringer
Evaluer udbyderen her!
5/5
Ida
23 nov 2022

Extremely informative and usefull. Good mix between theoretical knowledge and practical exercises.Using examples from our own job enables us to better go back and integrate lear...

Vis alt
4/5
Jacob
22 nov 2022

good examples

5/5
Stine
21 nov 2022

Very intuitive tool that is easy to understand and use in the daily work.

CfL
Folke Bernadottes Allé 45
2100 København Ø

Søger du efter en lederuddannelse, der er målrettet den aktuelle ledelsesdagsorden og som er "state of the art" i et globalt perspektiv? Tag din lederuddannelse hos CfL! Vi er Danmarks største ledelseshus, hvor vi arbejder med udvikling baseret på den...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret