Vis finduddannelse.dk som: Mobile

SLII® II (grundforløb) - Blanchard

CfL
Kursus
København, Århus
14.300 DKK ekskl. moms

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Situationsbestemt ledelse

Situationsbestemt ledelse - sådan bliver du en bedre leder

Hvordan sikrer du dig, at du udvikler dine medarbejdere optimalt, så de hurtigere bliver selvkørende ift. de mål og opgaver, de bliver stillet? Hvorfor giver det mening at være skarp til at vurdere dine medarbejderes behov for instruktion og støtte? Hvordan kan du vha. bedre kommunikation nå resultater, du ikke troede, var muligt? Lær at lede situationsbestemt, og skab et fælles sprog om ledelse.

Derfor skal du et kursus i Situationsbestemt Ledelse® II?

Du skal tage et kursus i situationsbestemt ledelse, fordi: 

Du udvikler dig som leder

Dels giver kurset dig en håndgribeligt metode til at udvikle dine kompetencer som leder. Hvad enten du er helt ny leder, eller du allerede har ledelseserfaring. Du får indsigt i, hvilken ledelsesstil der på nuværende tidspunkt er din fortrukne. Og dermed hvilket potentiale du har for at udvikle dig.
Vi tager udgangspunkt i konkrete hændelser fra din dagligdag, hvor du ikke har givet dine medarbejdere den rette ledelse. Med udgangspunkt i SLII® ser vi på, hvordan du kunne have taklet episoden anderledes. Altså du lærer at lede efter situationen.

Du får et fælles sprog med dine medarbejdere

Du lærer at veksle mellem forskellige ledelsesstile, så du kan matche den rigtige stil med den enkelte medarbejders niveau i kompetence og engagement. Dermed får du det bedste grundlag for at udvikle dine medarbejderes kompetencer, selvtillid og motivation.

Du udnytter dine ledelsesmæssige ressourcer optimalt

Vi træner, hvordan dine ledelsesmæssige ressourcer kan udnyttes optimalt, så du i samarbejde med dine medarbejdere kan nå afdelingen og virksomhedens mål. Kurset i situationsbestemt ledelse har selvfølgelig også fokus på at din virksomhed skal udvikle sin forretning og skabe resultater.

Kursusforløb

Hvordan forløber grundforløbet i SLII?

Grundforløbet i Situationsbestemt ledelse II er meget praktisk orienteret kursus. Gennem hele forløbet underbygger vi teorien med praktiske øvelser. Fordelen ved dette er, at når du nemt kan implementere dine nye færdigheder, når du er tilbage i virksomhedens hverdag.

Vi gennemgår de grundlæggende elementer i teorien bag Situationsbestemt Ledelse. Undervejs har vi fokus, på netop de problemer du oplever i forbindelse med din rolle som leder.

I Situationsbestemt ledelse er der taget højde for de barrierer, der kan være, når modellen skal implementeres i virksomheden. I forløbet kigger vi derfor også på, hvilke udfordringer man kan møde, når man implementerer SLII som ledelsesværktøj i virksomheden.

Materialet der bliver brugt på kurset, vil være tilgængeligt online. Du får adgang til det før kurset, hvor det er en fordel at bruge et par timer på at forberede sig. Når kurset er slut har du også adgang til materialet om Situationsbestemt ledelse online. På den måde kan du nemt dele det med dine medarbejdere og nærmeste samarbejdspartnere.

Målgruppe

Kurset i situationsbestemt ledelser er både for helt nye ledere eller ledere med nogen erfaring. Det kan også være, at du har ledet i mange år, men søger inspiration til at løse nye ledelsesmæssige udfordringer. Du kan også være en del af en professionel ledergruppe, der nu har behov for et fælles, effektivt ledelsessprog.

Kurset henvender sig også til HR- eller organisationskonsulenter, som ønsker at blive certificeret i Situationsbestemt Ledelse® II for at have kompetence til at afholde kurset i SLII® i egen virksomhed.

Pris

Om udbyderen

Søger du efter en lederuddannelse, der er målrettet den aktuelle ledelsesdagsorden og som er "state of the art" i et globalt perspektiv? Tag din lederuddannelse hos CfL! Vi er Danmarks største ledelseshus, hvor vi arbejder med udvikling baseret på den...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

CfL

Folke Bernadottes Allé 45
2100 København Ø

Telefon: +45 7023 0022
www.cfl.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om SLII® II (grundforløb) - Blanchard

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: