Vis finduddannelse.dk som: Mobile

SLII Experience™ - Certificering

CfL
Startdatoer
København
29-03-2022 08:30 
22.400 DKK
07-09-2022 08:30 
22.400 DKK
12-12-2022 08:30 
22.400 DKK

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Med en SLII®certificering får du kompetence til at undervise og udvikle hele din organisation i at lede situationsbestemt

Blanchard læringsdesign - The SLII Experience™ - bruger læringsteknikker, der involverer deltagerne så de kan anvende SLII®både i bredden og dybden. Certificeringsforløbet forbereder fremtidige undervisere til at implementere konceptet SLII®i egen organisation.

Som deltager på certificeringsforløbet får du indblik i undervisningsmaterialer, der indgår i SLII®grundforløbet. Herudover masser af øvelser, der forbereder dig til at kunne formidle kurset i din egen organisation. Faciliteringsmaterialerne er disponeret til levering i klasserum og/eller som et virtuelt kursus.


Hvad er SLII
®?

SLII®er en ledelsesfilosofi og et koncept, som tager udgangspunkt i, at mennesker er forskellige, og at menneskers udgangspunkt for at kunne løse deres opgaver er forskellige. Det må man som leder tage højde for i sin ledelsesstil, så ens kommunikation tilpasses situationen og behov hos den person man kommunikere med.

SLII®giver ledere, konsulenter og medarbejdere et fælles sprog og hjælper lederen med at diagnosticere, hvilken ledelsesstil der er mest effektiv i situationen.

Fokusområder for certificeringen

Forstærke læring, så træneren føler sig kompetent, motiveret og støttet

Lære at bruge undervisningsmanualen og andre materialer, som øger læringsoplevelsen for fremtidige deltagere

Få indblik og øvelse i at formidle SLII®-konceptet

Lære at bruge konkrete undersøgelser, interaktive spil, instrumenter og videoklip for at lave træningen mere virkelig og levende for deltagerne

Diagnosticere udviklingsniveauer og match med den rigtige lederstil

Skabe en kommunikationsmodel for alle niveauer i organisationen til at støtte kulturel forandring, der bevæger sig mod en højtydende organisation

Blive kompetent til at sætte mål, coache, evaluere præstation lytte aktivt, give feedback, problemløsning og forbinde mål til handlingsplaner.

Vigtig information

Ved certificering indgår din organisation en virksomhedsaftale, som giver din virksomhed ret til at anvende de af The Ken Blanchard Companies Inc. udviklede materialer. Aftalen indeholder også forpligtelser ift. hvordan materialerne kan anvendes. Aftalen er gældende så længe, der er en SLII®-autoriseret i organisationen.

Det er en forudsætning for deltagelse i certificeringskurset, at du forinden har gennemført og bestået kurset Erhvervsrettet Testning eller Erhvervsrettet Testning for administrative eller har modtaget tilsvarende undervisning et andet sted og har dokumentation herfor.

Materialer til efterfølgende facilitering

Efter certificeringen har du faciliteringsmaterialer og er klar til at afholde kurser i egen organisation. Du skal blot indkøbe materialer til den enkelte deltager på kurset. Du kan levere kurset virtuelt, som klasserumsundervisning eller en blanding af de to.


Pris pr. deltagermateriale inkl. online adgang til Blanchard Exchange i 1 år: DKK 2.450 ekskl. moms.

Dit udbytte

SLII Experience™ har fokus på både forretningsudvikling og lederudvikling.

Der er en tæt kobling mellem virksomhedens overordnede strategi og de personlige mål for både ledere og medarbejdere. Du støtter lederen i at sætte ledelsesopgaven i perspektiv, og du træner lederen til at udvikle sine situationsbestemte virkemidler. Derfor kan det være særdeles nyttigt at have kompetence til at undervise ledere og medarbejdere internt i organisationen.

Sådan gør du

Sådan bliver du SLII®certificeret

Vil du certificeres i SLII, skal du have gennemført SLII grundforløb. Grundforløbet er det 2 dages kursus du bliver certificeret til at undervise på. Certificeringsforløbet giver dig undervisningsøvelse, indsigt og overblik over hvordan stoffet formidles mv.

Forberedelse til certificeringskurset er en del af forløbet. Du skal være opmærksom på at alle forberedelsesmaterialerne er på engelsk.

Målgruppe

Du er intern HR- eller organisationskonsulent, og du er interesseret i at implementere SLII® i din organisation. Du har en vigtig funktion i at understøtte processerne mellem ledelse og medarbejdere og skal undervise ledere og/eller specialister i SLII®. Herudover kan du også støtte implementering af konceptet i de enkelte afdelinger.

Pris

Prisen for medlemmer er 19.200 kr. ekskl. moms, og prisen for ikke-medlemmer er 22.400 kr. ekskl. moms.

Om udbyderen

Søger du efter en lederuddannelse, der er målrettet den aktuelle ledelsesdagsorden og som er "state of the art" i et globalt perspektiv? Tag din lederuddannelse hos CfL! Vi er Danmarks største ledelseshus, hvor vi arbejder med udvikling baseret på den...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om SLII Experience™ - Certificering
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

CfL

Folke Bernadottes Allé 45
2100 København Ø

Telefon: +45 7023 0022
www.cfl.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om SLII Experience™ - Certificering

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.