Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Situationsbestemt ledelse (grundforløb)

CfL
Kursus
I hele landet, København, Online
14.000 - 14.300 DKK ekskl. moms

Situationsbestemt ledelse (grundforløb)

Situationsbestemt Ledelse® II - Experience (grundforløb)

Situationsbestemt Ledelse® II - Experience (grundforløb) København

Hvordan sikrer du dig, at du udvikler dine medarbejdere optimalt, så de hurtigere bliver selvkørende ift. de mål og opgaver, de bliver stillet? Hvorfor giver det mening at være skarp til at vurdere dine medarbejderes behov for instruktion og støtte? Hvordan kan du vha. bedre kommunikation nå resultater, du ikke troede, var muligt? Lær at lede situationsbestemt, og skab et fælles sprog om ledelse.

Hvad er Situationsbestemt Ledelse® II - Experience (SLX)?

Situationsbestemt Ledelse® II er en ledelsesfilosofi og et koncept, som tager udgangspunkt i, at mennesker er forskellige, og menneskers udgangspunkt for at kunne løse deres opgaver er forskellige.

Det må man som leder tage højde for i sine ledelsesstile, så disse tilpasses situationen og personens behov.  Med SLII får du et fælles sprog med dine medarbejdere, så du kan bruge den ledelsesstil, der er mest effektiv i situationen. Du får praktiske værktøjer til at fokusere på SMARTe mål, så du bliver god til at nedbryde din virksomheds strategi til konkrete mål for den enkelte medarbejder.

Dit udbytte af et kursus i SLII

Du lærer at anvende værktøjet til at arbejde med de ledelsesmæssige ressourcer, så du i samarbejde med dine medarbejdere kan opstille og nå afdelingens og organisationens mål.

Din egen indsigt i din foretrukne lederstil gør dig opmærksom på dit udviklingspotentiale som leder, og du kan koble denne viden til situationer fra din dagligdag, hvor du ikke har givet dine medarbejdere rette ledelse. 

Du bliver trænet i effektiv kommunikation med det formål at udvikle dine medarbejderes kompetencer, selvtillid og motivation og herefter matche dem med de fire centrale ledelsesstile: instruerende, coachende, støttende og delegerende.

SLII lærer dig at arbejde med ledelsesmæssige ressourcer, der relaterer sig direkte til virksomhedens strategi, mål og resultater.

Hvordan forløber kurset?

Situationsbestemt Ledelse® II er verdens mest udbredte ledelseskoncept og fungerer på tværs af sprog og kulturer verden over.

På kurset kommer du igennem det grundlæggende i Situationsbestemt Ledelse® II, og undervejs fokuserer vi på de udfordringer, du har som leder eller konsulent i forbindelse med implementering af Situationsbestemt Ledelse® II, og i det daglige samarbejde du har med både ledere og medarbejdere omkring Situationsbestemt Ledelse® II.

Kurset er meget praktisk orienteret. Vi kobler teori med praktiske øvelser, og det meget anvendelsesorienterede fokus sikrer, at du kan gå direkte fra kurset til din arbejdsplads og omsætte din nye viden til færdigheder og med dine medarbejdere nå bedre resultater.

Du skal forvente et par timers forberedelse inden kurset. Kurset afholdes som eksternat.

Relevant participants for Situational Leadership® II Certification

Du har nogen ledererfaring eller er nyere leder. Du kan også være en leder, der søger ny inspiration til at løse hverdagens ledelsesmæssige udfordringer, eller en del af en professionel ledergruppe, der nu har behov for et fælles, effektivt ledelsessprog. 

Kurset henvender sig også til HR- eller organisationskonsulenter, som ønsker at blive certificeret for at have kompetence til at afholde kurset i egen virksomhed. 

Tidligere deltagere har blandt andet været fra følgende virksomheder: AMBU, Chr. Hansen A/S, Danske Spil A/S, Lån og Spar Bank A/S, Rambøll Danmark A/S, Rockwool A/S og Vestas Wind Systems A/S

HR Business Partner og Manager fra Chr. Hansen A/S, Rune Pedersen fortæller om Chr. Hansen A/S’ brug af SLII

Pris

CfL

Søger du efter en lederuddannelse, der er målrettet den aktuelle ledelsesdagsorden og som er "state of the art" i et globalt perspektiv? Tag din lederuddannelse hos CfL! Vi er Danmarks største ledelseshus, hvor vi arbejder med udvikling baseret på den...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til CfL

CfL

Folke Bernadottes Allé 45
2100 København Ø

Telefon: +45 7023 0022
www.cfl.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Situationsbestemt ledelse (grundforløb)

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: