Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Situationsbestemt ledelse

CfL
1 dag
Kursus
København, Online
Startdato: Kontakt for information - Online
14.300 DKK ekskl. moms

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Situationsbestemt ledelse – sådan bliver du en bedre lederSituationsbestemt ledelse for ledere, HR- og organisationskonsulenter

Hvordan sikrer du dig, at du udvikler dine medarbejdere optimalt, så de hurtigere bliver selvkørende ift. de mål og opgaver, de bliver stillet? Hvorfor giver det mening at være skarp til at vurdere dine medarbejderes behov for instruktion og støtte? Hvordan kan du vha. bedre kommunikation nå resultater, du ikke troede, var muligt? Lær at lede situationsbestemt, og skab et fælles sprog om ledelse.

Kursus i SLII Experience

Hos CfL har vi en række kurser, der kan lære dig at bruge situationsbestemt ledelse målrettet. Kurserne er tilpasset forskellige grupper, men fælles for dem er udgangspunktet i værktøjet SLII®. Der er både kurser for nye ledere og ledere med nogen erfaring, der ønsker at bruge situationsbestemt ledelse i sit arbejde.Vi udbyder følgende kurser i Situationsbestemt ledelse:

SLII Experience™ Grundforløb

Kurset er et grundforløb, der tager dig igennem de mest grundlæggende udfordringer som leder og vi ser på, hvordan du kan løse dem ved at bruge situationsbestemt ledelse. Kurset er målrettet nye ledere, samt ledere med nogen erfaring. Derudover henvender kurset sig også til HR- og organisationskonsulenter, der ønsker at blive certificeret i SLII Experience. Ønskes en certificering skal kurset følges op af SLII Experience(certificering).

SLII Experience™ (certificering)

Kurset klæder dig på til at kunne undervise og udvikle hele din organisation i SLII®. Din virksomhed vil dermed få mest muligt udbytte af værktøjet, da det kan blive implementeret i hele virksomheden, og giver alle et fælles sprog at tale ud fra. Kurset er målrettet HR- og organisationskonsulenter.

Grundforløbet SLII Experience™

Kurset Situationsbestemt Ledelse® II er vores grundkursus i situationsbestemt ledelse. Det er det kursus, der danner grundlag for at tage en certificering i Situationsbestemt Ledelse® II.

På Situationsbestemt Ledelse® II lærer du at tilpasse dine ledelsesstile til situationen og medarbejderens behov. Du får praktiske værktøjer til at fokusere SMARTe mål, så du bliver god til at nedbryde din virksomheds strategi til konkrete mål for den enkelte medarbejder.

Video

Om udbyderen

CfL - Bedre ledere, bedre resultater

Søger du efter en lederuddannelse, der er målrettet den aktuelle ledelsesdagsorden og som er "state of the art" i et globalt perspektiv? Tag din lederuddannelse hos CfL! Vi er Danmarks største ledelseshus, hvor vi arbejder med udvikling baseret på den...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

CfL

Folke Bernadottes Allé 45
2100 København Ø

Telefon: +45 7023 0022
www.cfl.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Situationsbestemt ledelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: