Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Prolog (Aarhus)

CfL
6 dage
Kursus
Århus

Prolog (Aarhus)

For dig der er leder uden formelt personaleansvar

Prolog er et inspirerende udviklingsforløb for dig, som er leder uden at have det formelle personaleansvar, og hvor dit ledelsesansvar ligger i de projekter, processer og opgaver, du udfører.Få trumf på hånden med Prolog

Prolog er et udviklingsforløb for projektledere, eksperter, fagchefer, funktionschefer, stabsledere, HR-chefer mv., og fælles for jer er, at I skal lede et team, en arbejdsgruppe, en proces eller et projekt, men I har ikke det reelle personaleansvar.

Uden det formelle personaleansvar har man ikke nogen trumf på hånden. Man har ansvaret for, at opgaven bliver løst, at varen bliver leveret, men man har ikke hånd- og halsret over de medarbejdere, der er nødvendige for, at det kan ske. Det er en speciel situation.

Prolog er et udviklingsprogram, der arbejder med leder¬rollen. Programmet henvender sig specielt til erfarne medarbejdere og ledere, der ikke har eget personale, men som reelt har en opgavemæssig lederrolle. Rollen kræver, at andre i organisationen (kollegaer, chefer, specialister osv.) leverer et bidrag til dine opgaver og projekter, for at du kan komme i mål.

Udbytte

Dit udbytte ved deltagelse på Prolog er følgende:

  • Træning i og viden om værktøjer som hjælper dig til at skabe resultater og blive en succesfuld leder uden formelt personaleansvar.
  • Bevidsthed om din rolle og om den adfærd, der skaber en god uformel leder.
  • Konkrete erfaringer, der giver dig et bedre og hurtigere beslutningsgrundlag, øget effektivitet, større gennemslagskraft og bedre samarbejder.
  • Mange af værktøjerne er ledelsesuniverselle og kan i høj grad også gavne dig, hvis du en dag bliver formel leder med personaleansvar.

Som uformel leder skal du være opmærksom på, at du ikke kun skal lede ressourcer i dit team. Du skal også lede opad og på tværs i organisationen, når der skal forhandles om eksempelvis ressourcer og prioriteringer.

Prolog hjælper dig til at blive mere effektiv, kommunikere på en klar, tydelig og motiverende måde i din hverdag og øge din personlige gennemslagskraft og det gode samarbejde. Du bliver bevidst om din egen rolle og adfærd og bliver styrket i at kunne træffe bedre og hurtigere beslutninger.

Du bliver introduceret for og trænet i værktøjer og metoder, som understøtter de fire kernekompetencer værdier, effektivitet, formidling og samarbejde.

Målgruppe

Prolog henvender sig til den gruppe af ledere og medarbejdere i virksomheden, der har ansvaret for at lede opgaver, processer og projekter, der skal løses i samarbejde med andre, men som ikke har eget personale.

Rollens navn varierer fra virksomhed til virksomhed og omfatter blandt andet opgaveledere, projektledere, videnledere, gruppeledere, teamledere, stabschefer, funktionschefer, eksperter, specialister, produktchefer, konsulenter og helt særlige grupper som fx partnere, iværksættere og nye talenter.

Om Prolog

Pris

CfL

Søger du efter en lederuddannelse, der er målrettet den aktuelle ledelsesdagsorden og som er "state of the art" i et globalt perspektiv? Tag din lederuddannelse hos CfL! Vi er Danmarks største ledelseshus, hvor vi arbejder med udvikling baseret på den...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til CfL

CfL

Folke Bernadottes Allé 45
2100 København Ø

Telefon: +45 7023 0022
www.cfl.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Prolog (Aarhus)

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.
Kundecase
Peter Dahlin, Area Sales Manager...

Hvis du er uden formelt ledelsesansvar og dagligt skal 'sweettalke' en masse mennesker på tværs i organisation for at løse dine opgaver, så er der ingen vej uden om Prolog. 

Læs mere