Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Konflikthåndtering og det gode samarbejde

CfL
Startdatoer
København
28-02-2022 09:00 
11.700 DKK
11-05-2022 09:00 
11.700 DKK

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Kursus i konflikthåndtering

Konflikthåndtering kort fortalt

Når man arbejder målrettet med konflikthåndtering, har man fokus på det positive i konflikten frem for det negative. Selvom det umiddelbart kan virke mest behageligt at undvige konflikter, kan det paradoksalt nok være med til at eskalere dem, så de går i hårdknude.

I konflikthåndtering fokuserer man på at lære af konflikten og få udfordringerne vendt til noget positivt. Det handler altså om at vende konflikten til en læringsproces for de involverede parter. På den måde kan en konflikt være med til at styrke og opbygge en relation i stedet for at nedbryde den.

En grundviden om håndtering af konflikter, kan være med til at sikre, at konflikter forbliver på et minimum og ikke eskalerer. Basisviden om, hvordan konflikter opstår og eventuelt ens egen andel i konflikten, kan give redskaber til at håndtere den bedst muligt. Og i sidste ende måske løse konflikten.

Udbydes i samarbejde med Djøf 

Konflikter er ikke til at komme udenom. Og hvis de bliver håndteret rigtigt, kan konflikter faktisk være med til at udvikle både virksomheden og medarbejderne. Med de rette redskaber kan konflikter derfor bruges på en konstruktiv måde.

Udgangspunktet for dette kursus er, at uenighed er et grundvilkår i samarbejde. At vores personligheder er med til at skabe konflikter, og at der findes flere formler på et godt samarbejde.

Kurset giver dig forståelse for, hvad der ligger bag andres reaktioner og handlinger. På kurset lærer du at bygge videre på dine styrker. Du bliver bedre til at håndtere konflikter, og du lærer, hvordan du kan forbedre dine samarbejdsrelationer.

Efter kurset vil du føle et naturligt medansvar i alle sammenhænge og være i stand til at bryde mønstre, når du bliver del af en konflikt.

Kurset i konflikthåndtering udbydes i samarbejde med Djøf.

Kursets form

Kurset er en blanding af teori og afprøvning af teorien og metoderne. Vi arbejder blandt andet med deltagernes egne problemstillinger. Det betyder, at kurset giver dig mulighed for at arbejde med det, du har lært, samtidig med at du får inspiration og hjælp til konkrete konflikter og problemstillinger. Vi afrunder kurset med, at du sætter fokus på, hvordan du kan bruge din nye viden i din hverdag.

I laver aftaler om fortrolighed på holdet. Du bestemmer naturligvis selv, hvor meget du vil fortælle, men du skal være indstillet på at dele dine oplevelser med holdet.

Kurset svarer til 15 lektioner. Du får adgang til Djøfs digitale læringsportal og kan tilgå den når som helst. Læringsportalen indeholder forskellige læringsaktiviteter og materialer, der øger dit udbytte af kurset. Læringsportalen kan også bruges til at lære både underviserne og de andre kursister at kende, allerede inden I møder hinanden på kurset.

Med den digitale læringsportal sparer vi på det trykte materiale og gør på den måde sammen noget godt for miljøet.

Dit udbytte

  • Du bliver bedre til at håndtere konflikter.
  • På kurset får du indsigt og redskaber til både at forstå og tage hånd om konflikter.
  • Du får forståelse for psykologien og dynamikken i konflikter og i samarbejde.
  • Efter kurset har du værktøjer til at analysere konflikter.
  • Du bliver klogere på dine egne styrker.
  • Kurset giver dig viden om faldgruber i konkrete konflikter og samarbejde.
  • Dine evner til at indgå i et konstruktivt samarbejde bliver styrket. 

Målgruppe

Kurset er til dig, der gerne vil være bedre til at håndtere konflikter og savner værktøjer til at kunne bidrage til et konstruktivt samarbejde. Kurset er også til dig, der gerne vil have større forståelse for dine egne styrker og for andres forskellige reaktioner og handlinger.

Pris

Prisen for medlemmer er 10.900 kr. ekskl. moms, og prisen for ikke-medlemmer er 12.400 kr. ekskl. moms.
Prisen er ekskl. overnatning, da kurset afholdes som eksternat.

Om udbyderen

Søger du efter en lederuddannelse, der er målrettet den aktuelle ledelsesdagsorden og som er "state of the art" i et globalt perspektiv? Tag din lederuddannelse hos CfL! Vi er Danmarks største ledelseshus, hvor vi arbejder med udvikling baseret på den...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Konflikthåndtering og det gode samarbejde
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

CfL

Folke Bernadottes Allé 45
2100 København Ø

Telefon: +45 7023 0022
www.cfl.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om Konflikthåndtering og det gode samarbejde

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.
Kundecase
Susan Byriel, Forsvarskommandoen
CfL

På kurset fik vi mulighed for at tage fat på konkrete problemstillinger fra vores hverdag. Netop dét, at vi brugte vores egne eksempler, gjorde kurset nærværende og meget brugbart...

Læs mere