Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Jungiansk Typeindeks

CfL
4 dage
Kursus
København
19.300 - 19.900 DKK ekskl. moms

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Kursus i Jungiansk Typeindeks (JTI)

Jungiansk Typeindeks (JTI) - kursus i anvendelse af Jungiansk Typeindeks som udviklingsværktøj

Hver eneste medarbejder har sin egen særlige betydning i organisationen, og derfor er alle medarbejdere vigtige for at skabe et godt resultat.

Jungiansk Typeindekser et værktøj, der beskriver de grundlæggende forskelle mellem mennesker og fokuserer på, hvordan forskellighederne kan bruges konstruktivt individuelt såvel som i grupper.

Jungiansk Typeindeks giver et godt afsæt i arbejdet med personlig udvikling, ledertræning og -udvikling, teambuilding, konfliktløsning, forandringsprocesser og lignende udviklingsprocesser.

Formålet med Jungiansk Typeindeks

Du får den grundlæggende teoretiske viden om og forståelse af Jungs typologi samt viden om, hvordan du anvender Jungiansk Typeindeks som udviklingsværktøj. Du lærer at præsentere værktøjet, tolke profiler og holde tilbagemeldingssamtaler. Du bliver præsenteret for værktøjets anvendelsesmuligheder i organisationen.

Din vej til Jungiansk Typeindeks

Du kan få adgang til at anvende Jungiansk Typeindeks ved at gennemføre et autorisationskursus på 3 + 1 dag, som CfL udbyder. Som en del af autorisationskurset skal du mellem modul 1 og 2 gennemføre 4 tilbagemeldingssamtaler, og kurset afsluttes med en skriftlig eksamen. Det er en forudsætning for deltagelse i autorisationskurset, at du har gennemført og bestået kurset Erhvervsrettet Testning, medmindre du har grundkursus i tests fra Hogrefe Psykologisk Forlag, SHL, Cubiks el. lign.

Målgruppe

Instrumentet og kurset henvender sig til alle personer eller HR-professionelle, som arbejder med:

  • Udviklingsprocesser
  • Personlig udvikling
  • Lederudvikling
  • Konflikthåndtering
  • Teambuilding og interpersonelle relationer
  • Forandringsprocesser
  • Karriererådgivning
  • Kommunikation

Tidligere deltagere har blandt andet været fra følgende virksomheder: PFA Pension, KMD A/S, Novozymes A/S, Trafikselskabet Movia A/S, SEAS-NVE Holding A/S og Develosofi Management.

Video

Pris

Om udbyderen

Søger du efter en lederuddannelse, der er målrettet den aktuelle ledelsesdagsorden og som er "state of the art" i et globalt perspektiv? Tag din lederuddannelse hos CfL! Vi er Danmarks største ledelseshus, hvor vi arbejder med udvikling baseret på den...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

CfL

Folke Bernadottes Allé 45
2100 København Ø

Telefon: +45 7023 0022
www.cfl.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Jungiansk Typeindeks

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.
Kundecase
Mette Kjøge Jakobsen, HR-konsulent

Til dagligt bruger jeg kurset til at give gode individuelle tilbagemeldinger, men også at udforme teamsceancer, hvor folk får nogle AHA- oplevelser ved deres forskelligheder.

Læs mere