Vis finduddannelse.dk som: Mobile

JTI

CfL
3 dage
Kursus
København
19.900 DKK ekskl. moms

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

JTI

JTI - Jungiansk Typeindeks - optimer relationerne og samarbejdet i din virksomhed

JTI giver virksomheden et fælles sprog. Det skaber en indsigt der giver ledere og medarbejdere en forståelse for sig selv og sine kollegaer. Som værktøj er JTI et middel til styrke trivsel og i sidste ende til at skabe bedre resultater.

Jungiansk Typeindekser et værktøj, der beskriver de grundlæggende forskelle mellem mennesker og fokuserer på, hvordan forskellighederne kan bruges konstruktivt individuelt såvel som i grupper.
Jungiansk Typeindeks giver et godt afsæt i arbejdet med personlig udvikling, ledertræning og -udvikling, teambuilding, konfliktløsning, forandringsprocesser og lignende udviklingsprocesser.

Hvad er JTI?

JTI, en forkortelse for Jungiansk Typeindeks, er et profilværktøj, der kan bruges til at kortlægge, hvilken personlighedstype man har som menneske. JTI beskriver de grundlæggende forskelle mellem mennesker og fokuserer på, hvordan forskellighederne kan bruges konstruktivt såvel individuelt som i grupper.
Kortlægning af ens JTI profil er, i virksomhedssammenhængen, både et brugbart værktøj for den enkelte medarbejder og for hele arbejdspladsen. JTI er ikke-evaluerende. Der er ikke nogen profil, eller personlighedstype, der er bedre end de andre. Fokus er udelukkende på hvordan forskelligheden skaber synergi og hvordan man bruger diversiteten konstruktivt. 

Virksomhedens udbytte af at anvende JTI:

  • Et fælles sprog og referenceramme
  • Understøtter samarbejdet
  • Et redskab der understøtter dialogen mellem ledere og medarbejdere
  • Indsigt i personlige styrker og udviklingsområder for den enkelte medarbejder og leder.

Kursets indhold

På vores kursus i JTI, bliver du både indført i den bagvedliggende teori og klædt på til at introducere og bruge JTI i hverdagen. Du får den grundlæggende teoretiske viden om og forståelse af Jungs typologi samt viden om, hvordan du anvender JTI som udviklingsværktøj.


Vi har særligt fokus på, at kursusdeltagerne får trænet og afprøvet værktøjet, så man har det bedste udgangspunkt for at implementere JTI, når man kommer tilbage til virksomheden. Du bliver også præsenteret for værktøjets anvendelsesmuligheder i organisationen.

Vi gennemgår blandt andet hvordan du:

•    introducerer værktøjet.
•    læser og tolker de forskellige profiler.
•    afholder individuelle tilbagemeldingssamtaler.
•    Hvordan JTI kan anvendes i JTI gruppesammenhænge

Kursusforløb

Kurset i JTI hos CfL består af tre online moduler, tre dage med fysisk undervisning samt en eksamen. De tre dage med fysisk undervisning er individuelle (f.eks. 20/06 – 27/06 og 28/08).

De tre online moduler kan udføres i et tempo, der passer dig. Online-modulerne klæder dig på til den fysiske undervisning. Virtuelle moduler er en blanding af skriftligt materiale, filmet undervisning og præsentationer.
På de fysiske kursusdage arbejdes der mere i dybden med de ting der er gennemgået online. Vi afprøver f.eks. nogle noget af det, du er blevet introduceret til i praksis. Fordelen ved dette er, at det giver mere tid til at træne anvendelsen af JTI på de fysiske moduler

Målgruppe

Værktøjet og kurset henvender sig til alle personer eller HR-professionelle, som arbejder med:

•    Udviklingsprocesser
•    Personlig udvikling
•    Lederudvikling
•    Konflikthåndtering
•    Teambuilding og interpersonelle relationer
•    Forandringsprocesser
•    Karriererådgivning
•    Kommunikation

Pris

Om udbyderen

Søger du efter en lederuddannelse, der er målrettet den aktuelle ledelsesdagsorden og som er "state of the art" i et globalt perspektiv? Tag din lederuddannelse hos CfL! Vi er Danmarks største ledelseshus, hvor vi arbejder med udvikling baseret på den...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

CfL

Folke Bernadottes Allé 45
2100 København Ø

Telefon: +45 7023 0022
www.cfl.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om JTI

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: