Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Grundlæggende ledelse (Aarhus)

CfL
2 dage
Kursus
I hele landet, Sabro, Århus
15.000 - 15.300 DKK ekskl. moms

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Dit udbytte af et kursus i Grundlæggende ledelse

På dette kursus i Grundlæggende ledelse får du en øget forståelse for lederrollen, dens kompleksitet og de dilemmaer, du kan stå i som leder. Du får kendskab til nogle konkrete værktøjer, der sammen med en forståelse for mulighederne i situationsbestemt ledelse, gør dig bedre til at delegere og motivere dine medarbejdere. På dette kursus lærer du, hvordan du sætter meningsfyldte mål, der sikrer commitment hos medarbejderne, ligesom kurset giver dig redskaber til at give konstruktiv feedback og håndtere vanskelige samtaler.

Indhold

  • Hvad er ledelse og dilemmaer i ledelse?
  • Lær at træde i karakter som leder
  • Hvad vil du stå for som leder?
  • Lederrollen i et strategisk perspektiv – mål og mening
  • Delegering og situationsbestemt ledelse
  • Ledelsesværktøjet Feedback
  • Sådan håndterer du vanskelige samtaler

Hvordan forløber kurset?

Kurset er anvendelsesorienteret med en række værktøjer, som du kan gå hjem og bruge fra dag ét, og det giver dig et godt udgangspunkt for videre udvikling af din lederrolle.

Kurset har både en teoretisk og praktisk del. Der lægges i høj grad op til, at du inddrager dine egne udfordringer som leder i forhold til de konkrete værktøjer.

Deltagerne udtaler

Kurset har givet mig en masse praktisk og konkret viden, som jeg kan anvende i min hverdag. Det mest udbytterige og anvendelige i forhold til mit job, var de redskaber vi fik i form af ros-ris-ros-metoden samt den svære samtale. Der var en god stemning og en åben dialog mellem kursisterne og underviserne. Underviserne var meget seriøse og kompetente, og forskelligheden mellem de to undervisere var medvirkende til et fantastisk samspil samt forskellige synsvinkler.

Mads Svendsen, Ansvar-skade, Købstædernes Forsikring

Deltagere på CfLs kursus i Grundlæggende ledelse

Dette kursus i Grundlæggende ledelse er for relativt nyudnævnte ledere og kommende ledere, som gerne vil være klædt godt på til den kommende lederrolle.

Tidligere deltagere har blandt andet været fra følgende virksomheder: Egmont Administration A/S, Carlsberg A/S, Haldor Topsøe A/S, Grundfos A/S og NCC Construction Danmark A/S.

Hør instruktøren fortælle om Grundlæggende ledelse

Bemærk at medlemmer af CfL får 10% rabat på prisen.

Målgruppe

At være leder handler om at lede og skabe resultater gennem andre, og det er en disciplin, der kan læres. Det kræver, at du kan bruge dine personlige styrker optimalt og kan anvende en række ledelsesværktøjer i praksis.

Video

Pris

Om udbyderen

Søger du efter en lederuddannelse, der er målrettet den aktuelle ledelsesdagsorden og som er "state of the art" i et globalt perspektiv? Tag din lederuddannelse hos CfL! Vi er Danmarks største ledelseshus, hvor vi arbejder med udvikling baseret på den...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

CfL

Folke Bernadottes Allé 45
2100 København Ø

Telefon: +45 7023 0022
www.cfl.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Grundlæggende ledelse (Aarhus)

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: